Websterren

Wie is Jello Apocalypse? Wiki, leeftijd, echt gezicht, leven, vermogen

Wie is Jello Apocalypse? Wiki Bio

JelloApocalypse, wiens echte naam Brendan Blaber is, werd op 20 juni 1994 in de VS geboren, dus onder het sterrenbeeld Tweelingen en met de Amerikaanse nationaliteit - hij is populair vanwege zijn YouTube-kanaal, waarop hij meestal zijn originele nasynchronisatievideo's uploadt terwijl hij is een stemacteur.

Het vroege leven en onderwijs

Jello bracht zijn hele jeugd door in de VS, opgevoed door zijn ouders naast zijn jongere zus Erin Blaber, die net als Jello een stemactrice is. Ze praten meestal niet over hun ouders omdat ze hun privacy respecteren, maar hun vader en moeder steunen hun online carrières zeer.

Gepost door JelloApocalyps Aan zaterdag 8 november 2014

Jello groeide op met het talent om verschillende stemmen te produceren, en hij kwam op het idee om zijn YouTube-kanaal te lanceren en zijn video's daar te uploaden. Hij was gefocust op het kijken naar anime, tv-series en het leren over YouTube en hoe hij er geld mee kon verdienen, dat hij tijdens zijn middelbare schooltijd niet veel tijd doorbracht met zijn leeftijdsgenoten. Toch had hij geen gebrek aan vrienden, want hij ontmoette veel mensen online, terwijl zijn zus een van zijn beste vrienden was en nog steeds is.

Nadat hij was afgestudeerd aan een plaatselijke middelbare school, besloot Jello zich te concentreren op zijn online carrière in plaats van een hbo-opleiding te volgen.

Carrière van een YouTuber

Zijn carrière begon toen hij zijn Youtube kanaal op 10 september 2009 – er zijn momenteel meer dan 1,55 miljoen mensen op geabonneerd, terwijl het ook meer dan 200 miljoen views van al zijn video's samen telt.

Het belangrijkste type dat Jello op zijn kanaal uploadt, zijn zijn video's, waarin hij verschillende videogames, animatiefilms en tv-shows op een nogal komische manier beschrijft. Hij doet het 'in 10 woorden of minder' en deze serie is een van zijn meest populaire - daarvoor. Dus dit is eigenlijk, hij uploadde Welkom bij video's waarin hij sprak over het gebruik van een bepaalde website zoals Instagram, maar in een best grappige manier. Momenteel is de meest bekeken video op zijn kanaal getiteld Welkom op Tumblr! , gepubliceerd op 24 januari 2014, en is tot nu toe meer dan 12,6 miljoen keer bekeken.

Jello heeft ook een account gelanceerd op de Patreon-platform – hij heeft 907 klanten aangetrokken die hem $ 2.600 per maand betalen, en in ruil daarvoor zijn inhoud te zien krijgen voordat deze op YouTube wordt geüpload, en kan soms vragen om een ​​anime of tv-serie waarvan ze willen dat Jello de voice-over doet.

Jello werkt momenteel als schrijver en stemacteur - hij schrijft zijn eigen stripboek genaamd CorNUCOpia die gratis op internet te lezen is.

Houd van het leven en relaties

Jello is een van de meest geheimzinnige mensen die er zijn, omdat hij niets over zijn vroegere en huidige zaken met het publiek heeft gedeeld, maar er circuleren nog steeds geruchten op het internet over zijn liefdesleven en zijn seksuele geaardheid.

Het gerucht gaat dat Jello homo is vanwege het symbool van de regenboogvlag in het bijschrift van zijn Twitter-account, en vanwege het feit dat hij nog nooit over meisjes heeft gesproken. Omdat hij niet over zijn liefdesleven praat, is dit gerucht niet bevestigd.

Een ander gerucht zegt dat Jello momenteel aan het daten is met een vrouwelijke YouTuber, die een grote fan is van anime en een cosplayer, en dat sommige van zijn fans de twee naar verluidt samen in de straten van Chicago hebben zien lopen. Ze leerden elkaar een tijdje geleden online kennen en besloten elkaar een paar maanden terug te ontmoeten – afgaande op de opmerkingen van zijn fans, zijn ze nu drie maanden aan het daten.

