Auteurs

Wie is de vrouw van John Elway, Paige Green? Haar Wiki: Getrouwd, Bruiloft, Cheerleader

Wie is Paige Groen?

Paige Green werd geboren op 11 september 1975 in Seattle, de staat Washington, VS, en is een activist, voormalig cheerleader en voormalig actrice, hoewel misschien het best bekend als de vrouw van de algemeen directeur van het National Football League (NFL) team , de Denver Broncos, John Elway; hij is ook de executive vice-president van voetbalactiviteiten van het team.

De rijkdom van Paige Green

Hoe rijk is Paige Green? Vanaf medio 2018 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 1 miljoen, verdiend door succes in haar verschillende inspanningen. Haar rijkdom is ook verhoogd door haar huwelijk met John Elway, die een vermogen heeft dat wordt geschat op $ 145 miljoen dankzij een leven in verband met professioneel voetbal. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven - cheerleaden en acteren

Er zijn niet veel details bekend over het vroege leven van Paige, behalve dat ze opgroeide in een welgesteld gezin waarbij haar ouders de oprichters waren van verschillende onroerendgoed-, boot- en bankbedrijven. Ze ontwikkelde op jonge leeftijd een liefde voor sport, wat zich uiteindelijk vertaalde in een carrière gerelateerd aan sport. Er is niets bekend over haar opleiding, maar later begon ze te werken als cheerleader voor het NFL-team, de Oakland Raiders.

Ze kwam verschillende seizoenen bij het team en probeerde toen haar hand op acteren. In 2003 werd ze gecast in de film getiteld Gory Gory Hallelujah, en twee jaar later was ze betrokken bij Ray of Darkness, een horrorfilm geregisseerd door JK Realms, en vervolgens in de film getiteld Cruel World - een komedie met Andrew Keegan en Edward in de hoofdrol Verlengd. Haar films haalden het commercieel of kritisch niet helemaal en ze stopte kort daarna met haar acteercarrière.

John Elway ontmoeten en trouwen

Volgens verschillende bronnen ontmoetten de twee elkaar tijdens een Marcus Allen-golftoernooi dat in 2005 in Los Angeles werd gehouden - de twee begonnen als kennissen en John dacht er pas later echt over na om met haar te daten. John zei dat hij Paige steeds in verschillende infomercials zag verschijnen en besloot haar te bellen - de relatie werd serieus en zette haar zelfs aan om naar Denver te verhuizen. Een jaar na de relatie zei ze tegen de media dat het vanaf hier beter of slechter wordt. De Hall of Famer Elway stelde haar al snel voor, en hoewel de details van hun huwelijk voor de media werden achtergehouden, werd later gemeld dat de twee in 2008 waren getrouwd met een ceremonie in Italië.

Afgezien van zijn huidige leidinggevende functie bij de Broncos, had Elway een 16-jarige professionele carrière bij het team. Hij heeft het record van meeste overwinningen door een beginnende quarterback, is nog steeds de op één na meest productieve passer in de geschiedenis van de NFL en won twee Super Bowls tijdens zijn carrière en verscheen in drie andere. Hij was eerder getrouwd met Janet Buchan van wie hij in 2002 scheidde, wat leidde tot een scheiding in 2003 na 19 jaar huwelijk, waaruit vier kinderen voortkwamen.

Vrijwilligerswerk

Green heeft zich bij haar man aangesloten bij tal van liefdadigheids- en filantropische activiteiten in heel Denver, en werd zelfs bekend als twee van de grootste filantropische supporters in de plaats, zodat ze in 2015 werden beloond met de High Hopes Tribute Award van de Children's Diabetes Foundation. Paige heeft ook veel tijd besteed aan het sluiten van puppyfabrieken in Colorado, door haar krachten te bundelen met het programma Adopt, Don't Shop.

Ze werkt ook samen met tal van andere dierenrechtengroepen in het gebied, waaronder de Humane Society of the South Platte Valley en de Colorado Citizens for Canine Welfare. Ze organiseerde ook het inaugurele Bowl n 'Bark-evenement, dat veel donaties opleverde.

Is Paige Groen op sociale media?


Hoewel haar filantropische en gemeenschapswerk heeft geleid tot veel bekendheid, wat heeft geleid tot meer informatie over haar, vooral van haar associatie met Elway, is Green niet aanwezig op de belangrijkste sociale-mediawebsites, zoals Facebook, Instagram of Twitter. Dit kan de reden zijn waarom er beperkte informatie is over haar persoonlijke leven en inspanningen.

Er zijn andere profielen op sociale-mediasites met de naam Paige Green, maar ze hebben andere profielfoto's, wat betekent dat het van andere mensen met dezelfde naam is. Haar man is daarentegen zeer actief op sociale media, omdat hij ook online aanwezig moet zijn vanwege zijn functie bij de Denver Broncos. Hij doet voornamelijk updates over het team en presenteert veel nieuws in de professionele voetbalwereld - hij is actief op zowel Twitter als Facebook.

Aanbevolen