Beroemdheden

Wie is Jordan Belfort ex-vrouw Denise Lombardo? Haar Wiki: Nettowaarde vandaag, echtscheiding, opleiding, leeftijd, feiten

Wie is Denise Lombardo?

Denise M. Lombardo werd midden jaren zestig geboren in Ohio, VS; de werkelijke datum en plaats van haar geboorte zijn onbekend in de media. Hoewel ze als makelaar in onroerend goed werkt, wordt ze waarschijnlijk het best erkend als de ex-vrouw van Jordan Belfort, een beroemde auteur, motiverende spreker en voormalig effectenmakelaar.

Het vroege leven, onderwijs en carrière

Als het gaat om haar vroege leven, werd ze opgevoed met drie broers en zussen in Ohio door haar vader, Anthony Fiorito, en haar moeder, Ann Lombardo. Na haar toelatingsexamen in 1987 schreef Denise zich in aan de Towson University, waar ze in 1992 afstudeerde met een Bachelor of Science-graad in Business Administration. Tijdens haar studie was ze lid van de Alpha Omicron Pi-broederschap.

Populariteit door huwelijk

Denise had een aantal jaren een relatie met Jordan Belfort, die bekend staat als een beroemde auteur, motiverende spreker en voormalig effectenmakelaar. Volgens sommige bronnen begonnen ze te daten op de middelbare school en trouwden ze uiteindelijk in 1985. In die tijd werkte Jordan als effectenmakelaar en verdiende hij miljoenen aan zijn investeringen. Dankzij hun huwelijk en de populariteit van haar man bereikte Denise ook een enorme populariteit. Helaas is het paar in 1991 gescheiden; daarvoor had Jordan al had een affaire met model Nadine Caridi.

@Mr_Sciortino @JanineTimillero Hallo uit het zonnige Zuid-Californië, zoals beloofd! pic.twitter.com/2Dseya26XY

— Denise Lombardo (@denise_lombardo) 18 april 2018

Makelaar

Direct na haar afstuderen in 1992 begon Denise haar carrière in het bedrijfsleven voort te zetten. In het begin werkte ze van 1993 tot 2000 op de verkoopafdeling van Modern Medical Systems Company, waarna ze werd aangenomen als vloerenspecialist bij The Home Depot Company, waar ze tot 2010 werkte. Parallel daarmee werd ze ook aangenomen bij de Smith & Nephew Company tussen 2006 en 2008. Al deze banen voegden een aanzienlijk bedrag toe aan haar vermogen. In 2010 bracht Denise haar carrière naar een hoger niveau toen ze begon te werken als makelaar voor de Prudential Douglas Elliman Company, waardoor haar vermogen verder toenam.

Afbeeldingsbron

Lisa Eilbacher Nu

Denise Lombardo Netto waarde

Sinds de start van haar carrière in 1993 is zij actief in het bedrijfsleven, vooral bekend als makelaar. Dus, als je je ooit hebt afgevraagd hoe rijk Denise Lombardo is, is geschat uit gezaghebbende bronnen dat de totale omvang van haar vermogen meer dan $ 3 miljoen is, verzameld tijdens haar succesvolle carrière. Bovendien kwam een ​​andere bron van haar rijkdom via de echtscheidingsregeling.

Andere persoonlijke informatie en interessant feit

Om verder te praten over haar persoonlijke leven: Denise Lombardo was van 1994 tot 2005 getrouwd met een man wiens tweede naam Mlady is. Tien jaar later trouwde ze met Anne Koppe en hun huidige woonplaats is in de buurt van New York City. Een van de interessante feiten over Denise is dat de film Wolf Of Wall Street (2013), geregisseerd door Martin Scorsese, is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van haar vorige huwelijk, waarin Leonardo DiCaprio Jordon Belfort speelde, terwijl Denise werd gespeeld door Cristin Milioti .

Aanbevolen