Hockeyspelers

Wie is de vriendin van Jonathan Toew vandaag? Wiki Bio, relaties, uit elkaar gaan

Wie is de vriendin van Jonathan Toew vandaag?

Voordat we je onthullen wie de vriendin van Jonathan Toew vandaag is, laten we wat informatie over Jonathan zelf delen, voor degenen die niet bekend zijn met zijn leven en werk. Jonathan is een redelijk succesvolle ijshockeyspeler die momenteel speelt voor de Chicago Blackhawks met wie hij drie Stanley Cup-kampioenschappen heeft gewonnen, naast talrijke prestigieuze prijzen, zowel op individueel als op teamniveau. Wie is nu zijn vriendin? Nou, Jonathan heeft een langdurige relatie gehad met model en haarstylist, Lindsey Vecchione. Het stel begon hun romance in 2012 en is sindsdien vele malen samen in het openbaar gezien, met haar vaak op de tribunes, ter ondersteuning van haar vriend en zijn team.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik eet geen brood, maar als je dat wel doet, stop dan met rondhangen en bestel The Toews-ter. Steun @CanadianTire's #GiveAToast en help kinderen een sportieve kans te geven. Koop nu bij giveatoast.ca (?? Alleen)

Een bericht gedeeld door Jonathan Toews (@jonathantoews) op 20 november 2017 om 7:49 uur PST

Lindsey Vecchione Bio

Nu zullen we wat informatie delen over zijn oude vriendin; Lindsey werd geboren op 9 augustus 1987 in Chicago, Illinois, VS, en is een model met haar eigen bedrijf – Hair by Lindsey. Tijdens haar succesvolle carrière heeft Lindsey model gestaan ​​voor een aantal merken en tijdschriften, waaronder een van de meest populaire tijdschriften, Playboy. Helaas is er niet meer informatie over Lindsey in de media, zoals de namen van haar ouders, of ze broers of zussen heeft of niet, en details over haar opleiding.

Jonathan Toews eerdere relaties

Vóór Lindsey waren er verschillende andere vriendinnen, maar één relatie springt eruit, met Gabrielle Velasques van 2011 tot 2012. Gabrielle is ook een model, maar er is niet veel informatie over haar carrière beschikbaar, en dus geen details over hun romance.

Jonathan Toews Wiki: Leeftijd, kinderjaren en opleiding

Geboren als Jonathan Bryan Toews op 28 april 1988 in Winnipeg, Manitoba, Canada, is hij de zoon van Bryan Toews, die als elektricien werkte aan de Universiteit van Manitoba, en zijn vrouw Andree Gilbert, die oorspronkelijk uit Sainte-Marie komt maar in in Quebec. Ze was directeur en financieel expert voor een kredietvereniging in de regio Winnipeg, maar ging later met pensioen, zodat ze zich kon concentreren op Jonathans public relations-manager. Jonathan was niet de enige die opgroeide, want hij heeft een broer, David, die visser is en ook ijshockeyspeler. Als het op zijn opleiding aankomt, ging hij naar de Shattuck Saint-Mary school in Minnesota, waarna hij zich inschreef aan de Universiteit van North Dakota. Hij speelde twee jaar voor het ijshockeyteam van de universiteit voordat hij zich uitschreef voor de National Hockey League (NHL) Draft 2006. Hij beëindigde zijn universitaire carrière met 85 punten, scoorde 40 goals en gaf 45 assists.

Carrièrebegin en opkomst tot bekendheid

Jonathan werd vervolgens opgesteld door de Chicago Blackhawks als de derde algemene keuze, en maakte zijn debuut op 10 oktober 2007 tegen de San Jose Sharks, tijdens welke wedstrijd hij zijn eerste doelpunt scoorde. In zijn rookieseizoen had Jonathan in totaal 54 punten met 24 goals en 30 assists, en dankzij zijn succesvolle rookieseizoen werd hij benoemd tot aanvoerder van de Blackhawks voor het volgende seizoen, op slechts 20 jaar oud en 79 dagen de derde -jongste teamcaptain in de geschiedenis van de NHL, in navolging van Sidney Crosby en Vincent Lecavalier. Hij bleef buitengewoon goed spelen voor de Blackhawks, wat hem zijn eerste NHL All-Star-selectie opleverde in 2009, en sindsdien nog vijf selecties in 2011, 2012, 2015, 2016 en 2017. Hij leidde het team ook naar drie Stanley Cup-selecties. trofeeën, de eerste in 2010, daarna in 2013 en de laatste in 2015.

Jonathan Toews

Internationale carrière

Naast zijn uiterst succesvolle carrière als onderdeel van de Blackhawks, is Jonathan ook behoorlijk succesvol geweest bij het internationale team. Van 2007 tot 2016 speelde hij in bijna elke competitie, won hij gouden medailles op het Wereldkampioenschap in 2007, daarna gouden medaille op de Olympische Spelen in 2010 en 2014, terwijl hij in 2016 het deel was van het Canadese team dat de gouden medaille won op het WK hockey. Tot nu toe speelde hij in 37 wedstrijden en scoorde negen doelpunten, terwijl hij 19 assists toevoegde.

Jonathan Toews netto waarde

Sinds hij zijn professionele carrière begon, is Jonathan een succesvolle ijshockeyspeler geworden en de contracten die hij tekende met de Blackhawks droegen aanzienlijk bij aan zijn rijkdom. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Jonathan Toews is, vanaf begin 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Toew zo hoog is als $ 26 miljoen, wat behoorlijk indrukwekkend is, vind je niet? Ongetwijfeld zal het vermogen van Toew de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat hij zijn carrière met succes voortzet.

Zijn @Canadese band #JumpstartMonth . Sporten is belangrijk voor kinderen omdat het hen de waarde van teamwork leert. pic.twitter.com/L5qoWl9Ty2

— Jonathan Toews (@JonathanToews) 1 juni 2017

Jonathan Toews Internet Fame

In de loop der jaren is Jonathan behoorlijk populair geworden op sociale mediaplatforms, met name Twitter en Instagram, hoewel hij ook op Facebook te vinden is. Zijn officiële Twitter-pagina heeft meer dan 235.000 volgers, met wie hij zijn inspanningen en details uit zijn persoonlijke leven heeft gedeeld, zoals zijn bijdrage aan de gemeenschap , naast tal van andere berichten. Jonathan is ook behoorlijk populair op Instagram met iets minder dan 160.000 volgers en heeft zijn populariteit ook gebruikt om zijn persoonlijke en professionele inspanningen te promoten. Je kunt Jonathan vinden op Facebook ook, waarop hij iets meer dan 115.000 volgers heeft.

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente ijshockeyspeler, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar zijn officiële pagina's en kijk wat hij nu van plan is, zowel persoonlijk als professioneel .

Aanbevolen