Journalisten

Wie is Jennifer Reyna? Is ze getrouwd? Haar Wiki: Leeftijd, Hoogte, Opleiding, Netto waarde, Salaris, Bruiloft, Affaire, Nationaliteit

Wie is Jennifer Reyna?

Geboren onder het teken Steenbok op de 1NSvan januari 1980, in Houston, Texas, VS, Jennifer Reyna is een 38-jarige journalist en verslaggever van Afro-Amerikaanse afkomst. Ze is misschien het best bekend bij de wereld vanwege haar significante aanwezigheid op het scherm als verkeersjournalist voor KPRC 2 News. Afgezien daarvan is ze sinds het begin van de jaren 2000 in dienst van een aantal andere tv-stations, gedurende haar hele carrière in het soms lucratieve journalistieke beroep.

Bekijk dit bericht op Instagram

Nog een foto van mijn mooie kleine bosfee SEAFOAM en MINT CHOCOLATE glinsterende pigmenten #TPFcosmetics.com

Een bericht gedeeld door TPF Cosmetica (@theperfectface) op 1 november 2016 om 14:50 PDT

Het vroege leven en onderwijs

Jennifer groeide op in Californië met vier broers en zussen, door een Amerikaanse vader en een Afrikaanse moeder met onbekende namen en beroepen. Er is vrijwel geen informatie over haar vroege interesses en hobby's, en dus is het niet bekend wanneer ze interesse kreeg in wat ze tegenwoordig doet. Volgens haar opleiding ging ze naar de Lamar High School in Texas en schreef ze zich na haar toelating in aan de Universiteit van Houston. De beroemdheid heeft echter nooit aangegeven in welk onderwerp ze afstudeerde, en hoewel ze in 2002 afstudeerde, is het niet bekend met welke graad.

Carrière

Welke banen Jennifer had voordat ze in haar huidige beroep in dienst trad, is onbekend, maar in haar beroep was ze eerst werkzaam bij KABC-TV, waar ze achter de schermen werkte als extra hand en ondertussen ook bij Houston's Rock 101 KLOL. Nadat ze voldoende ervaring had opgedaan, kreeg ze uiteindelijk een beter aanbod en trad ze in 2006 in dienst bij KPRC 2 News, in de functie van verkeersjournalist op doordeweekse ochtenden van KPRC 2 News Today, en in de TODAY Show. Ze bleef daar in totaal acht jaar in dienst, waarna ze de zender verliet om bij NBC te gaan werken, waar ze ook de functie van verkeersverslaggever verkreeg. Omdat het NBC-kanaal een grotere dekking heeft dan haar vorige werkgever, nam haar schermtijd daar haar populariteit gestaag toe en kreeg uiteindelijk genoeg erkenning om op zichzelf een ster te worden genoemd, en ze houdt de populariteit binnen terwijl ze nog steeds in de genoemde functie werkzaam is.

hou van het leven

Wat betreft Jennifer's romantische betrokkenheid, aangezien ze niet geïnteresseerd is in het delen van dergelijke informatie met de media, kan bijna niets met zekerheid worden gezegd. Er zijn tot nu toe geen details over haar liefdesleven, alleen geruchten en speculaties over het feit dat ze vrij vaak in zijn aanwezigheid op haar sociale media-profielen te zien zijn. Volgens Jennifer's woorden, en het gebrek daaraan, lijkt het erop dat ze op dit moment met niemand aan het daten is, hoewel ze in een interview zei dat ze graag een bruidsjurk zou dragen en dat ze binnenkort zou willen trouwen, maar ze noemde nooit een partner.

Haar stalker

Hoewel de meeste beroemdheden fans hebben die er alles aan zouden doen om ze te ontmoeten, lijkt het erop dat een van Jennifer zijn obsessie een beetje te ver heeft doorgevoerd. Op nieuwjaarsdag 2013 werd Christopher Marcus Olson gearresteerd door de politie van Friendswood, op grond van een bevel tot stalking dat was uitgevaardigd op de 27evan december op verzoek van Jennifer zelf. Olson werd betrapt op Hobby Airport, door de wetshandhavers die wachtten tot hij zijn moeder zou komen begroeten. Olson werd in 2010 gezocht voor soortgelijke illegale handelingen, hoewel het niet bekend is of Jennifer destijds ook het doelwit was.

? #friends #WhenItsBeenTooLong #summerfun #ROCC

Gepost door Jennifer Reyna TX Aan woensdag 2 augustus 2017

Haar opkomst tot roem

Hoewel Jennifer al vaak op tv te zien was, duurde het tot 2014 voordat de publieke belangstelling voor haar persona enorm toenam. Ze was te zien in een video die tal van ankers en andere journalisten liet zien, die in april 2014 op de Jimmy Kimmel Show speelde. Sindsdien is het publiek veel meer geïnteresseerd in wie ze is.

De volbrachte schoonheid

Jennifer is de trotse winnaar van de KLOL Miss Rockwear-badpakcompetitie 2003, de prijs die ze won tijdens haar tijd bij Houston's Rock 101 KLOL.

Wat is het vermogen van Jennifer Reyna?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Jennifer Reyna medio 2018 is? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het huidige totaal van Jennifer's opgebouwde rijkdom bijna $ 1 miljoen is, grotendeels geholpen door haar successen in de nieuwsindustrie, terwijl de grootste bijdrage komt van haar langdurige aanwezigheid op televisie als de NBC verkeersverslaggever. Naarmate haar carrière zich verder ontwikkelt, kan worden verwacht dat dit bedrag zal toenemen.

Hallo jongens!! Ik heb je gemist. Ja ik ben terug. Bedankt voor je e-mails en vragen. -> 19 januari Ik ging terug naar Afrika, ...

Gepost door Jennifer Reyna TX Aan donderdag 1 februari 2018

Lichaams metingen

Wat betreft de fysieke kenmerken van het ervaren model, wordt gezegd dat haar vitale statistieken 36-25-36 zijn, haar lengte 1,73 m en haar huidige gewicht 59 kg. Haar lichaamsvorm wordt over het algemeen beschreven als zandloper, terwijl haar haarkleur lichtbruin is en haar ogen donkerbruin. Haar schoen- en kledingmaten zijn onbekend, terwijl haar bh-maat 34B is.

Aanwezigheid op sociale media

Door de grote invloed van sociale netwerken is het tegenwoordig een normale zaak voor actieve verslaggevers om een ​​hechte en actieve relatie met hun fans te koesteren, om de populariteit van de tv-bedrijven waar ze werkzaam zijn, en daarmee hun eigen bedrijf, te vergroten. netto waarde. Jennifer zelf lijkt een vaste abonnee te zijn, zo niet het leidende voorbeeld van deze beroemdheidstrend, aangezien ze vrij alomtegenwoordig is op de meeste sociale netwerken. Haar Facebook-account wordt gevolgd door bijna 140.000 mensen, haar Twitter-account door minder dan 55.000 fans en haar Instagram-account heeft 60.000 volgers, maar het is een privéaccount en moet worden gevolgd om de foto's te laten zien.

Aanbevolen