Beroemdheden

Wie is John Elway's ex-vrouw Janet Elway? Haar Wiki: Echtgenoot, Getrouwd, Bruiloft, Netto waarde, Verloofd, Gezondheid

Wie is Janet Elway?

Janet Buchan werd geboren op 17 februari 1961 in Seattle, de staat Washington, VS, en is vooral bekend als de ex-vrouw van de uitvoerend vice-president van voetbaloperaties voor het National Football League (NFL) team, de Denver Broncos, John Elway. Hij was ook een professionele voetbal quarterback met hetzelfde team tijdens zijn jonge jaren.

Het vermogen van Janet Elway

Hoe rijk is Janet Elway? Vanaf medio 2018 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 1 miljoen, verdiend door succes in haar verschillende inspanningen, en ook verhoogd tijdens haar associatie met en scheiding van John Elway, die een vermogen heeft dat wordt geschat op $ 145 miljoen. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Janet groeide op in Seattle met haar ouders, maar er zijn weinig details bekend over haar jeugd en familie, maar het is bekend dat ze later naar Stanford University zou gaan. Tijdens haar tijd daar trad ze toe tot het zwemteam van de school, en het was in deze periode dat ze John Elway ontmoette, en toen ze hun relatie begonnen. Ze zou uiteindelijk in 1983 afstuderen aan de school.

Huwelijk met John Elway

Janet trouwde in 1984 met John, kort nadat hij met de Denver Broncos naar de NFL ging. Het paar zou samen vier kinderen krijgen en zou in totaal 18 jaar bij elkaar blijven, waarbij ze de ups en downs van John's carrière meemaakte. John zou uiteindelijk het record voor de meeste overwinningen vasthouden door een beginnende quarterback en de op één na meest productieve passer in de geschiedenis van de NFL. Hij vestigde talloze andere records tijdens zijn carrière en zou twee Super Bowls winnen in vijf Super Bowl-optredens. Zijn team, de Broncos, zou tijdens zijn ambtstermijn ook zes AFC-kampioenschappen winnen.

Hij is lid van de Pro Football Hall of Fame en zou na zijn spelerscarrière een leidinggevende functie bij het team zoeken. Hij is nu de algemeen directeur en executive vice-president van voetbalactiviteiten voor de Denver Broncos. Echter, na 18 jaar samen, kondigde het paar hun scheiding aan in 2002, wat de media verraste, en hun scheiding werd in 2003 afgerond, een moeilijke tijd voor Janet. Volgens rapporten kwam het erop neer dat ze geen keus hadden en ondanks hun verschillen, besprak het paar over de overgang van hun kinderen en vertelde hen dat het niet hun schuld was. Een van de belangrijkste redenen voor de scheiding was de carrière van John, en hoe het betekende dat hij vaak moest reizen.

Controverse

In 2014 werd Elway's zoon Jack gearresteerd wegens vermeend huiselijk geweld tegen zijn vriendin. Volgens rapporten hadden de twee een verbaal gevecht in een auto toen Jack besloot de auto te stoppen en de dingen gewelddadig begonnen te worden. Zijn zoon werd gevangen gezet voor het verstoren van de vrede en voor mishandeling met een borgsom van $ 550. Zijn vader heeft hem uit de gevangenis gered.

Na de echtscheiding

Zowel Janet als John zouden na hun scheiding verder gaan. In 2008 vroeg John Paige Green, voormalig cheerleader van Oakland Raiders, ten huwelijk en het jaar daarop zouden ze trouwen. Volgens rapporten ontmoetten de twee elkaar tijdens een beroemdheidsgolftoernooi in 2005 dat werd gehouden door voormalige Raiders die Marcus Allen in Los Angeles, Californië runden. Het huwelijk heeft voor opschudding in de media gezorgd, maar de zaken zijn tot rust gekomen en de twee zijn samen te zien in verschillende Broncos-gemeenschapsevenementen en bij filantropische werken.

In 2011 raakte Janet verloofd met de president van Centennial-based Safe Money en filiaalmanager van Summit Brokerage Services - Kevin Kretzmar. Ze hadden meer dan een jaar een relatie en verschenen samen op verschillende openbare evenementen. Ze probeerden hun huwelijk rustig te houden, hoewel er veel media waren die het nieuws oppikten, vooral met haar vorige huwelijk. Het paar trouwde het volgende jaar en leeft nu blijkbaar gelukkig samen, hoewel er niet veel details zijn gedeeld, en Janet was meestal onopvallend.

Zit Janet Elway op sociale media?

Een van de redenen waarom er heel weinig informatie beschikbaar is over het leven van Janet Elway, is vanwege haar gebrek aan sociale media-accounts. Ze heeft geen accounts die zijn gekoppeld aan een van de grote sociale-mediawebsites, waaronder Facebook, Twitter en Instagram. Haar man is ook hetzelfde, omdat hij geen sociale media-accounts heeft, om zijn privacy te behouden. Er zijn een paar accounts met de naam Kevin Kretzmar, maar ze hebben verschillende profielfoto's, wat betekent dat het niet zijn accounts zijn.

De voormalige echtgenoot van Janet is actief op sociale media, met name op Twitter, zoals vereist is bij zijn werk. Als voetbalmanager is het belangrijk om op de hoogte te blijven van het laatste universiteits- en professionele voetbalnieuws.

Aanbevolen