Tv-Beroemdheden

Wie is Joe Teti? Zijn Wiki: Leeftijd, Netto waarde, Getrouwd, Vrouw, Hoogte, Familie, Woonplaats, Tatoeage

Wie is Joe Teti?

Joseph N. Teti werd geboren in Pittsburgh, Pennsylvania, VS, maar er is geen exacte informatie over zijn verjaardag, dus we weten niet hoe oud hij is, noch wat zijn sterrenbeeld is. Teti is vooral bekend als televisiester die meedeed aan en een van de sleutelfiguren speelde in de televisieserie Dual Survival.

Gepost door Joseph Teti - Fanclub Aan dinsdag 20 februari 2018

Netto waarde

Dus hoe rijk is Joe Teti vanaf medio 2018? Volgens gezaghebbende bronnen heeft deze televisiester en soldaat een nettowaarde van meer dan $ 300.000, waarbij zijn rijkdom is opgebouwd uit zijn carrière in de eerder genoemde velden. Er is echter geen verdere informatie over zijn bezittingen, zoals auto's en huizen, bekendgemaakt.

Vroege leven en achtergrond

Volgens sommige bronnen stierf Teti's moeder toen hij 11 jaar oud wasecijfer, wat moeilijk voor hem moet zijn geweest. Als het op zijn opleiding aankomt, ging hij naar meerdere middelbare scholen en tijdens zijn schooltijd was hij een succesvolle jonge atleet, die een belangrijke rol speelde in zijn toekomstige carrière in het leger. Eind 1991 ging hij het leger in en begon kort daarna met zijn actieve dienst, waar hij uiteindelijk tien jaar diende, voordat hij eind december 2001 met pensioen ging. Teti is blank, heeft donker haar en bruine ogen en wat zijn lichaamsafmetingen betreft, is 5'10 (1,75 m) lang. Over zijn vroege carrière gesproken, hij is een veteraan van de speciale operatie-eenheid van de Amerikaanse regering en het Amerikaanse leger. Hij werkte als marinier bij Force Recon, Army Special Forces of Green Beret, en daarnaast werkte hij als operator voor een sterk beveiligde regeringseenheid voor terrorismebestrijding. Hij werd echter beroemd door een reality-tv-ster te worden en verscheen in de serie Dual Survival.
https://www.instagram.com/p/BaoUhnFH8aR/?taken-by=joeteti_survival

Carrière

Joe is een oorlogsveteraan van de antiterroristische campagnes Operation Enduring Freedom (OEF) en Operation Iraq Freedom (OIF), en plande een reeks speciale operaties die het hele operationele continuüm bestreken. Teti nam deel aan verschillende geclassificeerde actiemissies met verschillende Tier 1 Special Missions Units (SMU)z. Joe werkte in een snel tempo en was betrokken bij verschillende risicovolle Protective Services Detail (PSD)-operaties in Afghanistan en Irak, waar hij de Amerikaanse regering en civiele klanten bediende. Daarnaast was hij lid van een team van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken en werkte hij onder meer in Ramallah, Jericho, de Gazastrook en Abu Dis. Zijn vaardigheden stelden hem in staat om aan alle genoemde operaties te werken, aangezien hij afgestudeerd is aan meer dan 30 formele scholen die zich richten op speciale operaties, en dus is het bereik van zijn vaardigheden breed.

Dubbele overleving

Teti staat algemeen bekend om zijn verschijning in Dual Survival, een televisieserie die de (bijna) echte avonturen volgt van een groep mannen die in het wild zijn achtergelaten terwijl ze hun best doen om te overleven. Dat omvat het vinden van onderdak, water, voedsel en uiteindelijk hulp. Zijn collega's in de serie waren Dave Canterbury en Cody Lundin, beide overlevingsexperts. Joe verscheen in in totaal 21 afleveringen, begon zijn werk daar in 2013 en eindigde in 2015.

#bloedzuigers me levend opetend #DualSurvival pic.twitter.com/HdfoTJp64T

— Joseph Teti (@JosephTeti) 24 april 2014

Privéleven, huwelijk en vrouw

Als het gaat om het privéleven van Teti, deelt hij niet veel informatie over dat onderwerp. Volgens sommige bronnen was hij een bepaalde tijd getrouwd, maar zijn hij en zijn, nu ex-vrouw, om onbekende redenen uiteindelijk uit elkaar gegaan. Bovendien is haar identiteit niet bekendgemaakt. Naar verluidt hadden ze samen geen kinderen.

Sociale media

Als actief in de entertainmentbusiness is Joe van nature prominent aanwezig op sociale media zoals Twitter en Instagram, en wordt gevolgd door 10.000 mensen op het eerste en meer dan 5.000 op het laatste. Joe deelt vaak foto's van zichzelf en zijn vrienden en collega's op zijn Instagram-account.

Aanbevolen