Modellen

Wie is Jay Park-vriendin vandaag? Dating- en relatielijst

Wie is Jay Park?

Park Jae Beom werd geboren op de 25eApril 1987, in Edmonds, Washington State USA van Koreaanse afkomst. Hij is beter bekend onder zijn artiestennaam als Jay Park en is een 32-jarige rapper, zanger, songwriter, model en ondernemer. Hij is ook eigenaar van een platenlabel en danser en choreograaf. Zijn carrière is actief sinds 2008.

Bekijk dit bericht op Instagram

#sexy4eva ?‍♂️

Een bericht gedeeld door Jay Park / Jay Park ($ hway zwerver) (@jparkitrighthere) op 16 juli 2019 om 19:06 PDT

Jay Park: vroege leven, gezin, onderwijs

Jay Park is een van die mensen die het geluk hadden om op zeer jonge leeftijd hun passies te ontdekken. Opgegroeid in het grootstedelijk gebied van Seattle met zijn ouders en jongere broer, maakte hij kennis met de wereld van breakdance en hiphopmuziek, waar hij zijn toekomstige vrienden en medezangers en dansers ontmoette. Zijn ouders, die zagen hoe gepassioneerd hij was door muziek en dans, moedigden hem aan om zelf danslessen te gaan volgen en zelf muziek te schrijven. Daarom begon Park tijdens zijn tienerjaren met het schrijven van rapnummers. Toen hij 16 was, trad hij toe tot de nieuw opgerichte break-dance crew, in de volksmond b-boy crews genoemd, genaamd Art of Movement.

Wat zijn opleiding betreft, vroeg Jay op aanraden van zijn moeder een JYP Entertainment-beurs aan nadat hij was afgestudeerd aan de Edmonds Woodway High School. JYP Entertainment is een van de grootste Zuid-Koreaanse entertainmentbedrijven; Jay werd aangenomen en het stelde hem in staat om naar Zuid-Korea te gaan en lessen te volgen in zang, dans, rappen en de Koreaanse taal. Tijdens zijn trainingsdagen in Zuid-Korea wilde Park zijn opleiding niet verwaarlozen, dus schreef hij zich in aan de Dankook University en volgde zijn studies parallel aan zijn groeiende muziekcarrière.

Carrièrebegin

Verhuizen naar Zuid-Korea en tekenen bij JYP Entertainment bleek de perfecte keuze voor Jay's carrière. Hij werd niet alleen een van de grootste sterren van Korea, maar hij bereikte ook internationale faam, slechts enkele jaren nadat hij uit de VS was vertrokken. Zijn snelle opkomst naar bekendheid begon in 2008, toen hij deelnam aan de realityshow Hot Blood Men, geproduceerd en uitgezonden door Mnet, een van de grootste en populairste muziekkanalen van het land. Park was lid van de groep om 14:00 uur en hij eindigde als eerste volgens de stemmen van de fans. Als gevolg daarvan werd hij de leider van de groep, die al snel de Koreaanse muziekscene stormenderhand zou veroveren.

Het eerste nummer van de groep was al een groot succes - 10 van de 10 stond enkele maanden bovenaan de hitlijsten. Hierna bracht de band hun eerste album uit, getiteld Hottest Time of the Day, dat ook een enorm succes was. Naast zijn betrokkenheid bij de band, nam Park verschillende solonummers en speelfilms op met andere prominente Koreaanse zangers. Hij werd gecast in een andere reality-tv-show genaamd Star King, en in 2009 werd hij co-host van de show Nodaji, samen met zangeres Nicole Jung van de band Kara.

Jay Park

Controverse en terugkeer naar de VS

Helaas nam Park's carrière na zijn aanvankelijke succes eind 2009 een slechte wending. De media ontdekten zijn oude Myspace-account, waarop een aantal berichten in het Engels stonden die als controversieel werden beschouwd, omdat ze naar verluidt negatieve opmerkingen over South bevatten. Korea. Hoewel later werd bewezen dat de opmerkingen verkeerd waren vertaald en verkeerd werden voorgesteld door de media, was een deel van het grote publiek verontwaardigd en eisten ze dat Park de groep zou verlaten.

