Beroemdheden

Wie is de vrouw van Ice Cube, actrice Kimberly Woodruff? Haar Wiki: Son O'Shea Jackson Jr., Leeftijd, Hoogte, Nettowaarde, Bruiloft, Feiten, Affaire

Wie is Kimberly Woodruff?

Kimberly Woodruff werd geboren op 23 september 1970 in Californië, VS, dus haar sterrenbeeld is Maagd en ze is 47 jaar oud. Kimberly werkte kort in de filmindustrie, als regisseur van Hunger, maar is vooral bekend als de vrouw van een wereldwijd bekende zangeres, Ice Cube.

Netto waarde

Dus hoe rijk is Kimberly Woodruff medio 2018? Volgens gezaghebbende bronnen heeft de directeur een nettowaarde van _, terwijl haar man een nettowaarde van $ 160 miljoen heeft, wat betekent dat hun gezin financieel stabiel is en dat ze activa zoals auto's en huizen konden kopen en ervoor konden zorgen dat hun kinderen alles hebben Zij hebben nodig.

Echtgenoot en bruiloft

Woodruff ontmoette Ice Cube tijdens haar tijd op de universiteit en toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten, gaf de beroemde rapper toe dat hij verrast was door hoe mooi ze was. Woodruff had in die tijd echter al een relatie, dus er gebeurde op dat moment niet echt tussen hen. Desalniettemin ontmoetten ze elkaar zes maanden na hun eerste ontmoeting opnieuw en op dat moment was ze single. Het paar begon te daten in 1988 en na drie jaar in een welvarende relatie te hebben doorgebracht, stelde Ice de vraag. Het jaar daarop trouwden ze. Het paar verwelkomde hun eerste kind eind februari 1991, voordat ze zelfs maar gingen trouwen. Ze noemden hun eerstgeboren zoon O'Shea Jackson Jr., die uiteindelijk in de voetsporen van zijn vader trad en zijn carrière als rapper OMG begon. Hij portretteerde ook zijn vader in 2015, in de film Straight Outta Compton. Hun tweede zoon, Darrell, werd geboren in 1993 en het jaar daarop kreeg het echtpaar hun eerste dochter, Kareema. Twee jaar later kregen ze hun derde zoon, Shareef.
https://www.instagram.com/p/BXV0Qx8HQ2e/?hl=en&tagged=kimberlywoodruff

Het zijn O'Shea Jackson Jr.

Zoals we al zeiden, is Kimberly een trotse moeder van vier jonge getalenteerde mensen. Haar oudste zoon is een rapper en acteur en in de acteerindustrie werkte hij aan tal van projecten, zoals Straight Outta Compton, Ingrid Goes West en Den of Thieves, om er maar een paar te noemen. Hij heeft ook OMG en Ain't No Place uitgebracht. In een interview werd Ice Cube gevraagd of zijn kinderen naar zijn muziek mochten luisteren, waarop hij antwoordde. Wat voor mij heeft gewerkt, is mijn kinderen een niveau van zelfrespect bijbrengen. Hij verklaarde ook dat zijn kinderen niet vloeken in het bijzijn van volwassenen en dat het hem niet kan schelen als ze het doen in de buurt van mensen van hun eigen leeftijd.

Etniciteit en achtergrond

Als het gaat om de etniciteit van Woodruff, is ze zwart. De 47-jarige schoonheid blijft er jong uitzien ondanks dat ze in het vijfde decennium van haar leven is. Ze heeft donker haar en bruine ogen. Over haar lichaamsafmetingen gesproken, Kimberly is 1,60 meter lang en heeft een slank en fit figuur ondanks dat ze vier keer is bevallen. We gaan ervan uit dat ze ook sport en gezond eet om haar prachtige lichaamsbouw te behouden.

Bekijk dit bericht op Instagram

#IceCube en #KimberlyWoodruff (m.1992) @icecube ?#celebrity #celebritycouple #hollywood #goldencouple #bestcouple #love

Een bericht gedeeld door Hollywood-families (@hollywoodfamilies) op 7 januari 2018 om 10:28 uur PST

Privéleven en carrière

Kimberly is behoorlijk succesvol in het achter de gesloten deur houden van haar persoonlijke leven, ondanks het feit dat ze al meer dan twee decennia getrouwd is met een beroemdheid. Naar verluidt steunt Kimberly de carrière van haar man en heeft ze hem zelfs geïnspireerd.

Ondanks dat ze geheimzinnig deed over haar beroep, maakte Kimberly één film, getiteld Hunger, die het verhaal volgt van een dakloze man die probeert te overleven en vrede te hebben met zijn verleden. Woodruff was niet alleen de regisseur van de film, hij schreef hem ook.

Religie

Als het gaat om de religie van het gezin, bekeerde Ice Cube zich halverwege de jaren 90 tot de islam en we veronderstellen dat de rest van het gezin ook moslim is. Daarnaast werd Kimberly's man geassocieerd met de Nation of Islam, maar hij ontkent er ooit aan deel te hebben genomen. Hij gaat niet regelmatig naar de moskeeën en noemt zichzelf een natuurlijke moslim, eraan toevoegend dat het alleen hij en God is. In een interview zei hij dat hij misschien een paar keer van religie zou veranderen, waarbij hij verklaarde dat hij ook op de christelijke tip en de boeddhistische tip staat.

Aanbevolen