Beroemdheden

Wie is JonTron-vriendin? Is hij verloofd? Wiki Biografie, uit elkaar gaan

JonTron Wiki Biografie

Jonathan Aryan Jafari werd geboren in Rancho Palos Verdes, Californië, VS, op 24 maart 1990, dus onder het sterrenbeeld Ram en met de Amerikaanse nationaliteit - beter bekend onder zijn bijnaam JonTron, is hij populair vanwege zijn JonTronShow YouTube-kanaal.

https://www.facebook.com/JonTronShow/photos/a.971965322852771/971965336186103/?type=3&theater

Wie is de vriendin van JonTron?

JonTron's vriendin was Nicole Rodriguez, maar de twee zijn onlangs uit elkaar gegaan. Nicole is een animator die in New York woont en beter bekend is onder haar bijnaam Shnikkles. Het lijkt er niet op dat de twee weer bij elkaar zullen komen, en JonTron is momenteel meer gefocust op zijn YouTube-carrière en niet op het nastreven van liefde, hoewel vanwege een foto JonTron heeft in mei 2019 op zijn Instagram-account geüpload, het gerucht gaat dat hij aan het daten is met een vrouw genaamd Mary.

Het vroege leven en onderwijs

JonTron is nogal geheimzinnig als het gaat om zijn vroege leven en zijn achtergrondverhaal. Hij groeide op met zijn moeder die oorspronkelijk uit Hongarije komt, en zijn vader die van Perzische afkomst is - hij praat nooit over broers en zussen en daarom wordt er gefluisterd dat hij enig kind is.

Hij schreef zich in 2004 in aan de Palo Verdes Peninsula High School en na zijn toelatingsexamen in 2008 besloot hij zich te concentreren op zijn YouTube-carrière en geen universitaire opleiding na te jagen.

JonTron

De opkomst van JonTron op internet

De carrière van JonTron werd gelanceerd op het moment dat hij zijn account aanmaakte op het sociale mediaplatform Newgrounds - hij koos voor de naam BirdmanXZ6 , en uploadde drie jaar lang een aantal animatievideo's over mensachtige uien. In 2006 lanceerde hij zijn eerste YouTube-kanaal met dezelfde naam, en het is nog steeds open, ook al gebruikt de populaire YouTuber het niet - het telt niettemin meer dan 3.200 abonnees.

Zijn carrière begon echt toen hij zijn JonTronShow YouTube-kanaal op 31 augustus 2010 – helemaal in het begin was hij gefocust op het uploaden van gameplays van talloze videogames, en in veel ervan speelde zijn papegaai Jacques. Hij heeft bijna alle games van de franchises Hercules, Barbie en Conan the Barbarian beoordeeld, waarbij hij altijd een beetje komedie aan zijn video's toevoegt om ze leuker te maken voor zijn fans. Na een tijdje begon hij sketches te uploaden en films te beoordelen, maar niet zo vaak als zijn gamerecensies. De meest populaire video op zijn kanaal is getiteld Mijn leven waterdicht maken met FLEX TAPE , die door meer dan 41 miljoen keer is bekeken (plus één zoals ik hem net heb bekeken). Het kanaal telt momenteel bijna 5,4 miljoen abonnees en meer dan 760 miljoen views van al zijn JonTron's video's samen.

De voortgang van de JonTronShow

JonTron creëerde in 2011 twee subkanalen met de titel JonTronStarcraft en JonTronLoL - de eerste bevatte video's van hem die het populaire strategiespel Starcraft speelde, terwijl de andere hem het Multiplayer Online Battle Arena (MOBA) spel League of Legends liet spelen. De YouTuber dacht dat de kanalen populair zouden worden dankzij zijn hoofdkanaal, maar hij had het mis en stopte al snel met het uploaden van nieuwe video's.

In het voorjaar van 2015 creëerde JonTron de webserie met de titel JonTron's StarCade, met zijn gameplays van videogames gebaseerd op Star Wars-films, geproduceerd door een dochteronderneming van The Walt Disney Company en met negen afleveringen, die eind 2015 eindigde.