Park verontschuldigde zich voor de opmerkingen en sprak zijn spijt uit, maar hij voelde de druk te groot en besloot terug te gaan naar de VS. De opschudding van het publiek verstomde nadat werd aangetoond dat de opmerkingen van Park uit hun verband waren gerukt en fans hem smeekten om terug te keren, zelfs zo ver als om een ​​bannervliegtuig boven Seattle te huren met 'J, hoe laat is het nu?'.

Gepost door Jay Park (AOM) Aan zondag 27 mei 2018

Sta op als soloartiest

Dankzij zijn vastberadenheid en de loyale steun van zijn fans, kon Park snel terugveren en een succesvolle solocarrière starten. In Seattle kwam hij in contact met zijn oude vrienden van de b-boy crew van Art of Movement. Hij creëerde ook zijn eigen YouTube-kanaal en uploadde zijn eerste nummer getiteld Nothin' on You, dat een virale sensatie werd, binnen enkele dagen enkele miljoenen views bereikte en alleen al in Zuid-Korea meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht.

In de maanden na zijn terugkeer reisde Park met Art of Movement naar een aantal straatdansfestivals en werkte later samen met zijn collega-bemanningslid Chase Vincent Malone aan twee nummers - Speechless en Bestie. Daarna schreef en bracht Park een nieuwe EP uit genaamd Count on Me, die zowel in Korea als internationaal bovenaan de hitlijsten stond en verschillende records brak als het gaat om het aantal verkochte exemplaren. Zijn volgende albums - Take a Deeper Look, New Breed, Fresh Air: Breathe It en Evolution verstevigden Park's positie als een van de commercieel meest succesvolle en populaire hiphop- en R&B-zangers en songwriters ter wereld.

Andere ondernemingen

Jay Park is niet alleen een multi-getalenteerde artiest, maar ook een succesvolle ondernemer en model. Hij speelde in twee films - zijn eerste rol was in Mr. Idol uit 2011, waarin hij de rol van Jio speelde, en in 2014 speelde hij het personage Darkness in Hype Nation 3D, dat in Korea werd opgenomen. Naast het tekenen bij het platenlabel Roc Nation, richtte hij twee van zijn eigen onafhankelijke platenlabels op, genaamd H1ghr Music en AOMG. Daarnaast tekende hij verschillende modellenovereenkomsten met merken als Take HD, Adidas en Umbro Korea. Park was ook een van de juryleden van AXN's show Asia's Got Talent.

Priveleven

Sinds Jay Park bekendheid kreeg, wilden zijn fans alles weten over zijn privéleven, vooral over zijn relatiestatus. Parkeer echter verklaarde in een interview dat hij liever niet over zijn liefdesleven praat. In hetzelfde interview gaf hij toe dat hij tijdens zijn eerste bezoek aan Korea een meisje ontmoette met wie hij later een relatie van anderhalf jaar had. Fans speculeren dat hij een geheime relatie had met zangeres Gina Choi, beter bekend als G.Na, met wie Park samenwerkte op een van haar albums. Echter, hij ontkende de geruchten waarin staat dat ze gewoon vrienden waren. Ondanks de beste pogingen van de media om te ontdekken of hij momenteel een vriendin heeft, blijft de relatiestatus van Park een mysterie.

Jay Park

Netto waarde

Met meer dan tien jaar ervaring in de entertainmentindustrie, verschillende recordbrekende albums, twee films, talloze modellenoptredens en ook twee succesvolle platenlabels, heeft Jay Park een vermogen kunnen verwerven dat geschat wordt op ongeveer $ 10 miljoen, volgens gezaghebbende bronnen. Jay blijft tot op de dag van vandaag een van de meest populaire Koreaans-Amerikaanse muzikanten, met een album in de maak en een verscheidenheid aan projecten. Daarom is het veilig om aan te nemen dat zijn algehele rijkdom zich in een opwaartse richting bevindt.

Dit sh*t een stemming!! pic.twitter.com/1XQkPXtfZA

— JAY BUMPARK (@JAYBUMAOM) 29 juni 2019

Sociale media

De populariteit van Park is ook duidelijk zichtbaar op sociale media. zijn ambtenaar Instagram-account heeft meer dan 3,3 miljoen volgers, terwijl zijn Twitter-profiel meer dan 1,5 miljoen verzameld. Zijn YouTube kanaal heeft meer dan 1,6 miljoen abonnees en zijn liedjes zijn meer dan 375 miljoen keer bekeken.

Aanbevolen