Beroemdheden

Wie is het vriendje van IJustine? Is ze nog steeds vrijgezel of dateert ze met iemand? Wiki Bio

IJustine Wiki Bio

Justine Ezarik werd geboren in Pittsburgh, Pennsylvania, VS, op 20 maart 1984, dus onder het sterrenbeeld Vissen, en met de Amerikaanse nationaliteit – ze is beter bekend onder haar pseudoniem IJustine en is een populaire YouTube-persoonlijkheid, terwijl ze ook een actrice en een model.

Bekijk dit bericht op Instagram

Guinness World Record voor de meeste #LEGOStarwars minifiguren in een display!! 36.440 individuele Stromtrooper minifiguren, meer dan 38 uur en 12 mensen stellen dit samen! ⠀ Check @LEGO voor meer achter de schermen van dit meesterwerk en voor mijn Instagram-takeover! #StarWarsCelebration #AD

Een bericht gedeeld door Justine Ezarik / iJustine (@ijustine) op 12 april 2019 om 13:40 PDT

Wie is het vriendje van IJustine?

IJustine is romantisch betrokken geweest bij Justin Fisher en Brian Pokorny, maar zou momenteel niemand zien. Ze heeft onlangs verklaard dat hoewel ze in de dertig is, vanwege de relaties die veel voor haar betekenden maar niet zijn uitgekomen, ze van plan is om een ​​tijdje vrijgezel te blijven voordat ze klaar is om zich opnieuw te binden.

IJustine's vroege leven en opleiding

IJustine werd geboren uit Michelle en Steve Ezarik - haar moeder werkt als lerares lichamelijke opvoeding terwijl haar vader een mijnwerker is, en oorspronkelijk uit Slowakije. IJustine is de oudste van drie dochters – haar zussen zijn Breanne en Jenna, die allebei erg goede volleyballers zijn, terwijl Jenna, de jongste zus, heeft deelgenomen aan volleybalcompetities in alle staten.

IJustine ging naar de Bentworth High School en na haar toelatingsexamen won ze de jaarlijkse beurs die wordt gegeven door de Washington Chapter van de International Association of Administrative Professionals - ze ging naar het Pittsburgh Technical Institute en studeerde af met een bachelordiploma in 2004.

IJustine

Het begin van haar carrière

IJustine begon twee jaar op het gebied van grafisch ontwerpen voordat ze de top vijf bereikte in de Yahoo! Talent Show in december 2006, wat haar hielp te bepalen wat ze later in haar leven wilde doen. Ze ging verder met haar eerste tv-rol in The Kill Point TV-serie die werd uitgezonden op Spike TV, en verscheen vervolgens vaak als co-host in de MacBreak Internet TV-show.

De eerste keer dat IJustine live op internet verscheen, was toen ze haar eigen iJustine-kanaal op de Justin.tv-website maakte - ze lanceerde het kanaal op 29 mei 2007 en gebruikte het om haar dagelijks leven te laten zien aan iedereen die het wilde zien. Ze heeft er nooit geld aan verdiend, maar het heeft gediend als een lanceerplatform voor haar carrière. Dankzij haar verslaggeving over het debuut van de iPhone in de Mall of America in juni 2007, toen ze haar internet-tv-show filmde, werd ze door The New York Times en The Wall Street Journal.

YouTube-carrière

Dankzij haar 300 pagina's tellende iPhone-rekeningvideo die ze in augustus 2007 op haar YouTube-kanaal uploadde, werd iJustine van de ene op de andere dag populair. De video behandelde de problemen van enorme rekeningen die iPhone-gebruikers kregen, en het duurde slechts tien dagen om meer dan twee miljoen keer te worden bekeken en gedeeld op tal van sociale-medianetwerken. Tegen het einde van het jaar werd het meer dan 10 miljoen keer bekeken en verdiende Ezarik $ 5.000 van de Revver-videohostingservice.

Dankzij haar levensbeschouwelijke video's op Justin.tv en het succes dat ze had met Yahoo!, werd ze enigszins populair en slaagde ze erin banen te bemachtigen zoals een woordvoerder van Bill Peduto, de Pittsburgh-raadsman en voor het bedrijf Xtrain. Ze werd door een aantal kranten uitgeroepen tot de populairste life-caster van het web en in juni 2008 werd ze lid van de adviesraad voor sociale mediastrategie bij Intel.