Controverses en politiek

JonTron heeft het vaak over politiek, hij zei ooit dat hij op Barack Obama had gestemd en dat hij aan de kant van Bernie Sanders stond tijdens de 2016-wedstrijden.

Geruchten dat JonTron een racist zou zijn, begonnen nadat hij Steve King op Twitter had geciteerd en zei dat 'we onze beschaving niet kunnen herstellen met de baby's van iemand anders'. Ter verdediging van wat hij zei, verscheen JonTron in een live Twitch-stream van Destiny, waarin hij bijna anderhalf uur over de kwestie sprak. Hij legde uit dat blanke mensen geen minderheid in hun land willen zijn, maar dat maakt hen geen racisten - hij sprak ook over een statistiek die zegt dat rijke zwarte mensen de wet vaker overtreden dan arme blanke mensen. Nadat de stream was afgelopen, bekritiseerden veel kijkers zijn standpunt, vooral het deel over arme blanke en rijke zwarte mensen.

Het YouTube-kanaal van JonTron verloor abonnees vanwege zijn politieke opvattingen, terwijl sommige van zijn partners weigerden video's met hem te blijven maken. Hij werd schijnbaar uit de Normale Laarzen kanaal waarvan hij de oprichter was met een paar vrienden, maar later werd bevestigd dat het niet gebeurde vanwege zijn politieke opvattingen, maar hij was eerder van plan om maanden te stoppen voordat hij het uiteindelijk deed.

Andere voorkeuren en interesses

Naast zijn passie voor het spelen van games, houdt JonTron ook van zingen, maar heeft hij nooit een carrière in de muziek nagestreefd. Hij is een grote dierenliefhebber en heeft een groenwangige papegaaiachtigen papegaai genaamd Jacques – hij is een van zijn vier huisdieren en heeft zijn persoonlijke (vrij lange en beschrijvende) fandom-wikipagina.

Bekijk dit bericht op Instagram

Tussentijds bewerken duurt omdat deadlines niet om je pijn geven.

Een bericht gedeeld door Jon Jafari (@jontronshow) op 11 april 2019 om 18:51 PDT

Is hij verloofd?

JonTron blijkt momenteel single te zijn, en is daarom niet verloofd. Hij is nogal geheimzinnig als het gaat om zijn liefdesleven en heeft niets over zijn vroegere of huidige zaken met het publiek gedeeld (behalve zijn relatie met Nicole Rodriguez). Hij is nooit getrouwd en heeft geen kinderen, maar een recente foto van hem met een vrouw genaamd Maria begonnen geruchten dat de twee een relatie hadden.

Prijzen en nominaties

JonTron werd geëerd als een van de 7 geweldige YouTube-gamers die je zou moeten bekijken door de CraveOnline-website voor mannelijke levensstijl. Zelfs Time Magazine verklaarde dat JonTron een van de meest gezochte meme's op Google was, terwijl WatchMojo-videoproducent JonTron in de top 10 van YouTube-videogamerecensenten plaatste.

Uiterlijk en vermogen

JonTron is momenteel 29 jaar oud. Hij heeft kort bruin haar en bruine ogen, is 1,78 m lang en weegt ongeveer 80 kg. Volgens gezaghebbende bronnen wordt zijn huidige vermogen geschat op meer dan $ 1 miljoen en stijgt het langzaam dankzij zijn YouTube-kanaal.

Enthousiast voor de #ClassicWoW uitgave @Blizzard_Ent gooi gewoon een snelle fooi jouw kant op!! DM me als je meer coole ideeën nodig hebt ??? pic.twitter.com/gIzYdn3mir

- JonTron (op JonTronShow) 18 mei 2019

Aanwezigheid op sociale media

JonTron is behoorlijk actief op andere sociale-mediaplatforms naast YouTube - hij lanceerde zijn Twitter account in oktober 2010 en heeft tot nu toe meer dan 3,4 miljoen volgers verzameld en meer dan 7.500 keer getweet. Zijn Instagram-account wordt gevolgd door meer dan een half miljoen mensen, terwijl hij bijna 50 foto's heeft geüpload - hij heeft ook een Facebook-pagina, die wordt gevolgd door meer dan 300.000 fans.

Aanbevolen