Acteurs

Wie is India Westbrooks? Haar Wiki: Vriendje, Tatoeages, Lichaamsmaten, Netto waarde, Etniciteit, Ouders, Bio

Zoek uit of India vrijgezel of bezet is

De datingsgeschiedenis van India is nogal rijk; haar eerste bekende romantische relatie was met American Football-speler Ron Robinson van mei 2011 tot september 2013. Daarna begon ze te daten met de beruchte rapper Soulja Boy, een relatie die ook twee jaar duurde, maar het was tijdens deze relatie dat India ontmoetingen had met andere mensen, waaronder American Football-speler Brandon Wimberly, die van februari 2014 tot juni van hetzelfde jaar duurde, daarna kort met de rapper The Game. Sindsdien werd India gezien naast beroemdheden als Justin Combs, Rick Ross en Cliff Dixon.

Bekijk dit bericht op Instagram

?: @brianchristopher__ xX @mugopus @amazinglystyled – – Een @theonlyjasonlee productie ? voor @fashionnova #comingSoon

Een bericht gedeeld door indialiefde (@indialove) op 1 april 2018 om 14:49 PDT

India is dol op tatoeages

Volgens bronnen heeft India minstens 27 bekende tatoeages, waaronder tribale op haar arm en hand, twee op haar onderarm, pin-up girlportret op haar andere onderarm, geschriften op haar heup, elleboog, biceps, polsen en een kroon op haar onder andere knokkels.

Lichaamsmaten India Westbrooks

Volgens velen is India behoorlijk sexy en aantrekkelijk, wat heeft geresulteerd in een aantal aanwervingen voor modellenwerk, getuigde op haar Instagram-pagina. Dus, heb je je afgevraagd hoe lang deze schoonheid is? Volgens rapporten staat India op 5ft 2ins, of 1,60 m, en haar gewicht is 124 lbs of 56 kg. Denk je dat ze heet en sexy is zoals de meerderheid? Haar lichaamsafmetingen zijn 37-25-37 inch, terwijl haar kledingmaat 8 is en ze schoenmaat 7 draagt.

met liefde ️ pic.twitter.com/GOvXkmXtGA

— India Liefde (@Indialoveinc) 4 januari 2018

Weet je hoe rijk internetster India Westbrooks is?

Beroemd om haar aanwezigheid op sociale media en optredens in realityshows, heeft India een behoorlijk indrukwekkend vermogen voor zichzelf verdiend. Dus, heb je je afgevraagd hoe rijk India Westbrooks medio 2018 is? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van India Westbrook zo hoog is als $ 1,3 miljoen, verdiend door haar succesvolle carrière, actief sinds 2015.

India Westbrooks' vroege leven, ouders, carrière

Geboren India Love Westbrooks op 3 februari 1996 in Compton, Californië, VS, het jongste kind van Warren Westbrooks en zijn vrouw Candy, ze heeft vier zussen, Morgan, Brooke, Crystal en Bree, terwijl ze ook de jongere zus is van twee broers , maar hun identiteit is anoniem gelaten. India is van gemengde afkomst, waaronder Indiaas, Spaans, Creools en Afro-Amerikaans. Voor haar opleiding studeerde India af aan de Santiago High School, waarna ze haar carrière lanceerde.

Carrièrebegin

Al in 2011 begon India haar carrière door zich eerst bij Tumblr aan te sluiten, maar ze kreeg bijna onmiddellijk te maken met mislukking omdat hackers haar in de gaten hadden en haar profiel zo vaak zouden sluiten. Als gevolg hiervan ging India voor Instagram en begon langzaam een ​​naam voor zichzelf op te bouwen.

Stijging naar bekendheid

Met elke nieuwe post zou ze meer mensen aantrekken, wat haar populariteit zou vergroten. Geleidelijk verspreidde de naam van India zich over het internet, waardoor ze een ster werd. Ze heeft nu meer dan 3,5 miljoen volgers op haar Instagram-account, met wie ze enkele van de meest intieme foto's heeft gedeeld.

Gepost door India Westbrooks Aan zondag 15 oktober 2017

India is ook vrij actief op Twitter, waarop ze meer dan 350.000 volgers heeft, met wie ze details uit haar persoonlijke leven, haar meningen, ideeën en nieuwste carrière-ondernemingen heeft gedeeld.

Televisiedebacle


Haar extreme populariteit trok de aandacht van producenten, die haar en haar zussen aanboden om een ​​realityshow te maken The Westbrooks, die het hele gezin zou casten. De show ging in première in 2015, maar werd na een lage kijkcijfers al na vijf afleveringen geannuleerd, helaas voor India.

Na het debacle op televisie keerde India terug naar haar carrière op internet en werd ze steeds populairder, waardoor haar totale vermogen gestaag toenam.

Aanbevolen