Beroemdheden

Wie is vandaag de ImmortalHD-vriendin? Wiki Biografie, relaties, affaires

Wie is vandaag ImmortalHD Girlfriend?

Voordat we je vertellen wie de vriendin van ImmortalHD vandaag is, laten we wat informatie over hem delen; ImmortallHD is een YouTuber en gamer die bekendheid kreeg door onder meer videogames zoals GTA V, Call of Duty, Halo te spelen en de gameplay te uploaden naar zijn YouTube-kanaal, waarop hij nu meer dan 1,2 miljoen abonnees heeft. Nu, wie is de vriendin van ImmortalHD? Welnu, volgens rapporten is ImmortalHD momenteel vrijgezel, maar hij heeft wel een geschiedenis van daten. Een van zijn eerste bekende relaties was met Tiffany Kudrikow, een tandartsassistente en ook een YouTuber. Deze romance eindigde in 2013, waarna ImmortalHD een romance begon met Dominica Baczek, maar dit duurde niet lang. Enige tijd later vond ImmortalHD liefde in SJ, die op Twitter bekend staat als Vindictive, maar hun romance duurde slechts twee maanden voordat ze uit elkaar gingen. Sindsdien is hij blijkbaar vrijgezel en gefocust op zijn carrière.

https://www.instagram.com/p/BsY6GKGHy5u/

ImmortalHD Wiki: leeftijd, jeugd en opleiding

Geboren als Aleksandr Vitalyevich Tchernev-Marchant op 1 september 1992 in Vladivostok, Rusland, leefde hij tot zijn achtste, waarna hij naar de VS verhuisde, waar hij werd geadopteerd door Amerikaanse ouders en het Amerikaanse staatsburgerschap kreeg. Hij bracht de rest van zijn jeugd door in Templeton, Massachusetts, maar verhuisde toen naar Colorado. Wat zijn opleiding betreft, maakte Aleksandr de middelbare school af en begon hij grafisch ontwerp te studeren aan een universiteit, maar stopte later toen zijn YouTube-carrière op gang kwam.

Carrièrebegin

Al in 2008 startte ImmortalHD zijn Youtube kanaal , maar zijn eerste video werd pas in 2012 geüpload toen hij een bericht plaatste Counter-Strike: Bron in 30 seconden , die nu meer dan 150.000 views heeft; met elke nieuwe video bleef het aantal abonnees toenemen. Hij zou gameplay-video's uploaden van onder meer games als Call of Duty, wat meer publiek naar zijn kanaal bracht. Hij groeide gestaag in populariteit en bereikte al snel 100.000 abonnees, wat nu is gestegen tot 500.000. Met de ontwikkeling van zijn kanaal begon hij komische video's te maken, zoals onder meer Don't Laugh Challenge.

OnsterfelijkHD

toya washington

Stijging naar bekendheid

De populariteit van ImmortalHD bleef toenemen en zijn video's trokken steeds meer views. Zijn officiële kanaal heeft nu meer dan 1,2 miljoen abonnees, terwijl zijn video's meer dan 105 miljoen views hebben. Enkele van zijn meest populaire video's zijn: All-in gaan | CS: GO (Jackpot) , die meer dan 1,8 miljoen views heeft, dan Nobs 4 Lyf – Music Video ft. Brother Blake, die meer dan 1,6 miljoen keer is bekeken, My Biggest Opening #20) Counter-Strike : Global Offensive, met meer dan 1,5 miljoen, dan Smurfenseizoen ( OF verwatch #3) Counter-Strike: Global Offensive , met meer dan 1,2 miljoen en nog veel meer, die allemaal hebben bijgedragen aan het vergroten van zijn populariteit en vermogen.

ImmortalHD Nettowaarde

Sinds de lancering van zijn carrière is ImmortalHD een populaire YouTuber geworden, waardoor zijn rijkdom in grote mate is toegenomen. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk ImmortalHD is, vanaf begin 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van ImmortalHD zo hoog is als $ 600.000, wat behoorlijk behoorlijk is, vind je niet? Ongetwijfeld zal zijn vermogen de komende jaren nog hoger worden, ervan uitgaande dat hij zijn carrière met succes voortzet.

Bedankt voor alle verjaardagswensen. Het was gaaf om een ​​aantal van jullie dit jaar op PAX te zien. Als je @HungryHundar en ik op de beursvloer hebt gemist, komt dat omdat we ons per ongeluk hebben opgesloten in een trappenhuis bij de roltrappen. Tot volgend jaar pic.twitter.com/Y8l7OjLFjy

- Alex (@ImmortalHD) 1 september 2018

ImmortalHD Internet Fame

In de loop der jaren is ImmortalHD een internetsensatie geworden en hoewel YouTube hem beroemd heeft gemaakt, heeft hij zijn populariteit sindsdien uitgebreid naar andere sociale-mediaplatforms, met name Twitter en Instagram, hoewel hij ook op Facebook te vinden is. Zijn officiële Twitter-pagina heeft meer dan 360.000 volgers, met wie hij zijn meest recente carrière-inspanningen heeft gedeeld, terwijl ImmortalHD op Instagram meer dan 150.000 volgers heeft en zijn populariteit gebruikte om zijn carrière te promoten. Je kunt ImmortalHD ook vinden op Facebook, waar hij bijna 50.000 trouwste fans heeft.

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente YouTuber, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar zijn officiële pagina's en kijk wat hij van plan is in zijn carrière.

Aanbevolen