Modellen

Wie is de ex-vrouw van Jordan Belfort, model Nadine Caridi? Haar Wiki: Net Wroth Today, Getrouwd, Echtscheiding, Affaire, Verhaal, Onderwijs, Feiten

Wie is Jordan Belforts ex-vrouw Nadine Caridi?

Nadine Caridi werd geboren op 6 november 1962 in Londen, Engeland, en is een voormalig model, maar misschien het best bekend als de ex-vrouw van motiverende spreker en effectenmakelaar Jordan Belfort, die het vermeende onderwerp is van de film The Wolf of Wall Street .

Bekijk dit bericht op Instagram

Nadine en John Children.John heeft drie dochters met zijn ex-vrouw en Nadine heeft een dochter en een zoon met Jordan.#thewolfofwallstreet,#thewolfofwallstreetfacts,#nadinecaridi,#nadinemacaluso,#johnmacaluso

Een bericht gedeeld door @ thewolfofwallstreetfacts op 11 september 2014 om 16:16 PDT

Het vermogen van Nadine Caridi

Hoe rijk is Nadine Caridi? Vanaf medio 2018 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 1 miljoen, verdiend door succes in haar talrijke activiteiten. Haar vermogen is mogelijk ook verhoogd door haar associatie met Jordan Belfort en de huidige echtgenoot John Macaluso. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en het begin van een carrière

Terwijl Nadine in Londen werd geboren, verhuisde haar familie later naar Brooklyn, New York City, VS, waar ze zou opgroeien. Hoewel er heel weinig bekend is over haar familie, is het bekend dat ze naar de John Dewey High School in Gravesend, Brooklyn ging, en na haar toelating besloot om een ​​carrière als model na te streven en eind jaren negentig het uithangbord van Miller Lite te worden. Ze zou verder te zien zijn in tal van nationale reclamecampagnes, waaronder in verschillende tv-commercials, en was ook een veel voorkomend gezicht in commercials tijdens Monday Night Football.

Ontmoeting met Jordan Belfort

Ergens in zijn carrière ontdekte Jordan penny-aandelen en zou hij Stratton Oakmont vinden, die penny-aandelen op de markt bracht en vervolgens investeerders oplichtte. Hij gebruikte een pomp-en-dump-type aandelenverkoop waarbij ze goedkopere aandelen tegen hogere prijzen verkochten, waardoor zijn rijkdom aanzienlijk toenam. Door zijn succes bij het gebruik van de zwendel, was hij in staat om een ​​uitbundige levensstijl te creëren, gevuld met feesten en drugs, wat resulteerde in verslaving. Op een gegeven moment had zijn bedrijf meer dan 1.000 effectenmakelaars in dienst en was het betrokken bij aandelenemissies voor in totaal $ 1 miljard.

Tijdens het hoogtepunt van zijn rijkdom ontmoette hij Caridi en de twee klikten, ondanks dat Belfort toen nog steeds getrouwd was met Denise Lombardo, een relatie leidde uiteindelijk tot een scheiding in 1991. Kort daarna trouwden Belfort en Caridi met een uitbundige ceremonie in de Caribisch gebied. Rond deze tijd werd ze bekend als de hertogin van Bay Ridge, maar ze stopte met werken als model om voor haar gezin te zorgen, aangezien ze twee kinderen had met Belfort.

Therapie is een genezingsproces dat je de moed en wijsheid geeft die nodig zijn om je lagen van onwaarheid af te werpen, zodat je op je best kunt zijn? #TherapieTipDonderdag pic.twitter.com/tdgxY7To4m

— Dr. Nadine Macaluso (@nadinemacaluso) 12 juli 2018

De ondergang van Belfort en echtscheiding

Uiteindelijk zouden de plannen van Jordanië worden opgemerkt door de National Association of Securities Dealers (nu de Financial Industry Regulatory Authority) en hoewel de groep aanvankelijk geen sluitend bewijs kon vinden, zouden ze er uiteindelijk in slagen Stratton Oakmont failliet te laten gaan. De drugsverslaving van Belfort nam op dit punt toe, en zijn plannen samen met vermeend huiselijk geweld en affaires met andere vrouwen leidden uiteindelijk tot het stuklopen van zijn huwelijk. Het koppel zou in 2005 definitief scheiden.

Belfort werd uiteindelijk zes jaar eerder aangeklaagd voor het witwassen van geld en effectenfraude en zou vervolgens 22 maanden van een gevangenisstraf van vier jaar uitzitten. Zijn pump and dump-zwendel leidde tot $ 200 miljoen aan verliezen voor investeerders, en hij kreeg de opdracht om ongeveer $ 110 miljoen terug te betalen van wat hij had opgelicht. Tijdens zijn tijd in de gevangenis ontdekte hij een nieuwe passie voor motiverend spreken en schrijven. Hij schreef twee memoires, getiteld The Wolf of Wall Street en Catching the Wolf of Wall Street, die in meer dan 40 landen en in 18 talen zijn gepubliceerd.

Krachten waar je geen controle over hebt, kunnen alles wegnemen wat je bezit, behalve één ding, je F R E E D O M om te kiezen hoe je op de situatie zult reageren. – Victor Frankl | #Happy4thofJuli #Happy4th ?? pic.twitter.com/xThkhdBqQx

— Dr. Nadine Macaluso (@nadinemacaluso) 4 juli 2018

The Wolf of Wall Street en Aftermath

In 2013 werd een film gemaakt op basis van Jordan's boek The Wolf of Wall Street, eigenlijk geschreven slechts een paar dagen na zijn vrijlating uit de gevangenis, en met Leonardo DiCaprio in de hoofdrol evenals Jonah Hill, met Nadine's rol gespeeld door de Australische actrice Margot Robbie, en geregisseerd door Martin Scorsese. Er was een sterke biedingsoorlog voor zijn boeken en er is controverse over ontstaan, waarbij sommigen geloofden dat details in het boek mogelijk verzonnen zijn. Desalniettemin bleek de film succesvol en verdiende hij talloze beloningen aan de kassa.

Na haar scheiding van Belfort, zou Nadine een relatie beginnen met de voormalige CEO van Wizard World John Macaluso, wat uiteindelijk zou leiden tot een huwelijk, met de ceremonie in Manhattan. Macaluso is 22 jaar ouder dan Nadine; hun familie bestaat uit de drie dochters van Macaluso uit zijn vorige huwelijk en de twee zonen van Nadine uit haar huwelijk met Belfort. Hun leven is grotendeels uit de schijnwerpers gestaan, met de laatste berichtgeving vanwege de populariteit van de film The Wolf of Wall Street. Belfort daarentegen gaat door met zijn nieuwe carrière.

Aanbevolen