Komieken

Wie is Jimmy Fallon van Last Night Show? Hoe lang is hij? Zijn Wiki: Vrouw Nancy Juvonen, Netto waarde, TV Show, Familie, Baby

Wie is Jimmy Fallon?

Geboren James Thomas Fallon onder het teken Maagd op de 19evan september 1974, in Brooklyn, New York City, VS, Jimmy Fallon is een 43-jarige blanke komiek, acteur, zanger, schrijver, producer en tv-presentator, van gemengde Ierse, Duitse en Noorse afkomst. Hij is vooral bekend vanwege zijn grote aanwezigheid op het tv-scherm als castlid van Saturday Night Live, en vanwege het hosten van zijn eigen show getiteld The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, voorheen getiteld Late Night with Jimmy Fallon. Hij heeft ook een aantal andere successen behaald in de entertainmentindustrie, vooral in de loop van zijn vaak lucratieve carrière als tv-presentator, sinds 1998.

Bekijk dit bericht op Instagram

Nieuwe Tonight Show begint over 10 minuten!!! Dat betekent dat je meer dan genoeg tijd hebt om NBC op je tv te krijgen en te beginnen met kijken of opnemen!!! We hebben Super Bowl-kampioenen, de Philadelphia Eagles, Sarah Jessica Parker, Jesse Tyler Ferguson en DIPLO ft MO en GOLDLINK. Zet het op. #FallonTonight

Een bericht gedeeld door Jimmy Fallon (@jimmyfallon) op 6 februari 2018 om 20:27 uur PST

Hoe lang is Jimmy Fallon?

Jimmy Fallon staat op een hoogte van 1,78 m en weegt momenteel 86 kg. Zijn lichaamsvorm wordt over het algemeen als gemiddeld beschouwd, terwijl zijn haar donkerbruin is, evenals zijn ogen.

Het vroege leven: opgroeien in Saugerties

Jimmy groeide op in zijn geboorteplaats met een jongere zus die naar hun moeder was vernoemd door hun vader James W. Fallon, een oorlogsveteraan in Vietnam, die ook zanger en machinereparateur was, en zijn moeder met een onbekend beroep, genaamd Gloria Fallon (nee Feeley). Na Jimmy's geboorte verhuisde zijn familie naar Saugerties in New York, waar Jimmy zijn jeugd omschreef als 'idyllisch', het is echter een feit dat hij en zijn zus geen toestemming hadden om hun huis te verlaten, tenzij ze naar school gingen en brachten hun vrije tijd door met fietsen in de achtertuin. Later beschreef hij zijn ouders als overbezorgd. Jimmy ging naar de rooms-katholieke school St. Mary of the Snow, waar hij dankzij zijn tijd als misdienaar de wens kreeg om priester te worden. Enkele van zijn eerste ervaringen met comedy en muziek waren zijn nachtelijke opnames van The Dr. Demento Show op een reel-to-reel recorder. Hij was ook in staat om gitaar te spelen toen hij 13 jaar oud was, en imiteerde vaak verschillende acteurs in het bijzijn van zijn ouders. Als tiener raakte hij geobsedeerd door Saturday Night Live (SNL), waar hij zijn hele adolescentie naar keek. Wat zijn opleiding betreft, ging hij naar Saugerties High School, waar hij in 1992 afstudeerde, waarna hij zich inschreef aan The College of Saint Rose in Albany, maar stopte in 1995.

Mijn eerste headshot. 1992. #TBT

Gepost door Jimmy Fallon Aan Donderdag 1 december 2016

Carrière: van schoolverlater tot tv-ster

Fallon stopte abrupt met zijn hbo-opleiding toen hij nog maar één semester nodig had om het af te maken, om een ​​komediecarrière in Los Angeles na te streven; op zijn 21e had hij al zijn eigen manager. Hij probeerde al vroeg zijn acteervaardigheden uit in een paar films, zoals The Scheme, maar zijn belangrijkste doel was om deel te nemen aan de cast van de Saturday Night Live TV-show, wat zijn droom was sinds hij ernaar begon te kijken. Hij sloot zich aan bij een improvisatie-komediegroep genaamd The Groundlings en bleef twee volledige jaren bij hen voordat hij auditie deed voor SNL, wat eindigde in een mislukking. Hij werd later gegoten in een pilotpresentatie voor het tv-netwerk van The Warner Brothers, waarop hij aangaf dat als hij zich bij SNL zou voegen, hij van het contract zou worden ontheven. Hij deed opnieuw auditie voor SNL op 23-jarige leeftijd en slaagde er uiteindelijk in, zijn debuut in de show in september 1998.

In 2001 begon hij samen met Tina Fey de Weekend Update SNL-schets te hosten, voordat hij in 2004 SNL verliet om een ​​acteercarrière na te streven, uiteindelijk de hoofdrol in Taxi en enkele ondersteunende rollen in een paar andere films. Toen werd hij in 2008 benoemd tot de toekomstige gastheer van O'Brien's Late Night Show, en hij begon precies dat te doen in 2009. Eindelijk, op 3 aprilrd2013 werd hij aangekondigd als Jay Leno's opvolger van The Tonight Show, waarin hij debuteerde op 17 februari 2014, en waarin hij nog steeds aanwezig is.

Gezinsleven: getrouwd met Nancy Juvonen

Wat Jimmy's romantische betrokkenheid betreft, hij is getrouwd met de filmproducent en mede-eigenaar van Flower Films Nancy Juvonen. Ze ontmoetten elkaar voor het eerst op de set van Fever Pitch en begonnen te daten in mei 2007 - hij stelde haar in augustus voor met een Neil Lane-verlovingsring, onder een zonsondergang op het dok van haar ouderlijk huis in Wolfeboro, New Hampshire, en ze trouwden op 22 December 2007. Samen hebben ze twee kinderen, de eerstgeborene via surrogaat genaamd Winnie Rose Fallon, op de 23rdvan juli 2013. Hun tweede dochter werd ook geboren via draagmoederschap op de 3rdvan december 2014 om 8:45 uur.

Wat is het vermogen van Jimmy Fallon?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Jimmy Fallon medio 2018 is? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het huidige totaal van Jimmy's nettowaarde bijna $ 35 miljoen is, gemaakt als komiek, acteur en tv-presentator, het meeste uit zijn langdurige aanwezigheid in de entertainmentindustrie als gastheer van The Tonight Show met Jimmy Fallon in de hoofdrol. Naarmate zijn carrière zich verder ontwikkelt, kan worden verwacht dat dit bedrag zal toenemen.

Aanwezigheid op sociale media

Door de grote invloed van sociale netwerken is het tegenwoordig een normale zaak voor actieve beroemdheden om een ​​hechte en actieve relatie met hun fans te koesteren, om de populariteit van de projecten waaraan ze werken te vergroten, en daarmee hun eigen netwerk. waard. Jimmy lijkt een vaste abonnee te zijn, zo niet het leidende voorbeeld van deze beroemdheidstrend, aangezien zijn aanwezigheid vrij alomtegenwoordig is op de meeste populaire sociale-medianetwerken. Zijn Facebook pagina heeft meer dan 2,7 miljoen volgers, zijn Twitter account meer dan 50 miljoen, en zijn Instagram account heeft bijna 12 miljoen fans.

Aanbevolen