Omdat Jello hier niet over heeft gesproken, en te oordelen naar zijn sociale-mediaplatforms, lijkt hij momenteel vrijgezel te zijn, niet getrouwd en heeft hij geen kinderen.

Jello's zus Erin Blaber

Jello's zus Erin is online beter bekend als Gipshersenen , een bijnaam die ze creëerde toen ze in 2012 internet begon te gebruiken om haar eigen inhoud te uploaden.

Plasterbrain is een muzikant, componist en popster, die een muziekgenre maakt dat haar fans ‘sexcore’ noemen. Ze had op tal van congressen in het Midwesten kunnen zien, aangezien ze samen met haar broer Jello te gast was. Ze is ook een amateurstemacteur die soms te zien is in de video's van haar broer, en een schrijver, een improvisator en een ontwerper van websites (haar website is haar eigen ontwerp). Ze is een grote fan van indie-horrorgames en -films en schrijft momenteel een visuele roman getiteld Pizza Game.

Plasterbrain is te vinden op Soundcloud, Twitter, Facebook, Tumblr en verder Patreon waar ze 36 klanten heeft weten te verzamelen die $ 110 per maand voor haar genereren.

Jello's hobby's en interesses

Jello kijkt graag naar animes en daarom heeft hij er zoveel ingesproken. Enkele van zijn favorieten zijn Dragon Ball Z, Fullmetal Alchemist en Neon Genesis Evangelion. Hij doet ook af en toe aan cosplay en zou het vaker doen als hij er maar tijd voor had. Hij is al van jongs af aan verliefd op comedy – hij had het idee om stand-upcomedian te worden, maar heeft er liever voor gekozen om zijn humor online te delen met een nog groter publiek. Hij houdt van tekenen en is er erg goed in, nog een van zijn talenten. Jello is ook een reiziger en een goede zaak van zijn werk is dat hij het kan doen waar hij ook is.

Bekijk dit bericht op Instagram

GODZILLA HEEFT EEN RIT NODIG

Een bericht gedeeld door Alex (@jelloapocalypse) op 16 september 2013 om 18:25 uur PDT

Geruchten en controverses

Jello verloor een aantal van zijn volgers op YouTube nadat hij zijn stemmen video begin november 2018. In de video sprak Jello over politiek, de eerste video van dit soort die hij ooit heeft gepubliceerd – zijn fans vonden het niet leuk en waren zwaar kritisch omdat hij online over politiek sprak , en omdat ze meestal liberaal waren. In plaats van te proberen de boel te kalmeren, twitterde Jello op zijn Twitter-account dat de mensen die zich hadden afgemeld voor zijn kanaal slechts drie dollar aan inkomsten verdienden. Dit maakte het nog erger, en toen Jello zich realiseerde hoe erg de situatie was geworden, verwijderde hij de stemvideo.

Uiterlijk en vermogen

Jello is momenteel 25 jaar oud. Hij heeft kort bruin haar en bruine ogen, terwijl zijn lengte en gewicht niet bekend zijn.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt zijn huidige vermogen geschat op meer dan $ 700.000, en stijgt gestaag dankzij tal van dingen - hij verdient veel dankzij zijn YouTube-kanaal, hij werkt privé als stemacteur en schrijver, en verdient geld op zijn Patreon-account, momenteel woonachtig in Chicago, Illinois.

Crow is een verdomde hengst, don't @ me pic.twitter.com/pUUqxzTtLE

— Brendan Blaber (Jello) (@BrendanBlaber) 31 juli 2019

Aanwezigheid op sociale media

Jello is min of meer actief op andere populaire sociale mediaplatforms - 'minder' omdat hij geen Instagram-account heeft, en 'meer' omdat hij actief is op Twitter en Facebook.

Hij lanceerde zijn Twitter account in september 2013 en heeft meer dan 20.500 volgers verzameld en meer dan 15.200 keer getweet. Zijn Facebook-pagina telt momenteel bijna 6.000 fans.

Aanbevolen