Journalisten

Wie is Jim Cantore van The Weather Channel? Zijn Wiki: Vrouw, Salaris, Ouders, Netto waarde, Bio

Wie is Jim Cantore van The Weather Channel?

Geboren James M. Cantore op de 16evan februari 1964, in Beacon Falls, Connecticut, VS, Jim is een 54-jarige blanke meteoroloog met de bijnaam 'Storm Tracker', vooral bekend als een van de meest memorabele gezichten op The Weather Channel, waarop hij de situaties van verschillende calamiteiten, vaak nadat hij zelf ter plaatse is geweest. Afgezien van TWC heeft hij voor geen enkele andere nieuwszender gewerkt en is hij sinds 1986 actief in de soms lucratieve berichtgeving.

Bekijk dit bericht op Instagram

Na weken op de weg en nor'easter na nor'easter is het geweldig om te genieten van wat @braves honkbal met mijn producer extraordinare @stevepetyerak

Een bericht gedeeld door Jim Cantore (@jimcantore) op 4 april 2018 om 12:10 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs

Jims familie verhuisde vroeg in zijn leven en hij groeide op in White River Junction, Vermont, VS. Hoewel er niet veel informatie beschikbaar is over zijn vroege jeugd, is het algemeen bekend dat hij Lyndon State College bezocht en in 1986 afstudeerde met een BS-graad in meteorologie. Zijn collega's noemden hem blijkbaar 'Rocky' op de universiteit.

Carrière

Hij begon met een stage bij The Weather Channel als weerman direct na zijn afstuderen, en Jims carrière is sindsdien tot bloei gekomen. Een van de belangrijkste redenen waarom hij zo beroemd werd als hij nu heeft, is omdat hij vaak ter plaatse was om de gevaarlijkste weersomstandigheden in het hele land te melden. Beginnend met rampzalige orkanen zoals Andrews, dekte hij ook de calamiteiten van Gustav, Isabel, Floyd, Rita, Mitch, Bonnie, Sandy en Irene, om er maar een paar te noemen. Hij heeft ook verslag gedaan van de Winter X-games en PGA-toernooien, en hij was ook aanwezig bij een van de meest veelbelovende ruimteprestaties: de lancering van de Space Shuttle Discovery. In het jaar 2002 ontving hij de zeer gewaardeerde National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) David S. Johnson Award voor zijn ingenieuze gebruik van milieusatelliettechnologie. Hoewel hij vooral bekend is als verslaggever, ontwikkelde hij ook de wereldberoemde Fall Foliage Forecast. Daarnaast deed hij ook verslag van verschillende NFL-games, hoewel sporten niet strikt gerelateerd zijn aan zijn vakgebied. Sinds NBC Universal in 2008 TWC claimde, was Jim op en naast het scherm te zien in The Today Show, terwijl hij ook weersvoorspellingen presenteerde op de Olympische Zomerspelen 2012 in Londen.

In de lies

Een van de meest schandalige video's met Jim Cantore verscheen op de 28evan januari 2014, terwijl hij een live verslag op locatie aan het maken was in de buurt van het College of Charleston, South Carolina. Midden in zijn rapport, en schijnbaar uit het niets, begon een jonge man onverwachts te schreeuwen en aan te vallen tegen de beroemde meteoroloog. Alsof hij helemaal niet door de situatie werd gestoord, hief Jim nonchalant zijn knie op in de richting van de aanvaller en landde die in de lies van de man. Hoewel dit technisch gezien een daad van geweld was, was het uit zelfverdediging, en Jim kreeg nooit de schuld van dit incident. De identiteit van de jongeman blijft onbekend.

hou van het leven

Jim ontmoette zijn inmiddels ex-vrouw Tamara Cantore tijdens zijn stage bij TWC, waar ze allebei werkten; de exacte datum waarop ze begonnen te daten is niet bekend, ze trouwden in 1990 en samen kregen ze twee dochters - Christina in 1993 en Ben in 1995. Helaas voor hun verbintenis werd Tamara uiteindelijk gediagnosticeerd met de ziekte van Parkinson, waardoor ze waarschijnlijk uit elkaar gingen in 2007. Later ontdekte Jim dat zijn beide kinderen ook het Fragile X-gen dragen. Zo staat Jim bekend om zijn liefdadigheidsdonaties aan FRAXA (The Fragile X Research Foundation), evenals aan de Parkinson's Unity Walk.

Homobeschuldigingen

Aangezien Jim over het algemeen geen foto's met vrouwen plaatste nadat hij van zijn vrouw was gescheiden, waarschijnlijk geholpen door het feit dat hij foto's met verschillende mannen plaatste, leidde dit tot bepaalde geruchten over zijn seksualiteit. Verschillende roddels speculeerden dat Jim Cantore nu homo zou kunnen zijn, maar dit blijft pure speculatie en wordt tegengesproken door het feit dat er geruchten gingen dat hij een relatie had met Alexandra Steele, maar ook dat blijft onbevestigd.

Wat is het vermogen van Jim Cantore?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Jim Cantore begin 2018 is? Volgens verschillende betrouwbare bronnen wordt geschat dat het huidige totaal van Jim's geaccumuleerde vermogen meer dan $ 3,5 miljoen bedraagt. De groei van dit cijfer is ongetwijfeld geholpen door zijn succes in de verslaggeving, journalistiek en meteorologie, vooral tijdens de jaren dat hij voor The Weather Channel werkte. Gezien het feit dat zijn carrière nog niet ten einde is, mag worden verwacht dat deze waarde zal stijgen.

Gemaakt door Anthony Quintano

Gepost door Jim Cantore Aan woensdag 15 januari 2014

Lichaams metingen

Wat betreft de fysieke specificaties van de ervaren meteoroloog, zijn lengte is 1,73 m, terwijl zijn gewicht nog steeds op mysterieuze wijze niet wordt vermeld in de media. Hij is momenteel kaal, zijn ogen zijn lichtbruin, terwijl zijn postuur atletisch lijkt en zijn lichaam vrij gemiddeld.

Aanwezigheid op sociale media


Omdat het tegenwoordig een gewoonte is voor verschillende beroemdheden om een ​​hechte en bloeiende relatie met hun fans te onderhouden, om hun populariteit en dus vermogen te vergroten, wijkt Jim ook niet af van dit pad. Zijn Facebook-profiel heeft momenteel meer dan 375.000 volgers, terwijl zijn Twitter-account momenteel meer dan 1.150.000 volgers heeft en zijn Instagram-account momenteel wordt gevolgd door bijna 50.000 fans.

Aanbevolen