Beroemdheden

Wie is de ex-vrouw van Jason Earles, Jennifer Earles? Is ze dood? Haar Wiki: Leeftijd, Opleiding, Echtscheiding, Kinderen, Lengte, Afmetingen

Wie is Jennifer Earles?

Jennifer Earles werd geboren op de 27eeapril 1977, in de VS, en is misschien het meest bekend bij het publiek als de nu ex-vrouw van de jong ogende Jason Earles, die vroeger speelde als de broer Jackson in de succesvolle sitcom Hannah Montana, en ook bekend staat als Sensei Rudy in een originele Disney XD-serie getiteld Kickin' It.

Het vroege leven en onderwijs

Hoewel nergens in de media veel informatie over Jennifer's vroege leven en opleiding is bekendgemaakt, is het algemeen bekend dat Jennifer naar dezelfde universiteit ging als haar ex-man Jason, waar ze elkaar voor het eerst ontmoetten; Jennifer en Jason volgden allebei het Rocky Mountain College in Billings, Montana, VS, en dat is de conclusie van vrijwel alle beschikbare informatie over haar vroege leven.

Een tumultueus huwelijk


Jason en Jennifer gingen een paar van hun studententijd met elkaar uit, totdat ze uiteindelijk in 2002 trouwden. In de 11 jaar van hun huwelijk produceerde het paar een dochter, voordat ze in 2013 scheidden. De oorzaak van de splitsing blijft onbekend, maar Jennifer kreeg de onderscheiding voogdij over hun dochter.

De liefdesvrucht

Hoewel Jason en Jennifer de eeuwigheid niet hebben gevonden, delen ze nog steeds dochter Noah Earles, en er zijn nog steeds foto's in de media waarop te zien is dat haar beide ouders met haar omgaan.

het gerucht

Bepaalde betrouwbare bronnen hebben gespeculeerd dat de enige reden voor de splitsing van Jennifer en Jason het feit zou kunnen zijn dat Jason Earles de ziekte van Parkinson heeft, niet bevestigd door een van hen, maar het is bekend dat deze ziekte Jason hielp de rollen te spelen van personages die aanzienlijk jonger dan hij is, omdat deze ziekte het groeihormoon belemmert en zo veroudering in remissie brengt, vooral op het gezicht. Jason Earles, ook wel The Baby-face Actor genoemd, heeft tot nu toe niet gereageerd op deze beschuldiging.

De doorbraak


Het is een onvermijdelijke realiteit dat Jennifer en Jason Earles minder in de schijnwerpers zouden hebben gestaan, zo niet voor Jasons grote rol in Disney's Hannah Montana. Op 30-jarige leeftijd had Jason de rol van de broer van Miley Cyrus, Jackson, die volgens het script eigenlijk veel jonger is, dankzij de eerder genoemde eigenschap die deze acteur kenmerkt. Daarmee kwam ook de publieke erkenning van Jennifer, aangezien ze destijds zijn vrouw was. Toen hij zijn rol in de originele serie bemachtigde, verzekerde hij zich ook van zijn plaats in de franchise, en zo bleef zijn succes groeien.

De vervanging

Een ander gerucht over de scheiding van Jennifer en Jason Earles is een liefdesrelatie tussen Jason Earles en Katie Drysten. Aangezien Jason zijn relatie met Katie onmiddellijk na de scheiding van Jennifer officieel maakte, lijkt er genoeg materiaal te zijn voor een dergelijk scenario om enige geloofwaardigheid te krijgen. Echter, net als bij de eerder genoemde publieke overtuiging, moet elke bevestiging met betrekking tot de aantijging door beide partijen nog worden vrijgegeven. Jason en Katie verloofden zich echter uiteindelijk na hun vier jaar durende openbare relatie, in februari 2017.

Jennifer Earles netto waarde

Gezaghebbende bronnen schatten dat de rijkdom van Jennifer Earles meer dan $ 1 miljoen bedraagt, inclusief een bepaald deel van Jasons rijkdom op het moment van hun scheiding. Op dit moment wordt het volledige vermogen van Jason Earles geschat op ongeveer $ 8 miljoen door verschillende bronnen, wat hij vooral te danken heeft aan zijn belangrijke rol in de Hannah Montana-franchise, waar hij speelde naast de wereldberoemde superster Miley Cyrus.

Lichaamsmetingen en aanwezigheid op sociale media

Wat betreft de fysieke specificaties van Jennifer Earles, hoewel er op dit gebied niet veel informatie over haar is bekendgemaakt, zoals in de meeste andere, is haar lengte 1,65 m, en hoewel haar lichaamsgewicht tot dusver een persoonlijk geheim is, kijk naar haar figuur onthult een aantrekkelijk cijfer in deze categorie. Ze is een blonde, bleke blanke vrouw met blauwe ogen.

Wat betreft Jennifer's aanwezigheid op sociale netwerken, er is geen bewijs van haar betrokkenheid bij een van de gebruikelijke sociale websites, zoals Facebook, Twitter en Instagram. Het is veilig om te concluderen dat Jennifer besloot verborgen te blijven voor de nieuwsgierige blikken van de media en het publiek, en dus haar accounts voor het publiek verborgen maakte, of er eigenlijk geen heeft.

Aanbevolen