Websterren

Wie is Jailyne Ojeda Ochoa? Haar Wiki Bio: Leeftijd, Nettowaarde, Daten, Getrouwd, Lengte, Gewicht, Plastische Chirurgie

Wie is Jailyn Ojeda?

Jailyn Ojeda werd geboren op 9 januari 1997 in Arizona, VS, van gedeeltelijk Spaanse afkomst, en is een persoonlijkheid op sociale media, vooral bekend door haar populariteit via de sociale-mediawebsite Instagram, waardoor ze een van de websites werd die veel populair was. fitness modellen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik verkies elke dag witte rozen boven rode rozen?

Een bericht gedeeld door Jailyne Ojeda Ochoa (@jailyneojeda) op 3 juni 2018 om 10:47 uur PDT

Het vermogen van Jailyn Ojeda

Hoe rijk is Jailyn Ojeda? Vanaf medio 2018 informeren bronnen ons over een nettowaarde van $ 600.000, voornamelijk verdiend door haar populariteit op sociale media. Haar online bekendheid heeft haar talloze kansen opgeleverd, zoals modellenaanbiedingen en gesponsorde berichten die haar vermogen hebben vergroot. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven, onderwijs en carrièrebegin

Er is heel weinig informatie beschikbaar over de familie van Jailyne of hoe het leven voor haar was toen ze opgroeide. Ze heeft op haar sociale media-websites de foto's van haar ouders geplaatst, hoewel ze haar namen niet heeft genoemd. Er zijn ook geruchten dat ze twee broers en zussen heeft, omdat ze zei dat ze een jongere mannelijke broer of zus had en ze plaatste ook een foto van haar met een andere vrouw die volgens haar haar kleine zusje was, ondanks dat de vrouw ouder was dan zij.

Ze ging naar de Universiteit van Arizona en besloot na haar afstuderen een carrière in modellenwerk en acteren na te streven, dus ging ze naar de Barbizon Modeling and Acting School. Uiteindelijk ontdekte ze de online website Instagram en besloot er een account op aan te maken, waarbij ze verschillende foto's en video's van zichzelf plaatste. Dit trok al snel de aandacht, aangezien haar voor haar leeftijd geschikte figuur een hot topic werd in veel online publicaties.
https://twitter.com/JailyneOjeda_/status/1006220296892936193

Bekendheid op sociale media

In de komende twee jaar zouden Ojeda's sociale media-accounts miljoenen volgers bereiken, waarbij haar video's constant miljoenen weergaven trokken. Een van de dingen die echt de aandacht van haar fans trokken, is haar conditie en hoe ze een heup-tot-tailleverhouding behoudt, wat duidelijk te zien is in haar foto's en video's. Haar Instagram heeft vaak berichten waarop ze verschillende kledingwinkels promoot, evenals apps; ze wordt vaak gezien in verschillende outfits, afhankelijk van haar sponsor. Ze doet ook berichten speciaal voor Mexico, waarbij ze een beetje van haar Spaanse kant laat zien.

Haar Twitter-account is vergelijkbaar met dat van haar Instagram-account, omdat ze verschillende foto's plaatst en ook enkele van haar Instagram-foto's opnieuw plaatst. Ze toont ook veel van haar heup-tot-taille-verhouding op die pagina, en danst zelfs in sommige van haar video's. Er zijn ook talloze video's van haar beschikbaar op YouTube, waar talloze fans enkele van de video's die ze op andere sociale-mediawebsites heeft geplaatst, opnieuw plaatsen. Ze ziet vaak dansen of twerken in haar video's, hoewel ze geen persoonlijk YouTube-kanaal heeft.

Controverse en ander werk

Er zijn talloze geruchten en discussies over de vraag of Jailyne's figuur het resultaat is van een cosmetische operatie die ze heeft ondergaan. Ze wordt vergeleken met andere beroemdheden met zandlopervormige lichamen zoals Kim Kardashian, en vanwege deze geruchten plaatste Jailyn zelfs een ingezoomde foto van haar lichaam om te bewijzen dat haar foto's niet gephotoshopt of verbeterd zijn. Zoals het er nu uitziet, worden haar lichaamsafmetingen vermeld op 36-25-40 en staat ze op een hoogte van vijf voet en vijf inch.

Ze ging door met te zeggen dat ze veel focust op fitness en veel tijd en geld besteedt om haar figuur te behouden, inclusief een gezond dieet, en heeft zelfs een paar workout- en fitnessvideo's op Instagram geplaatst. Ze maakte ook deel uit van verschillende muziekvideo's, waaronder Tus Lagrimas van Alfredo Olivas en voor het nummer Chemistry van Nroc Leoj. Vanwege haar online populariteit heeft ze ook haar eigen persoonlijke website gemaakt, waarop ze merchandise verkoopt via haar online winkel, inclusief thema-accessoires zoals 'telefoon- en tablethoesjes, plus posters en haar eigen kalender die in 2017 is uitgebracht. iPhone-app ook, getiteld JLeanStore.

Relaties en modellering

Terwijl haar populariteit blijft groeien naarmate de tijd verstrijkt, is Ojeda niet openlijk romantisch met iemand verbonden; haar sociale media-pagina's zijn stil gebleven als het gaat om mannen of relaties. Ze is vrijgezel gebleven en volgens talrijke bronnen is ze vanaf dit moment erg gefocust op haar carrière. Ze kreeg een contract aangeboden en werkt nu samen met South West Modeling Agency, wat heeft bijgedragen aan het vergroten van haar vermogen. Ze wil ook haar rijkdom en populariteit blijven uitbreiden door middel van ondernemersmogelijkheden.

Aanbevolen