Omdat ze al beroemd was toen ze een van haar eerste YouTube-video's plaatste, werd de eenvoudige video over het bestellen van een cheeseburger die ze op haar kanaal uploadde in slechts zeven dagen meer dan 600.000 keer bekeken. Ze begon iJustine te zien als een personage dat ze speelt en stopte geleidelijk met het casten van het leven en begon meer tijd te besteden aan haar YouTube-kanaal. Ze werd ook de gastheer van The PluggedIn 5 webshow in oktober 2008 en verhuisde naar Los Angeles.

Met ingang van mei 2019, iJustine YouTube-kanaal telt bijna zes miljoen abonnees en meer dan een miljard views van al haar video's samen. Haar video's zijn gericht op technologie, reizen, gamen en bakken, omdat ze er een grote fan van is.

IJustine als actrice

Een van de eerste rollen die ze speelde was in een aflevering van de detective-tv-serie Law & Order: Special Victims Unit, waarna ze verscheen in de tv-series The Price is Right en BlackBoxTV Presents, The Station en Totally Sketch. verscheen toen in verschillende afleveringen als een Passievrucht in De irritante sinaasappel comedyserie, die wordt uitgezonden op YouTube. In 2012 verscheen iJustine in een aflevering van de tv-serie The Vampire Diaries, en in april 2012 was ze presentator in de tv-show Escape Routes.

Ze won de rol van Pam in de komediefilm The Wedding Ringer in 2015, en verscheen toen in de sciencefictionfilm Sharknado: The 4th Awakens.

Gepost door iJustine Aan maandag 25 maart 2019

Likes en andere interesses

IJustine is ook een schrijver - ze schreef en publiceerde haar boek I, Justine, An Analog Memoir in 2015. Als het op haar vrije tijd aankomt, brengt ze die graag buiten door en gaat ze reizen wanneer ze de kans krijgt. Ze zou op elk continent zijn geweest, en je kunt foto's op haar vinden Instagram account - ze is een grote fan van alle (nou ja, misschien niet alle) dieren en je kunt zelfs foto's van haar vinden met giraffen.

IJustine is ook een filantroop, maar in tegenstelling tot sommige andere mensen pronkt ze niet met haar verlangen om mensen in nood te helpen. Het is bekend dat ze geld heeft gedoneerd om de slachtoffers van overstromingen te helpen, terwijl ze ook doneert aan weeshuizen.

Is ze nog steeds vrijgezel of dateert ze met iemand?

IJustine is momenteel single, en dat al een hele tijd. Het is bekend dat ze eerder met twee mensen is uitgegaan (niet tegelijkertijd), maar omdat geen van beide relaties is gelukt, besloot ze zich op zichzelf te concentreren in plaats van op een relatie.

Nieuwe Apple Watch-bandjes weeeeee pic.twitter.com/iRczFoJ9Dk

— iJustine (@ijustine) 4 juni 2019

Uiterlijk en vermogen

IJustine is momenteel 35 jaar oud. Ze heeft lang bruin haar dat ze blond verft, groene ogen, is 1,60 m lang, weegt ongeveer 50 kg en haar vitale statistieken zijn 34-25-35.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het huidige vermogen van Justine geschat op meer dan $ 3 miljoen en stijgt het voortdurend. Haar YouTube-kanaal genereert jaarlijks bijna $ 600.000 voor haar, terwijl ze ook geld verdient door haar boek te verkopen en in tv-series en films te verschijnen.

Aanwezigheid op sociale media

IJustine is behoorlijk actief op verschillende sociale-mediaplatforms - ze lanceerde haar Twitter account in oktober 2006 en heeft tot nu toe bijna 1,8 miljoen volgers verzameld en meer dan 51.000 keer getweet. Haar Instagram-account wordt gevolgd door meer dan 1,5 miljoen, terwijl ze meer dan 5.600 foto's heeft geüpload - ze heeft ook een Facebook-pagina die wordt gevolgd door meer dan een miljoen fans.

Zij heeft haar eigen website waarop je haar korte bio kunt lezen, enkele van haar video's en foto's kunt bekijken, haar boek kunt bestellen en links kunt vinden naar al haar sociale media-accounts,

Aanbevolen