Zangers

Wie is Jacob Sartorius? Zijn Wiki: Vriendin Millie Bobby Brown, Net Worth, Facts & Bio

Wie is Jacob Sartorius?

Geboren Rolf Jacob Sartorius op de 2ndOktober 2002, Sartorius is een Amerikaanse zanger en internetsensatie, die beroemd werd door zijn video's op de lipsynchronisatie-applicatie Musical.ly. Hij werd uiteindelijk een artiest en is vooral bekend van zijn liedjes Sweatshirt, Hit or Miss en All My Friends.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik dacht altijd dat blauwe ogen cool waren?

Een bericht gedeeld door Jacob Sartorius (@jacobsartorius) op 7 april 2018 om 9:41 uur PDT

Jacob Sartorius Jeugd

Geboren in Oklahoma, werd Sartorius geadopteerd door zijn ouders Pat en Rolf Sartorius toen zijn biologische ouders niet voor hem konden zorgen. Daarna verhuisden ze naar Reston, Virginia, waar hij nu woont met zijn zus Caroline.

Op zevenjarige leeftijd begon Sartorius met acteren in musicals waar hij zijn passie voor optreden ontdekte, maar waardoor hij helaas ook werd gepest. In 2014 ontdekte hij de applicatie Vine en op 11-jarige leeftijd ging hij viraal voor zijn video over pesten.

Hoe werd Jacob Sartorius beroemd?

Bekijk dit bericht op Instagram

alle liefde ️

Een bericht gedeeld door Jacob Sartorius (@jacobsartorius) op 14 april 2018 om 12:56 uur PDT


Sartorius' video over pesten was slechts het begin van zijn internetfaam. Nadat hij meer video's op Vine had geüpload, trad hij toe tot de lip-synchronisatie-applicatie Musical.ly, en begon met het lip-synchroniseren van beroemde liedjes van verschillende artiesten, wat hem naar roem katapulteerde, en ook zijn vermogen begon door miljoenen volgers aan te trekken.

In 2016 werd Sartorius getekend bij een onafhankelijk platenlabel en bracht op 3 mei zijn eerste single Sweatshirt uit; het nummer werd een enorme hit en betrad de Amerikaanse Billboard Hot 100 en de Canadese Hot 100. Hij werd zelfs genoemd als de volgende Justin Bieber door Business Insider.

Later dat jaar volgden nog twee singles getiteld Hit or Miss in juli en All My Friends in oktober, die ook enorm populair werden onder zijn fans, wat hem ertoe bracht een tournee te starten getiteld All My Friends Tour. De populariteit van zijn liedjes en het succes van zijn tour hielpen hem ook om beroemd te worden en zijn rijkdom aanzienlijk te vergroten.

In 2017 bracht Sartorius meer nummers uit, te beginnen met The Last Text in januari. Met het succes van het nummer begon hij opnieuw aan een wereldtournee om zijn werken te promoten. In juni bracht hij Hit Me Back uit, dat een van de 54 beste nummers van The New York Times van het jaar werd, en in oktober bracht hij Left Me Hangin' uit, dat nog steeds goed verkoopt.

Gepost door Jacob Sartorius Aan zaterdag 17 februari 2018

Zijn laatste hit was zijn eerste kerstnummer - Cosy - dat hij in december 2017 uitbracht. Zijn meerdere hits en succesvolle wereldtournees bleven zowel zijn carrière als zijn vermogen een boost geven.

Jacob Sartorius netto waarde

Vanaf begin 2018, op basis van informatie uit gezaghebbende bronnen, is het vermogen van Sartorius $ 3 miljoen, grotendeels verworven door zijn jaren als internetpersoonlijkheid en artiest. De verkoop van zijn liedjes en zijn wereldtournees hebben ook geholpen om zijn vermogen te vergroten.

Volgers Jacob Sartorius

Kan ik je niet uit mijn hoofd krijgen, zelfs als ik het probeer? pic.twitter.com/HXUeNKEOI1

— Jacob Sartorius (@jacobsartorius) 26 april 2018


Sartorius heeft een enorme aanhang gekregen op verschillende sociale-mediaplatforms sinds hij beroemd werd in de Musical.ly-applicatie. Hij heeft momenteel 1,65 miljoen volgers op Twitter, 2,9 miljoen op YouTube en 9,2 miljoen op Instagram. Hij had ook 19 miljoen fans op Musical.ly en bijna een miljoen op Vine. Deze miljoenen volgers hebben hem door de jaren heen geholpen om zijn vermogen aanzienlijk te vergroten.

Persoonlijk leven van Jacob Sartorius

Voordat hij beroemd werd, vertelde Sartorius hoe hij als kind uitgebreid werd gepest. In 2016 beschreef hij hoe hij in 2015 moest overstappen naar drie scholen, nadat hij verbaal en fysiek werd aangevallen door zijn klasgenoten.

Bekijk dit bericht op Instagram

kwam deze coole mensen tegen tijdens de LA mars

Een bericht gedeeld door Jacob Sartorius (@jacobsartorius) op 24 maart 2018 om 15:13 PDT


Tegenwoordig doet Sartorius het goed met zijn carrière, en hij is momenteel bekend als een relatie met actrice Millie Bobby Brown, die beroemd werd in de serie Stranger Things.

Aanbevolen