Beroemdheden

Wie is Jhulia Pimentel? Wiki Biografie, leeftijd, operatie, vriendje

Wie is Jhulia Pimentel? Wiki Biografie en Leeftijd

Jhulia Pimentel is geboren op 1 januari 2000 in Brazilië, wat betekent dat ze 19 jaar oud is en haar sterrenbeeld Steenbok is. Jhulia, wiens nationaliteit Braziliaans is, is vooral bekend als Instagram-ster, gevolgd door 100.000 mensen op die sociale media. Door een succesvolle influencer te zijn, kon ze geld verdienen en naam maken, maar het roept ook enkele vragen op over details over haar persoonlijke leven, zoals haar beginjaren en relatiestatus.

Bekijk dit bericht op Instagram

Is ze niet lief

Een bericht gedeeld door ???????? ???????? (jhuliapimentel_) op 18 juni 2018 om 17:55 PDT

Chirurgie controverses

Jhulia is het onderwerp geweest van verschillende controverses over haar lichaam en mogelijke operaties. Een persoon online suggereerde dat ze photoshopte voordat ze haar foto's online plaatste. Naar verluidt reageerde een persoon die haar kent om te zeggen Omg, ze is echt viraal gegaan! We komen uit dezelfde klas op school en ik ken haar sinds de 5e klas, ze is zo'n grappig en lief meisje. Ze is nooit geopereerd, maar haar make-upvaardigheden zijn te gek! Ze leerde me hoe ik mijn lippen ooit groter kon laten lijken omdat ik haar vertelde hoe onzeker ik daarover was. Desalniettemin gingen mensen online door met het ontkrachten van dit verhaal, zonder bewijs toe te voegen.

Netto waarde

Dus hoe rijk is Jhulia Pimentel vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen heeft deze Instagram-ster een nettowaarde van meer dan $ 300.000, waarbij haar rijkdom is opgebouwd uit haar carrière in het eerder genoemde veld, inclusief via betaalde promoties, maar ze heeft geen informatie over haar activa gedeeld, zoals zoals huizen en auto's, maar ze is schijnbaar in staat om zichzelf financieel te onderhouden.

Jhulia Pimentel

bjergsen's vriendin

Etniciteit en achtergrond

Als het gaat om de etniciteit van Pimentel, is ze blank en heeft ze bruin haar en bruine ogen, wat perfect bij haar huidskleur past. Afgaande op de foto's die op internet beschikbaar zijn, heeft ze een fit figuur en traint ze waarschijnlijk om haar lichaamsbouw te behouden, en kreeg ze wereldwijd aandacht van de media vanwege haar geweldige uiterlijk. Jhulia heeft niet gesproken over haar vroege leven en vormende jaren, en ze heeft ook geen informatie over haar opleiding onthuld. Desalniettemin weten we dat ze een zus heeft, maar heeft ze niets over haar onthuld, behalve in 2017 deelde ze een foto van zichzelf, haar zus en hun moeder, en haar volgers merkten op hoeveel ze op elkaar lijken.

Relatie status

Pimentel bleef behoorlijk geheimzinnig over haar persoonlijke leven en heeft geen informatie over haar datinggeschiedenis met het publiek gedeeld, waardoor velen dachten dat ze misschien single was. Naar verluidt is ze nooit getrouwd geweest en heeft ze geen kinderen, maar wie weet wat de toekomst voor haar in petto heeft. Uiteindelijk is haar geluk het enige dat telt en we wensen haar het allerbeste.

Gepost door Jhulia Pimentel Aan vrijdag 21 april 2017

Carrière

Zoals gezegd heeft Jhulia dankzij haar naam gemaakt Instagram-pagina . Sommige van haar meest recente foto's bevatten een selfie waarvan haar fans genoten lijken te hebben, terwijl ze talloze lieve berichten achterlieten en Jhulia complimenteerden met haar uiterlijk; de foto is door 12.000 mensen ‘geliked’, wat aangeeft dat ze een groot publiek heeft. Zij is ook actief op Twitter waarop ze 20.000 volgers heeft. Ze plaatste een schattige foto van zichzelf en haar kat en voegde eraan toe: Kijk naar onze ogen, ik ben echt een kattenvrouw. Over de producten die ze promoot gesproken, waaronder Coco Shine, door te zijn aangemeld bij het bureau Unique Models. Over het algemeen heeft Jhulia, door een succesvolle jonge vrouw te zijn, naam gemaakt en meer aandacht van de media gekregen.

Youtube

Naast sociale media kunnen fans van Jhulia haar ook zien op YouTube, aangezien ze te zien is in verschillende video's, zoals Jhulia Pimentel Cute Instagram/Snapchat Story (15 juli 2017), Jhulia Pimentel Cute Instagram/Snapchat Story (17 augustus 2017), Brasileña que está volviendo loco a Internet: Jhulia Pimentel, and Portrait Painting – Jhulia Pimentel.

Interessante feiten

Ondanks dat ze een Instagram-model is, houdt Jhulia van eten en deelt ze vaak foto's van haar maaltijden op haar sociale media-accounts - het lijkt erop dat ze veel zelfvertrouwen heeft en het kan haar niet schelen wat mensen van haar denken. Een persoon ging verder met een gemene opmerking onder haar foto en noemde Jhulia mager en lelijk, maar het model had niet echt last van de opmerking. Ze plaatst soms foto's van haar vrienden, die haar volgers ook leuk lijken te vinden. Jhulia experimenteert graag met haar uiterlijk en heeft een foto van zichzelf met een zwarte pruik geüpload, en voegde eraan toe dat ik iets nieuws heb geprobeerd met een pruik en make-up om op Angelina Jolie te lijken.

9Gag

Pimentels roem begon toen 9Gag, een van de grootste online entertainmentplatforms, heeft een bericht over haar gemaakt . De meerderheid van de commentatoren noemde haar mooi, maar sommige mensen waren hard, zoals het meisje dat Jhulia catwalk-materiaal alleen voor Victoria's geheim noemde en eraan toevoegde dat ze erg mooi is, maar er wat werk in moet steken, net als alle andere ze doen.

Aanbevolen