Tv-Beroemdheden

Wie is John Glenns vrouw Fredricka Whitfield van CNN? Haar Wiki: Echtgenoot, Ouders, Familie, Nettowaarde, Salaris

Wie is John Glenns vrouw Fredricka Whitfield van CNN?

Fredricka Whitfield, geboren op 31NSvan mei 1965, is een Amerikaanse journalist die beroemd werd door zijn werk voor de netwerken NBC en CNN. Ze verwierf ook bekendheid als de eerste presentator die het nieuws bracht dat voormalig president Ronald Reagan is overleden.

Gepost door Fredricka Whitfield CNN Aan zondag 9 februari 2014

Het vroege leven van Fredricka Whitfield

Whitfield is de dochter van Mal Whitfield, een voormalig Olympisch atleet, en Nola Whitfield. Ze had ook drie andere broers en zussen, namelijk Melvin, Ed en Nyna, en ze groeiden allemaal op in Maryland, waar ze naar de Paint Branch High School in Burtonsville ging, waar ze in 1983 afstudeerde. Later volgde ze een bachelor in journalistiek aan de Howard University's School of Communicatie, studeerde af in 1987. Terwijl ze bij Howard werkte, werkte ze ook als nieuwsanker op de campus van de school, radiostation WHUR.

De carrière van Fredericka Whitfield

Whitfield begon te werken in verschillende kleine netwerken om haar carrière als verslaggever een vliegende start te geven, waaronder WPLG-TV in Miami, KTVT-TV in Dallas, WCIV in Charleston, South Carolina en WTNH in New Haven, Connecticut. Haar vroege jaren als verslaggever hielpen haar carrière en ook haar vermogen te vestigen.

Veel succes aan mijn mede Howard U-alums @anthonyanderson en @Lazalonzo @naacpimageaward pic.twitter.com/dPOZstDyaC

— Fredricka Whitfield (@FWhitfield) 14 januari 2018


In 1995 begon Whitfield te werken voor het netwerk NBC. Ze begon als correspondent voor NBC News en verhuisde later naar Atlanta om voor NBC Nightly News te werken. Naast haar werk als opdrachtreporter was ze ook ochtend- en middagprogramma-anker. Ze verscheen ook in The Today Show terwijl ze bij NBC werkte, waar ze tot 2001 voor werkte, en werd zo een gevestigd nieuwsanker. Haar tijd bij NBC hielp ook enorm in haar rijkdom.

Tegenwoordig werkt Whitfield voor CNN en is ze nieuwsanker voor de weekendeditie van CNN Newsroom. Ze sloot zich in 2002 aan bij het netwerk en heeft sindsdien vele mijlpalen bereikt als anker, waaronder de eerste die het nieuws over de dood van voormalig president Ronald Reagan bekendmaakte. In 2004 deed ze uitgebreid verslag van het optreden van de tsunami in Azië en ging vervolgens naar de Perzische Golfregio om verslag uit te brengen over Operatie Iraqi Freedom. Werken voor CNN verhoogde ook haar vermogen.

Fredricka Whitfield Netto waarde

. @kayleighmcenany @FWhitfield @sallykohn maak me klaar om morgen weer over het debat te praten. Blijf op de hoogte van 2pE? pic.twitter.com/Ou8iWZAf4c

— Geloof Haleh (@GeloofHaleh) 24 september 2016


Vanaf begin 2018 wordt het vermogen van Whitfield op basis van gezaghebbende bronnen geschat op meer dan $ 5 miljoen, verworven door haar jaren als uitzendjournalist en nieuwsanker.

Lichaamsmeting van Fredricka Whitfield

Whitfield's lengte is 6 voet en 2 inch, en heeft lichaamsafmetingen van 38-26-37.

Is Fredricka Whitfield getrouwd?

Gepost door Fredricka Whitfield CNN Aan woensdag 25 maart 2009

In termen van haar persoonlijke leven is Whitfield getrouwd met John Glenn, een voormalig directeur fotografie bij The Atlanta Journal-Constitution. Samen hebben ze drie kinderen, van wie twee een tweeling, een meisje en een jongen.

Aanbevolen