Journalisten

Wie is Jim Cantore's ex-vriendin Alexandra Steele van Weather Channel? Haar Bio: Meteoroloog Carrière, Bruiloft, Leeftijd, Hoogte, Nettowaarde

Wie is Alexandra Steele?

Alexandra Steele, geboren in 1969, is een Amerikaanse meteoroloog en verslaggever die bekendheid verwierf door haar werk voor het nieuwsnetwerk CNN, met name in The Weather Channel als een van de verslaggevers en meteorologen van het netwerk.

Het vroege leven van Alexandra Steele

Steele is geboren in Albany, in de staat New York. Hoewel er niet veel bekend is over haar privéleven, is het bekend dat ze in 1986 van de middelbare school afstudeerde en later een graad in thermodynamica, hydrologie en andere harde wetenschappen op de universiteit volgde.

De carrière van Alexandra Steele

Steele's carrière begon als meteoroloog op shows Good Morning America en Prime Time Live in Washington DC. Daarna werkte ze voor het aangesloten tv-station van ABC, WJLA-TV. Haar vroege jaren als meteoroloog en verslaggever hielpen haar carrière te vestigen, en ook haar vermogen. In 2009 besloot Steele te verhuizen naar The Weather Channel-netwerk, waar ze dienst deed als verslaggever van het netwerk om 19:00 uur. ze stapte in 2010 over naar CNN. Haar werk samen met mede-presentator Jim Cantore als gastheer en meteoroloog hielp haar carrière beroemd te worden, en hun chemie maakte de show succesvoller en hielp ook bij haar rijkdom.

Na bijna vier jaar bij CNN te hebben gewerkt, besloot Steele het netwerk te verlaten en terug te gaan naar haar voormalige huis, The Weather Channel. Tegenwoordig werkt ze nog steeds actief voor het netwerk. Behalve dat het een succesvolle verslaggever is, is het ook bekend dat Steele het keurmerk heeft gekregen van de American Meteorological Society.

Het vermogen van Alexandra Steele

Vanaf 2018 en op basis van gezaghebbende bronnen, is het vermogen van Steele naar verluidt meer dan $ 1 miljoen, verworven uit haar jaren als meteoroloog en verslaggever voor verschillende netwerken.

Het persoonlijke leven van Alexandra Steeles

In termen van haar persoonlijke leven is er geen duidelijk rapport of Steele getrouwd is geweest, maar ze heeft wel een dochter die in 2008 is geboren. Ondanks dat ze single is, heeft Steele ook ervaren dat er geruchten gaan dat ze een relatie hebben met haar voormalige co-anker op CNN, Jim Cantore. De twee hebben noch bevestigd noch ontkend of er een romantische relatie tussen hen bestond.

Aanbevolen