Acteurs

Wie is Jessica Henwick uit Game of Thrones? Haar bio: daten, nettowaarde, moeder, vriend, gewicht

Wie is Jessica Henwick?

Geboren Jessica Yu Li Henwick onder het teken Maagd op de 30evan augustus 1992 in Surrey, Engeland, Jessica Henwick is een 25-jarige Aziatische actrice van Singaporese, Chinese, Zambiaanse en Engelse afkomst. Ze is misschien het best bekend bij de wereld vanwege haar significante aanwezigheid op het tv-scherm in enkele van haar meest prominente rollen, zoals Nymeria Sand in de legendarische HBO-tv-serie van G.R.R. Martin getiteld Game of Thrones. Ze heeft ook een aantal andere rollen gehad in verschillende films en tv-shows in de loop van haar vaak lucratieve acteercarrière sinds 2010.

Bekijk dit bericht op Instagram

Lang haar maakt niet uit

Een bericht gedeeld door Jessica Henwick (@jhenwick) op 4 februari 2018 om 18:58 PST

Vroege leven: opgroeien in Surrey

Jessica groeide op in haar geboorteplaats, door haar Zambiaanse-Engelse vader Mark Henwick, die de boekenreeks Bite Back schreef, en haar Singaporees-Chinese moeder met een onbekend beroep. Ze heeft twee broers, hoewel hun leeftijd en identiteit onbekend zijn. Wat haar opleiding betreft, het is niet bekend naar welke middelbare school ze ging, maar ze studeerde af in 2010 en had al vroeg interesse in acteren, waarna ze zich inschreef aan de Redroofs Theatre School en aan het National Youth Theatre of Great Britain in Londen. Het is niet bekend of ze een hbo-opleiding heeft genoten.

Afbeeldingsbron

Carrière: een jonge actrice

Jessica's eerste rol (hoewel niet genoemd) kwam op het scherm in 2009, toen ze te zien was als een Globe Girl in St Trinian's 2: The Legend of Fritton's Gold. Haar eerste grote rol en doorbraak was de volgende, als Bo, het hoofdpersonage in de tv-serie Spirit Warriors in 2010. Van 2011 tot 2012 leende ze haar stem aan vijf afleveringen van de comedyshow North by Northamptonshire. Na nog drie ondersteunende rollen in 2012, 2013 en begin 2014, verscheen ze in vijf afleveringen van Silk in 2014. Ten slotte raakte het jaar daarop betrokken bij het grootste project van haar leven tot nu toe, Game of Thrones, als Nymeria Sand, de tweede oudste dochter van Oberyn Martell, de prins van Dorne. Samen met Keisha Castle-Hughes (Obara Sand) en Rosabell Laurenti Sellers (Tyene Sand) maakte ze deel uit van het gevaarlijke trio ‘Sand Snakes’ dat later een radicale verandering teweegbracht in een van de zeven koninkrijken. Jessica's laatste optreden in Game of Thrones was in 2017, maar tegelijkertijd had ze zeven andere rollen, waaronder in 15 afleveringen van Marvel's Iron Fist, evenals in zes afleveringen van Defenders. In 2018 is ze tot nu toe betrokken bij in totaal vier projecten, waarvan twee in postproductie.

Liefdesleven: uitgaan met Johnny Yang

Wat betreft haar romantische betrokkenheid, het is bekend dat Jessica de afgelopen jaren een relatie heeft gehad met Johnny Yang, een krijgskunstenaar en stuntman. Aangezien Jessica zelf een benijdenswaardige vaardigheid als krijgskunstenaar bezit, omdat ze is opgeleid in de kunst van wushu door de krijgskunstenaar Jude Poyer voor Spirit Warriors, is het duidelijk wat voor soort interesse de twee voornamelijk met elkaar verbond. Ze is vaak te zien in het gezelschap van Johnny in haar posts op sociale media. Er is geen controverse rond hun relatie geweest.

Bekijk dit bericht op Instagram

@justinchon en ik zijn samengebracht door de geweldige @chinoiskai om in één dag een korte film in New York te filmen, die je nu op YouTube kunt zien! 'Hij die ontkwam'

Een bericht gedeeld door Jessica Henwick (@jhenwick) op 31 mei 2018 om 14:42 PDT

Een recordzetter

Jessica's hoofdrol in een Britse tv-serie, in Spirit Warriors, zag haar de eerste actrice van Oost-Aziatische afkomst in een dergelijke positie. Toen ze werd geïnterviewd door The New Statesman, zei ze: 'Als er op de Britse tv een Aziatisch personage is, moet er meestal een reden zijn om Aziatisch te zijn, terwijl je in Amerika veel meer rollen hebt waar de persoon toevallig is Aziatisch.'

Afbeeldingsbron

Gedachten over Nymeria

Jessica volgde ook training in het gebruik van de bullwhip voor haar rol in Game of Thrones. Toen ze over deze taak werd geïnterviewd, zei ze: 'Nymeria is de meest strategische van de drie zussen en ik denk dat haar zweep zeer representatief is voor haar karakter. Het gaat niet om brute kracht met een zweep ... Het gaat om balans en timing, precisie en nauwkeurigheid - en al die dingen zijn heel erg Nymeria ... Vanwege onze verschillende persoonlijkheden hebben we verschillende ideeën over hoe we dat punt kunnen bereiken. Als Obara een obstakel heeft, gaat ze er dwars doorheen, terwijl Nym stopt en achterom kijkt en denkt: 'Hoe moet ik de minste energie verbruiken om door dit obstakel te komen?' Ze is oplettend, zou ik zeggen. '

Voor het geval je het je afvroeg en het nog niet hebt gezien, Jessica keerde terug als Nymeria Sand in de première van Game of Thrones gisteren in seizoen 6!

Gepost door Jessica Henwick Waardering Society Aan maandag 25 april 2016

Wat is de nettowaarde van Jessica Henwick?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Jessica Henwick medio 2018 is? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat Jessica's geaccumuleerde rijkdom bijna $ 600.000 bedraagt, voornamelijk gemaakt als actrice, met name door haar langdurige aanwezigheid in HBO's Game of Thrones. Naarmate haar carrière zich verder ontwikkelt, kan worden verwacht dat dit bedrag zal toenemen.

Ongebogen, ongebogen, ongebroken. @YoItsKeisha #Game of Thrones #NymeriaSand pic.twitter.com/vZO5uQ6sYc

— Jessica Henwick? (@JHenwick) 24 juli 2017

Lichaams metingen

Wat betreft de fysieke kenmerken van de rijzende actrice, haar vitale statistieken zijn 33-27-35, terwijl haar lengte 1,68 m is en haar huidige gewicht 56 ​​kg is. Haar lichaamsvorm wordt over het algemeen omschreven als fit, terwijl haar haarkleur pikdonker is en haar ogen lichtbruin. Ten slotte is bekend dat haar bh-maat 32C is.

Aanwezigheid op sociale media

Door de grote invloed van sociale netwerken is het tegenwoordig een normale zaak voor actieve beroemdheden om een ​​hechte en actieve relatie met hun fans te koesteren, om de populariteit van de projecten waar ze aan werken te vergroten, en daarmee hun eigen netwerk. waard. Jessica zelf lijkt een vaste abonnee te zijn, zo niet het leidende voorbeeld van deze beroemdheidstrend, aangezien haar aanwezigheid vrij alomtegenwoordig is op de meeste populaire sociale-medianetwerken. Haar Facebook-pagina is privé, haar Twitter-account heeft meer dan 50.000 volgers en haar Instagram-account meer dan 300.000 fans.

Aanbevolen