Beroemdheden

Wie is Joseph Frontiera van Counting Cars? Wiki Biografie

Wie is Joseph Frontiera?

Joseph Frontiera werd geboren op 1 juli 1988 in de Verenigde Staten van Amerika en is een reality-tv-persoonlijkheid, vooral bekend van zijn optreden in de tv-show Counting Cars. Zijn bekendheid en inkomen namen toe dankzij de show, maar het zorgde ook voor controverse, waaronder een rechtszaak die in 2017 plaatsvond.

Het tellen van auto's bemanning

De rijkdom van Joseph Frontiera

Hoe rijk is Joseph Frontiera? Vanaf medio 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 500.000, grotendeels verdiend door een succesvolle carrière op televisie. Zijn blootstelling heeft hem ook geleid tot tal van kansen buiten de show, en naarmate hij zijn inspanningen voortzet, wordt verwacht dat zijn rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en het begin van een carrière

Er is heel weinig bekend over het leven van Joseph voordat hij online beroemd werd op televisie. Hij heeft geen details gedeeld over zijn jeugd, familie en opleiding. Vanwege zijn ervaring in de show vermoedden veel mensen dat hij, voordat hij werd ontdekt, vele jaren als monteur of restauratiespecialist had gewerkt.

Joseph Frontiera

Verschillende bronnen wezen erop dat hij werd gerekruteerd voor Count's Kustoms via een bedrijf genaamd Ranstad VS. Het bedrijf is afkomstig uit Nederland en is een multinationaal human resource adviesbureau, gespecialiseerd in diensten voor tijdelijke en vaste banen, inclusief detachering van professionals. Een andere divisie van het bedrijf richt zich op managers, supervisors en ander hooggeplaatst personeel, meestal ingezet in tijdelijke functies. Ranstad is aanwezig in tal van landen over de hele wereld; volgens verschillende bronnen behaalde het bedrijf in 2018 een totaal eigen vermogen van 4,47 miljard euro, wat neerkomt op $ 5,05 miljard. Ranstad staat ook bekend als de sponsor van het Engelse Williams F1 Formule 1-team van 2006 tot 2017.

Auto's tellen

Dankzij Ranstad vond Frontiera zijn weg naar Count's Kustoms, wat hem op zijn beurt leidde naar reality-tv-optredens in de show Auto's tellen . De show is de derde spin-off van Pawn Stars en is opgenomen in Las Vegas, Nevada. De show beschrijft de dagelijkse activiteiten van hun bedrijf dat eigendom is van Danny Koker, dat gespecialiseerd is in het aanpassen en restaureren van auto's. Danny verscheen eerder als een expert op Pawn Stars, vergelijkbaar met de gastheren van American Restoration. In de show modificeert en herstelt hij samen met zijn medewerkers klassieke auto's en motorfietsen.

Volg onze gloednieuwe Instagram: CountingCars!

Gepost door Auto's tellen Aan woensdag 26 september 2018

De show wordt sinds 2012 uitgezonden en bleek succesvol, met tal van medewerkers van Pawn Stars die ook gastoptredens maakten in de show. De serie documenteert hun werk, inclusief het incidentele conflict tussen castleden. Hij had geen grote rol bij de bemanning, maar was cruciaal tijdens de vroege seizoenen. De show heeft in totaal acht seizoenen gelopen met ten minste 13 afleveringen per seizoen - het langste was het vierde seizoen in 2015, met in totaal 35 afleveringen. Andere castleden van de show zijn Scott Jones, Kevin Mack en Roli Szabo.

Ontslag en rechtszaak

Joseph verliet stilletjes de show zonder veel aandacht, en niet veel mensen merkten dat hij wegging omdat hij een kleine rol speelde op het scherm, ondanks dat hij erin slaagde een aanzienlijk bedrag aan inkomsten te verdienen. Het was echter niet allemaal legitiem, zoals later was onthuld dat hij uit de show werd verwijderd na misbruik van het geld van het bedrijf. In 2016 spande Count's Kustoms een rechtszaak aan tegen hem voor het afnemen van $ 75.000 van het bedrijf, naar verluidt gestolen om vliegtickets te kopen en om een ​​aanbetaling te doen op een nieuwe Range Rover.

Hij werd ook beschuldigd van het niet tijdig betalen van belastingen, wat leidde tot een boete van $ 18.000 van de IRS. Ranstad werd ook aangeklaagd door Count's Kustoms, omdat werd ontdekt dat Joseph al eerdere beschuldigingen van verduistering tegen hem had die ze niet wisten. Ranstad spande een tegenaanklacht aan en verklaarde dat de overeenkomst met de autowinkel hem niet in een positie zou brengen waarin hij met geld zou omgaan. Over de resultaten van de rechtszaken is niet veel bekend, alleen dat Joseph uit de baan is gezet. Sinds het probleem zijn er geen updates over hem geweest.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor zijn persoonlijke leven is er niet veel bekend over de romantische relaties van Frontiera. Er is niet veel onthuld over zijn verleden, behalve de strafregisters. Het is niet bekend of hij getrouwd is of op zijn minst een relatie heeft, omdat dit nooit is bevestigd via de show of via de online rapporten over hem.

Een van de meest iconische auto's aller tijden... De Mercedes-Benz 300 SL Alloy Gullwing uit 1955 is een zeldzame en onbetaalbare auto. Er werden oorspronkelijk slechts 29 aluminium carrosserieën geproduceerd, wat in totaal 2% van de totale Gullwing-productie is. #Mercedes Benz #beroemde auto #Miljonair #bijzonder pic.twitter.com/Air7uFo849

— Count's Kustoms (@CountsKustoms) 15 november 2018

Een van de redenen waarom er heel weinig informatie over hem is, is het ontbreken van accounts op grote sociale-mediawebsites; hij heeft geen accounts op Facebook, Twitter of Instagram, dus er zijn geen details over zijn huidige inspanningen. Hij wordt een van de vele controverses rond de show Counting Cars. Ondanks de associatie van de show met veel bekende beroemdheden dankzij hun reputatie, kwamen het bedrijf en de eigenaar onder vuur te liggen vanwege zijn steun aan president Donald Trump in 2016 tijdens de presidentsverkiezingen - zijn verklaarde overtuiging was dat Trump de belastingen op bedrijven als zijn. Talloze autoliefhebbers hebben er ook op gewezen dat de show onnauwkeurig is, omdat sommige feiten over de auto's en veel van Koker's verklaringen feitelijk onjuist zijn. Er zijn ook veel negatieve recensies over de werkelijke winkel van Count's Kustoms, met te dure koopwaar, onbeschoft personeel en afwezige medewerkers, naast veel van de reacties online.

Aanbevolen