Beroemdheden

Wie is de ex-man van Jodie Sweetin, politieagent Shaun Holguin? Zijn Wiki: Echtscheiding, Nettowaarde, Affaire, Leeftijd, Opleiding

Wie is Shaun Holguin?

Shaun Holguin werd geboren op de 29eJuni 1978, in Huntington Beach, Californië, VS, en wordt waarschijnlijk het best erkend als de ex-echtgenoot van de beroemde actrice, zangeres en danseres Jodie Sweetin. Hij staat ook bekend om zijn werk als politieagent in Los Angeles, Californië.

Afbeeldingsbron

Populariteit door huwelijk

Als het gaat om zijn vroege leven en opleiding, heeft Shaun daarover geen informatie aan de media bekendgemaakt. Shaun Holguin bereikte een enorme populariteit toen hij begin 2002 verkering kreeg met de beroemde actrice, zangeres en danseres Jodie Sweetin.eJuli in hetzelfde jaar, toen ze nog maar 20 jaar oud was. Kort daarna begon ze uit te gaan in slecht gezelschap, en... raakte verslaafd aan crystal meth , terwijl Shaun bezig was bij zijn politiedienst, dus hij vermoedde niet eens dat zijn vrouw ernstige problemen had. Nadat hij erachter was gekomen wat er aan de hand was, hielp hij Jodie om nuchter te worden, maar niettemin eindigde hun huwelijk in een scheiding op de 23rdFebruari 2006, vanwege vertrouwensproblemen omdat ze vaak tegen hem had gelogen.

Afbeeldingsbron

cindy m penny

Jodie Sweetin Korte Wiki

Jodie Lee-Ann Sweetin werd geboren op de 19eeJanuari 1982 in Los Angeles, Californië, VS en staat bekend als actrice, zangeres en danseres. Haar carrière is actief sinds ze slechts vijf jaar oud was.

Bekijk dit bericht op Instagram

Kuste mijn baby's en stuurde ze naar de 3e en 5e klas!! Hoe zijn ze zo GROOT geworden?! ? #momlife #firstdayofschool???

Een bericht gedeeld door Jodie Sweetin (@jodiesweetin) op 14 augustus 2018 om 9:03 uur PDT

Jodie's doorbraak in de filmindustrie kwam met haar debuut in de rol van Stephanie Tanner in de tv-serie Full House, die werd uitgezonden van 1987 tot 1995, waardoor haar populariteit en haar rijkdom enorm toenam. Parallel met de opnames van de tv-serie en later speelde ze gastrollen in andere tv-series, zoals Valerie (1987), The All New Mickey Mouse Club (1989) en Party Of Five (1999). Jodie's volgende grote succes kwam pas in 2009, toen ze werd gecast als Ally in de film Reddefining Love en vervolgens speelde in de rol van Nancy in de film Port City. Twee jaar later, ze werd gekozen om het personage naar haar vernoemd te spelen in de tv-serie Can't Get Arrested , die werd gevolgd door haar optreden als Leia in de tv-film Singled Out (2012).

Om verder te praten over haar carrière, kreeg ze de rol van Charlotte Disney in de film Walt Before Mickey uit 2015 en hernam ze de rol van Stephanie Tanner in de tv-serie Fuller House tussen 2016 en 2017. Meest recentelijk was ze te zien als Jodie in de tv-serie. serie Hollywood Darlings (2017-2018), en speelde Michelle Blair in de tv-film My Perfect Romance (2018), die haar fortuin zeker hebben vergroot. Wat betreft haar persoonlijke leven na de scheiding met Shaun Holguin, was Jodie getrouwd met Cody Herpin (2007-2010), met wie ze een dochter heeft. Daarna trouwde ze met Morty Coyle (2011-2016), met wie ze haar tweede kind verwelkomde. In 2016 verloofde ze zich met Justin Hodak, maar ze gingen het jaar daarop uit elkaar en ze is op dit moment waarschijnlijk vrijgezel.

Afbeeldingsbron

Bovendien besloot ze, nadat ze nuchter was geworden, haar diploma als drugs- en alcoholconsulent af te ronden, dus werkt ze momenteel in de functie van klinisch logistiek coördinator bij een drugsrehabilitatiecentrum in Los Angeles.

Shaun Holguin Netto waarde

Shaun werd populair door te trouwen met een beroemde beroemdheid, dus hij stond een tijdje in de schijnwerpers. Na de echtscheidingsconvenant heeft hij echter afstand gehouden van de ogen van het publiek, dus er is geen informatie over zijn verdere carrière, salaris en vermogen. Hoe dan ook, hij deelde waarschijnlijk het vermogen van zijn ex-vrouw terwijl ze getrouwd waren.

Aanbevolen