Producenten

Wie is de echtgenoot van Jessica Alba, acteur Cash Warren? Haar Wiki: Nettowaarde, Ouders, Baan, Baby, Affaire

Wie is CashWarren?

Cash Garner Warren, geboren op de 10eeuit januari 1979, is een Amerikaanse producent en zakenman, die bekend werd door de vele films die hij heeft geproduceerd, waaronder Taxi, Fantastic Four en Crips and Bloods: Made in America. Hij maakte ook nieuws toen hij trouwde met actrice Jessica Alba.

Bekijk dit bericht op Instagram

De kerstkaart van dit jaar … laatste waar ik de enige gast op de foto zal zijn … ik heb een moment. Fijne kerstavond!! Probeerde Haven ervan te overtuigen dat het vandaag Kerstmis was en de kerstman vergat haar, maar ze zag er dwars doorheen. Slim kind.

Een bericht gedeeld door Cash Warren (@cash_warren) op 24 december 2017 om 16:05 uur PST

Het vroege leven van Cash Warren

Warren, geboren in Los Angeles, Californië, is de zoon van Michael Warren van Afro-Amerikaanse afkomst, terwijl zijn moeder Sue Narramore blank is. Zijn vader was een acteur die bekend werd door zijn populaire televisieserie Hill Street Blues. Warren ging samen met Kate Hudson naar de Crossroads School in Santa Monica, Californië. Later ging hij naar Yale University waar hij in 2001 afstudeerde met een graad in politieke wetenschappen.

Cash Warren's carrière

Zelfs als kind had Cash altijd al interesse in drama en film, dus hij ging die kant op en zijn carrière in entertainment begon in 2004 als assistent-producent. De eerste film waaraan hij werkte was Taxi met in de hoofdrol Queen Latifah, Jimmy Fallon en Gisele Bundchen, en een actiekomediefilm die zowel in de VS als in andere landen een kaskraker werd, en zeker hielp zijn carrière naar nieuwe hoogten te katapulteren. en vestigde ook zijn vermogen. In 2005 werd Warrens volgende film Fantastic Four uitgebracht, met in de hoofdrol Chris Evans, Michael Chiklis, Julian McMahon en Jessica Alba, die ook een enorm kassucces werd en zelfs werd genomineerd voor de beste sciencefictionfilm bij de Saturn Awards, en voor Beste Held en beste team op het scherm bij de MTV Movie Awards. Het was ook tijdens het filmen van Fantastic Four dat hij zijn aanstaande vrouw, Alba, ontmoette.

Afbeeldingsbron

Het jaar daarop produceerde Warren zijn eerste film Rising Son: The Legend of Skateboarder, een documentaire over het leven van professionele skateboarder Christian Hosoi, en vervolgens in 2008 een andere documentaire getiteld Crips and Bloods: Made in America die een nominatie opleverde voor een NAACP Image Award , en een Nieuws & Documentaire Emmy Award. Tegenwoordig is Warren een bekende producent; een van zijn recente films is In the Blood in 2014, een actiefilm genomineerd voor een News & Documentary Emmy Award en een NAACP Image Award. Het succes van veel van zijn films heeft enorm geholpen bij het vergroten van zijn rijkdom.

Bedrijven van Cash Warren

Behalve dat hij producent is, heeft Warren ook zijn eigen bedrijven opgericht. Hij is medeoprichter van Verso Entertainment, een productiebedrijf dat zich richt op het maken van documentaires over maatschappelijke vraagstukken, die op verschillende platforms te zien zijn. Hij is ook de mede-oprichter van Apoko, een bedrijf dat gespecialiseerd is in digitale media en dat beroemdheden en spraakmakende atleten helpt om contact te maken met hun fans. Warren heeft ook ibeautyou.com opgericht, een gamewebsite, en ook mede-oprichter van Pair of Thieves, een bedrijf dat multifunctionele producten maakt met de slogan Ready for Everything. Het succes van zijn verschillende bedrijven droeg ook grotendeels bij aan zijn vermogen.

RT @desmondtmason: Op weg naar Rothko Exhibit, my peeps @Jessica Alba & @Cashwarren , bracht het nieuwe jaar goed in! pic.twitter.com/6qDJvnAZ > jawel!

- Cash Warren (@CashWarren) 20 maart 2012

Lichaamsmeting van Cash Warren

Wat zijn lichaamsafmetingen betreft, is Warren 1,83 m lang. Hoewel zijn gewicht onbekend is, heeft hij nog steeds een goede lichaamsbouw. Hij heeft ook bruine ogen en peper en zout haar.

Bekijk dit bericht op Instagram

Patronen op afdrukken op patronen op afdrukken

Een bericht gedeeld door Cash Warren (@cash_warren) op 30 mei 2018 om 2:18 uur PDT

De nettowaarde van Cash Warren

Vanaf eind 2018 en op basis van gezaghebbende bronnen, is het vermogen van Warren naar verluidt $ 20 miljoen, dat hij kon verwerven van al zijn jaarproductie van films. Hij verwierf ook enorme rijkdom van zijn vele bedrijven die hij mede-oprichtte.

Het persoonlijke leven van Cash Warren

Warren is getrouwd met Hollywood-actrice Jessica Alba. De twee leerden elkaar kennen tijdens de productie van Fantastic Four in 2005. Hoewel Alba in die tijd met iemand anders aan het daten was, sloten ze meteen een vriendschap. Alba gaf ook toe dat ze bij hun ontmoeting al aangetrokken was tot zijn geest en ziel.

Afbeeldingsbron

Een paar maanden later verloofden Warren en Alba zich, en de twee stapten in het huwelijksbootje op 19 mei 2008. Vandaag hebben ze drie kinderen: Honor Marie Warren, geboren in juni 2008, Heaven Garner Warren, geboren in 2011 en Hayes Alba Warren , geboren in december 2017 – het paar vierde onlangs ook hun 10ejarig jubileum . De nieuwste toevoeging aan hun familie, Hayes Alba, zelfs gemodelleerd voor Alba's bedrijf, de Honest Company.

Aanbevolen