Acteurs

Wie is Jeremy Jahns? Wiki Bio, leeftijd, lengte, vermogen, vrouw, familie, kinderen

Wie is Jeremy Jahns?

Jeremy is geboren in Seattle, Washington State USA, op 8 mei 1981, dus onder het sterrenbeeld Stier, en heeft de Amerikaanse nationaliteit. Hij is vooral bekend van zijn kanaal op YouTube, terwijl hij ook recensent is van films en games.

Bekijk dit bericht op Instagram

Als een mysterieus persoon ergens in de nacht een misdaad stopt, sta ik open voor een lieve superheldennaam die eerst moet worden goedgekeurd en vervolgens door mij als handelsmerk moet worden vastgelegd. Ook dank aan @universalentertainment voor het #Glass Superhero-pakket.

Een bericht gedeeld door Jeremy Jahns (@jeremyjahns) op 18 april 2019 om 22:09 PDT

Het vroege leven en onderwijs

Jeremy heeft nooit over zijn vroege leven, zijn ouders of broers en zussen gesproken, waardoor mensen zich afvroegen of er iets in zijn familie aan de hand was. Hij zou de middelbare school hebben afgemaakt en besloten niet naar de universiteit te gaan, maar zich liever te concentreren op zijn carrière als YouTuber.

Carrière

Jeremy werd niet meteen een YouTuber - hij begon als filmoperateur in een bioscoop. Hij kreeg het idee voor het YouTube-kanaal nadat hij de film Transformers: Revenge of the Fallen had gezien - hij haatte het en wilde zijn mening delen. Daarna werd hij langzaam populair toen hij zijn video's naar YouTube begon te uploaden, die gericht zijn op het beoordelen van films, hoewel hij ook een aantal games beoordeelde. Hij is een van de oprichters van de YOUreviewers Movie Awards, een andere reeks video's - ze uploaden één video per jaar op Jeremy's kanaal, waarop ze praten over genomineerde films in verschillende categorieën, en kiezen vervolgens de winnaars. Jeremy werd populair omdat hij recht door zee is, een goed gevoel voor humor heeft, zich nooit aan een enkele regisseur of acteur houdt en altijd zegt wat hij denkt. Hij maakt ook jaarlijks een video van de Top 10 Beste Films van het Jaar en een Top 10 Slechtste Films van het Jaar-video.

Na een tijdje begon Jeremy videogames, tv-shows en al het andere dat hem zou interesseren, zoals nieuws en sport, te beoordelen. Zoals met veel YouTubers, is Jeremy bevriend met veel andere populaire recensenten, waaronder: Schmoesknow , Chis Stuckman en de flickpick.

Je kunt Jeremy ook een acteur noemen, zoals hij verscheen in The Screen Junkies Show in 2011, Homemade Movies TV-series in 2012, en Film Trivia Schmoedown in 2014. Zijn laatste prestatie was onlangs dat hij lid werd van de Collider-filmbespreking met John Campea, en hij staat momenteel op de eerste plaats als de meest geabonneerde filmrecensent op YouTube.

Jeremy Jahns

Hoe beoordeelt Jeremy films?

Jeremy recenseert een film niet erg lang - het kost hem ongeveer drie tot zes minuten, maar het kan van tien tot vijftien minuten gaan als we het hebben over langere films of films die op de een of andere manier speciaal zijn. Hij recenseerde alleen films, maar is nu begonnen met het beoordelen van games, tv-programma's en filmnieuws - hij gebruikt verschillende achtergrondkleuren, afhankelijk van wat hij beoordeelt - rood voor filmrecensies en blauw voor zijn trailer- en filmspoilerrecensies.

