Journalisten

Wie is Jamie Yuccas van CBS News? Haar Wiki: Echtgenoot, Salaris, Hoogte, Nettowaarde, Carrière

Wie is Jamie Yuccas van CBS News?

Jamie Yuccas werd geboren op 8 maart 1982 in Minnesota, VS, dus haar sterrenbeeld is Vissen en ze is 36 jaar oud. Jamie is vooral bekend als een veelgeprezen correspondent en mede-gastvrouw van CBS This Morning.

Bekijk dit bericht op Instagram

Fijne nationale kusdag! @kjohnsoncbs_ @jeffglor

Een bericht gedeeld door Jamie Yucca's (@jamieyuccas) op 6 juli 2016 om 06:39 uur PDT

Echtgenoot, huwelijk en relatie

Jamie trouwde in 2007 met zakenman John Sheehan, maar tien jaar later scheidde het paar en sindsdien is ze uitgegaan met Bobby Maslar. Het stel houdt van reizen en deelt hun foto's vaak op sociale media zoals Instagram. Ze plaatste een foto met het emotionele bijschrift, met de tekst Bedankt voor je liefde, Bobby Maslar! Je komt altijd opdagen en blijft aan mijn zijde, zelfs in de moeilijkste tijden. Ik waardeer alles wat je doet heel erg!. Haar partner reageerde met de opmerking: Vanaf het moment dat je op dat vliegtuig liep en onze ogen elkaar ontmoetten, was mijn leven voor altijd veranderd. Ik ben dankbaar voor je liefde. Fijne Valentijnsdag!. Het echtpaar heeft vanaf vandaag geen kinderen.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10215026360465870&set=pb.1035715197.-220752000.1535356562.&type=3&theater

Nettowaarde en salaris

Dus hoe rijk is Jamie Yuccas vanaf medio 2018? Volgens gezaghebbende bronnen heeft deze correspondent en gastvrouw een vermogen van meer dan $, waarbij haar vermogen is opgebouwd uit haar carrière in het eerder genoemde veld. Ze werkt als correspondent en verdient ongeveer $ 52.000 per jaar. Bovendien heeft ze geen informatie vrijgegeven over haar bezittingen, zoals huizen en auto's.

Geweldig weekend in Deventer. Nu weer aan het werk! Gelukkige maandag! pic.twitter.com/9sdTMLdrtE

— Jamie Yuccas (@jamieyuccas) 5 maart 2018

Etniciteit en lichaamsafmetingen

Over Jamie's etniciteit gesproken, ze is blank. Ze heeft een heel hechte band met haar familie en was vooral hecht met haar grootvader van moeders kant, die een enorme invloed op haar had. Ze heeft ook een broer of zus, een broer genaamd John. Ze heeft van nature lichtbruin haar en bruine ogen, maar verft haar haar platinablond, wat perfect bij haar huidskleur past. Ze knipt haar haar kort, wat haar fans geweldig lijken te vinden. Volgens foto's die op internet beschikbaar zijn, heeft Jamie een fit figuur. Haar mooie glimlach en geweldige uitstraling zijn slechts enkele van de troeven die deze getalenteerde correspondent en journalist te bieden heeft.

Afbeeldingsbron

Opleiding en carrière

Als het op haar opleiding aankomt, ging ze naar de Universiteit van Minnesota, waar ze een graad in journalistiek behaalde, en begon toen te werken bij KTTC-TV, gevestigd in Rochester, Minnesota. Ze stapte in 2016 over naar CBS en maakte haar debuut in CBS This Morning, in totaal 14 afleveringen van de genoemde serie, en verliet het in 2017. Ze werkte samen met collega's als Anthony Mason, Vinita Nair, Jeff Glor en Ed Curran. In 2017 werkte ze ook mee aan CBS This Morning: Saturday en was ze ook correspondent. Enkele van de gebeurtenissen die ze behandelde, zijn de schietpartij in Orlando in juni 2016, toen extremist Omar Mateen 49 mensen neerschoot in een club, en ook verslag uitbracht over de 2016 presidentiële campagne , en de orkaan Harvey die gebieden in het zuiden van de VS en Midden-Amerika zwaar heeft beschadigd.

Sociale media

Jamie is actief op het gebied van entertainment en is ook actief op sociale media, en heeft accounts op Twitter met 17.000 volgers en Instagram met nog eens 6.000, waardoor haar fans haar privéleven van dichterbij kunnen bekijken en haar werk kunnen promoten. haar laatste berichten over de laatste omvatten die die ze maakte over een 11-jarig meisje dat racisme bestrijdt, dat werd gepest vanwege de kleur van haar huid.

Aanbevolen