Tv-Beroemdheden

Wie is Jackie Ibanez van Fox News? Haar biografie: echtgenoot Eddie Ibanez, leeftijd, getrouwd, carrière, nettowaarde, lengte, gewicht

Wie is Jackie Ibanez

Jackie Ibanez, geboren op de 7evan november 1985 is een Amerikaans nieuwsanker dat bekend werd door haar werk op het netwerk Fox News-kanaal. Ze werkt sinds 2014 voor het netwerk en werd bekend door haar werk bij News 12 Connecticut.

Gepost door Jackie Ibanez Aan dinsdag 6 juni 2017

Het vroege leven en de carrière van Jackie Ibanez

Ibanez, geboren in Logan, Utah, ging naar de Quinnipiac University in Hamden, Connecticut. Terwijl ze een graad in omroepjournalistiek volgde, liep ze stage bij NBC Sports en was ze van 2006 tot 2007 studentcorrespondent voor MSNBC News.

Na haar afstuderen in 2007 begon Ibanez haar carrière bij WWLP-TV in Springfield, Massachusetts. Aanvankelijk was ze een producer voor het netwerk, maar al snel werd ze gepromoveerd tot een anker na vier korte maanden. Ondanks dat ze een vaste carrière als anker had, besloot ze in 2010 te vertrekken, maar deze vroege jaren als anker hielpen haar carrière en ook haar vermogen te vestigen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Bedankt voor je deelname aan een speciale zondageditie van @foxfriendsfirst. Blijf bij @foxnews voor het laatste nieuws over #hurricaneirma. @todd.piro

Een bericht gedeeld door Jackie Ibanez?? (@jackieibanezfnc) op 10 september 2017 om 3:32 uur PDT


Ibanez ging vervolgens werken bij een public relations-bedrijf Coltrin & Associates in New York City, waar hij de volgende twee jaar de algemeen directeur van het bedrijf was. Haar tijd in public relations hielp ook bij het vergroten van haar rijkdom.

In 2012 besloot Ibanez terug te gaan naar nieuwsverslaggeving en werkte hij als nieuwsanker voor News 12 Connecticut. Tijdens haar tijd bij het netwerk werd ze een opmerkelijk anker en werkte ze in drie live ochtenduitzendingen. Na twee jaar vertrok ze in 2014 en stapte over naar het Fox News-netwerk.

Bedankt voor het kijken naar @FoxFriendsFirst @LisaMarieBoothe. Laat de terugkeer van het geschenk beginnen!

Gepost door Jackie Ibanez Aan maandag 26 december 2016

Ibanez werkte voor Fox News en werd ingelast om te dienen als co-host op Fox & Friends First, en later ook nieuwskoppen voor het ochtendprogramma Fox & Friends. Tegenwoordig dient ze als een van de topankers van Fox News, in functies die haar vermogen enorm hebben vergroot.

De nettowaarde van Jackie Ibanez

Het vermogen van Ibanez wordt geschat op meer dan $ 1 miljoen vanaf begin 2018. Haar rijkdom is verworven door haar jaren als nieuwsanker in verschillende netwerken, en ook door haar korte tijd in public relations.

Lichaamsmetingen van Jackie Ibanez

In termen van haar afmetingen is Ibanez' lengte 5 voet en 7 inch, 170 cm, en weegt 125 lbs, of 56 kilogram, en heeft lichaamsafmetingen van 32-23-33.

#TBT #news12CT pic.twitter.com/EFNI8Mu4og

—Jackie Ibanez?? (@JackieibanezFNC) 2 februari 2018

Is Jackie Ibanez getrouwd?

Ondanks dat ze grotendeels geheimzinnig is in termen van haar privéleven, is het bekend dat Ibanez getrouwd is met Eddie Ibanez en samen hebben ze drie kinderen.

Familie van Jackie Ibanez

Bekijk dit bericht op Instagram

Mijn kaasbal!

Een bericht gedeeld door Jackie Ibanez?? (@jackieibanezfnc) op 20 maart 2018 om 15:32 PDT


Ibanez heeft al drie kinderen; de eerste twee zijn meisjes, Dakota en JJ. Ze is ook onlangs bevallen van een zoontje in december 2017.

Aanbevolen