Jeremy heeft zijn eigen schaal waarop hij films beoordeelt: de kijkcijfers zijn first goes Dogshit, wat zijn laagste score is en hij geeft die aan de slechtste en meest verschrikkelijke films die hij heeft gezien en waarvan hij beweert een hekel te hebben. Dan gaat het het niet onthouden in T-Minus (minuten, dagen, uren), het is een andere recensie voor slechte films die je de komende minuten, uren of dagen gaat vergeten - hij beoordeelde bijvoorbeeld Ice Age Continental Drift als een T-The autorit naar huis. Zijn derde beoordeling is Het zou een goede tijd zijn als je dronken bent, wat weer een lage beoordeling is en films beschrijft die ook slecht zijn, maar best plezierig kunnen zijn als je een glas of twee van een alcoholische drank dronk voordat je ernaar kijkt. Een goede tijd dat geen alcohol vereist is, is de volgende beoordeling en het eerste goed - het beschrijft goede films, zelfs als je ze waarschijnlijk niet meer wilt zien. Zijn op één na hoogste beoordeling is Zou hem op Blu-Ray kopen - het betekent dat hij de film zo leuk vond dat hij het geld zou uitgeven om hem op Blu-Ray te krijgen, en de beste beoordeling die hij aan een film geeft is Awesometacular, en het betekent dat het de meest geweldige en een van de beste films is die hij ooit heeft gezien. Hij beoordeelt een film bijna altijd nadat hij hem maar één keer heeft gezien, maar hij beweert dat je ze soms, in zeer zeldzame gevallen en bij zeer goede films, twee keer of zelfs vaker moet bekijken om de diepte van deze films te begrijpen.

Gedurende het eerste anderhalf jaar van zijn carrière had hij al deze beoordelingen en recensies op papier geschreven voordat hij begon met het opnemen van zijn video, maar naarmate hij meer ervaring kreeg, besloot hij het rechtstreeks voor de camera te doen zonder enige voorbereiding.

Hoe maakte hij van YouTube zijn fulltime baan?

Iedereen weet dat je geld kunt verdienen op YouTube als je een paar hits kunt maken en een breed publiek kunt aantrekken, maar Jeremy begon het voor de lol en als hobby. Terwijl hij zijn paar honderden abonnees verzamelde, werd hij uitgenodigd om geld te verdienen met zijn video's en het kostte hem een ​​paar maanden om zijn eerste $ 100 te krijgen. Op dat moment dacht hij dat dat tien keer minder is dan wat hij verdiende toen hij in de bioscoop werkte, maar aangezien YouTube zijn hobby was en niet zijn werk, bleef hij het doen. Kort daarna begon hij $ 100 per maand te verdienen en het leidde allemaal tot waar hij nu is - hij noemt zichzelf een 'volledig gevormd mannelijk kind dat praat over films voor de kost '.

Persoonlijk leven en likes

Jeremy is een van die mensen die graag een grens trekt tussen hun privé- en zakelijke leven - hij deelt maar weinig over zijn liefdesleven met het publiek. Hij is nog niet getrouwd, maar heeft een langdurige relatie met zijn vriendin genaamd Elizabeth – er is niet veel bekend over Elizabeth behalve het feit dat ze op 24 maart werd geboren als Jeremy wenste haar een gelukkige verjaardag op zijn Instagram-account. De twee lijken niet snel een bruiloft te plannen en ze hebben geen kinderen.

Jeremy heeft twee honden die zijn vernoemd naar de belangrijkste robot in de Pacific Rim-film, Gypsy and Danger genaamd. Zijn favoriete film aller tijden is Lord of the Rings: The Return of the King maar hij is een van de weinige recensenten die de film van Duinkerken een negatieve recensie heeft gegeven. Hij woont momenteel bij zijn ouders in de VS.

Uiterlijk en vermogen

Jeremy is nu 38 jaar oud, heeft kort zwart haar, bruine ogen, is 1,82 m lang, weegt ongeveer 72 kg en heeft een atletisch figuur.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt Jeremy's nettowaarde geschat op meer dan $ 500.000, terwijl hij naar verluidt $ 300 per dag verdient, of $ 110.000 per jaar - voornamelijk van zijn YouTube-kanaal omdat hij veel abonnees en adverteerders heeft.

Aanwezigheid op sociale media

Voor Jeremy is zijn uiterlijk op sociale media alles - hij heeft accounts op verschillende platforms, hoewel zijn belangrijkste zijn . is Youtube account dat hij op 7 maart 2007 lanceerde en tot dusver meer dan 1,5 miljoen abonnees heeft verzameld, wat meer is dan enige andere filmrecensent, en meer dan 560 miljoen views op al zijn video's samen. Hij heeft een Instagram-account met meer dan 80.000 volgers, terwijl hij bijna 750 foto's heeft gepost - hij heeft zijn eigen website die meer als blog dient.

Jeremy was erg populair op zijn Twitter-account, maar omdat hij ook veel werd lastiggevallen, besloot hij het te sluiten.

Aanbevolen