Beroemdheden

Wie is Jim Caviezel-vrouw Kerri Browitt Caviezel? Haar biografie: leeftijd, gezin, nettowaarde, affaire, lengte

Wie is Kerri Browitt Caviezel?

Kerri Browitt Caviezel werd geboren in het Verenigd Koninkrijk; de werkelijke datum en plaats van haar geboorte zijn niet bekendgemaakt aan het publiek. Ze wordt waarschijnlijk het best erkend als de vrouw van Jim Caviezel, een beroemde Hollywood-acteur. Ze staat ook bekend om haar werk als lerares Engels op een middelbare school in Seattle, Washington en aan de Western Washington University.

Afbeeldingsbron

Het leven voor de roem en carrière

Als het gaat om haar vroege leven en opleiding, is er geen informatie over beschikbaar voor de media, behalve dat ze op een middelbare school een fluit speelde en dat de naam van haar zus Kristen Linehan is. Ze begon haar eigen carrière als lerares Engels, die niet alleen op een middelbare school in Seattle, Washington werkte, maar ook aan de Western Washington University.

Populariteit door huwelijk

Kerri ontmoette haar toekomstige echtgenoot, Jim Caviezel, via een blind date, georganiseerd door zijn zus in 1993. Het paar begon al snel te daten en ze verhuisde naar Los Angeles, Californië om bij Jim te wonen. Ze trouwden uiteindelijk op de 20ejuli 1996 met de huwelijksceremonie die plaatsvindt in de Immaculate Conception Church in Roslynn, de staat Washington.

Afbeeldingsbron

Kinderen

Om over hun kinderen te praten, ze hebben geen biologische kinderen, dus ze besloten er in eerste instantie maar één te adopteren – Lyn Elizabeth Caviezel uit China. Daarna ging het paar opnieuw naar China om er nog een te adopteren, maar ze keerden terug met twee jongens genaamd Bo en David, die de diagnose kanker hadden, dus ze wilden voor hen zorgen. Na de operatiebehandeling zijn ze nu allebei veilig voor de kanker.

Jim Short Bio en Wiki

Jim Caviezel werd geboren op de 26eSeptember 1968 in Mount Vernon, de staat Washington, VS en staat in de media bekend als een bekende Hollywood-acteur.

Bekijk dit bericht op Instagram

#poi #personofinterest #mrreese #maninthesuit #sexiestmanalive #johnreese #jimcaviezel #jamescaviezel

Een bericht gedeeld door Jim Caviezel (@james_caviezel) op 8 augustus 2015 om 3:08 uur PDT

Hij maakte zijn debuut in de film My Own Private Idaho in 1991, gevolgd door zijn vertolking van Billy Hargrove in de film Diggstown uit 1992. Zijn doorbraak kwam twee jaar later, toen hij werd gekozen om Warren Earp te spelen in de film Wyatt Earp, met Kevin Costner in de titelrol. Tegen het einde van de jaren negentig speelde hij ook als Pvt. Witt in de film The Thin Red Line, en als John Sullivan in de film Frequency uit 2000, waarmee hij een aanzienlijk bedrag aan zijn vermogen toevoegt. Zijn volgende grote rol was als Edmond Dantes in Kevin Reynolds' film The Count Of Monte Cristo (2002), waarna hij in 2004 Jezus vertolkte in de film The Passion Of The Christ. Twee jaar later speelde Jim als Carroll Oerstadt in de film Deja Vu, naast Denzel Washington, en speelde Kainan in de film Outlander (2008).

Bekijk dit bericht op Instagram

Waar is wortel? #poi #personofinterest #mrreese #maninthesuit #sexiestmanalive #johnreese #jimcaviezel #jamescaviezel

Een bericht gedeeld door Jim Caviezel (@james_caviezel) op 16 december 2014 om 11:57 uur PST

Aan het begin van het volgende decennium werd hij gekozen om John Reese te vertolken in de tv-serie Person Of Interest, die tot 2016 duurde. Verder verscheen hij in de rol van Ward Allen in de film Savannah uit 2013, gekenmerkt als Bob Ladouceur in de 2014-film When The Game Stands Tall, en speelde Luke in de film Paul, Apostle Of Christ in 2018, waardoor zijn rijkdom verder toenam.

Kerri Browitt Caviezel Netto waarde

Ze is een actief lid van de entertainmentindustrie sinds ze in 1996 met haar man Jim Caviezel trouwde. Naast zijn carrière verschijnt Kerri regelmatig met hem op verschillende evenementen. Dus als je je ooit hebt afgevraagd hoe rijk Kerri Browitt Caviezel is, er is geen specifieke informatie over haar persoonlijke vermogen, maar ze deelt zeer waarschijnlijk het vermogen van zijn man, dat wordt geschat op meer dan $ 25 miljoen.

Aanbevolen