Journalisten

Wie is Joss Fong van VOX? Wiki Biografie, leeftijd, echtgenoot, etniciteit

WHO is Joss Fong?

Joss Fong werd geboren op 22 mei 1988 in de Verenigde Staten van Amerika en is een journalist, vooral bekend van haar werk bij Vox als senior Editorial Producer. Voordat ze daar werkte, werkte ze voor Media Matters for America als energieredacteur.

https://www.instagram.com/p/Biu5s1Zh4Av/

De rijkdom van Joss Fong

Hoe rijk is Joss Fong? Vanaf medio 2019 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 3 miljoen, verdiend door een succesvolle carrière in de journalistiek. Haar bekendheid en werkervaring hebben haar naar tal van kansen geleid, waardoor haar rijkdom aanzienlijk is toegenomen. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Er is heel weinig bekend over Joss voorafgaand aan haar roem dankzij haar journalistieke carrière. Er is bijna geen informatie beschikbaar over haar jeugd en familie, en het is ook niet bekend hoe ze een sterke interesse voor journalistiek heeft ontwikkeld.

Na haar toelating tot de middelbare school schreef ze zich in bij New York Universiteit (NYU) - hoewel oorspronkelijk gevestigd in New York, heeft de spraakmakende universiteit nu campussen over de hele wereld en biedt graden aan in gebieden zoals Abu Dhabi, Shanghai, Sydney, Londen, Buenos Aires en Tel Aviv. Alumni van de school zijn media-persoonlijkheden, zakenmensen, uitvinders, royalty's, astronauten en CEO's van Fortune 500-bedrijven. Volgens hun statistieken hebben ze 37 Nobelprijswinnaars, 30 Academy Award-winnaars, 30 Pulitzer Prize-winnaars en vele andere successen op verschillende gebieden.

Joss maakte deel uit van een prestigieuze school en sloot zich aan bij het wetenschaps-, gezondheids- en milieurapportageprogramma van de universiteit, omdat ze zich meer wilde concentreren op onderwerpen die haar interesseerden. Ze voltooide haar opleiding en ook een kort stageprogramma voorafgaand aan haar afstuderen.

Joss Fong

Journalistieke carrière

Fong begon haar carrière bij de non-profitorganisatie Mediazaken voor Amerika (MMfA), dat zich richt op het analyseren en corrigeren van verkeerde informatie binnen de Amerikaanse media. De organisatie werd in 2004 opgericht door journalist David Brock als reactie op het Media Research Center, en is in de loop der jaren bekend geworden door haar agressieve kritiek op conservatieve media en journalisten. Het staat ook bekend om wat wel de War on Fox News wordt genoemd, maar het analyseert ook nieuwsbronnen van andere netwerken zoals CNN, ABC, NBC, PBS en vele anderen.

De organisatie is zowel geprezen als bekritiseerd door de industrie, waarbij sommigen zeiden dat ze geweldig zijn in het doen van hun onderzoek, maar vragen over hoe hun werk zou kunnen zijn in het voordeel van anderen in de politieke arena, spraken hen niet aan. De organisatie is gecrediteerd voor het onder de aandacht brengen van bepaalde zaken, zoals James Guckert, die toegang kreeg tot de pers van het Witte Huis onder een pseudoniem Jeff Gannon terwijl hij ook als prostituee werkte. Het bedrijf is beschuldigd van het verlagen van zijn journalistieke normen in hun verdediging van Hillary Clinton. Gedurende haar tijd bij het bedrijf werkte Joss als energieredacteur waarbij de details van haar werk niet volledig tot uitdrukking kwamen. Sommigen geloofden dat ze voornamelijk op het gebied van energie werkte, maar ook bezig was met andere soorten bewerkingstaken.

Goede vibes sturen naar de @vox_union onderhandelingscomité waar ze mee werken @voxmediainc plannen maken voor onze toekomst pic.twitter.com/Qye42s2tpN

— Joss Fong (@JossFong) 29 april 2019

Recente carrière-inspanningen

Na het werk van Joss bij Media Matters for America, verhuisde ze naar Washington, D.C. en voegde ze zich bij de opiniewebsite Vox , eigendom van Vox Media, waar ze sinds 2014 werkzaam is als Senior Editorial Producer. De website werd opgericht rond dezelfde tijd dat ze naar het bedrijf verhuisde en staat bekend om zijn concept van verklarende journalistiek.

Het moederbedrijf Vox Media is een technologiebedrijf en heeft uiteindelijk geprobeerd de website Vox te creëren om de technologie van nieuws te verbeteren. Hun missie is om het nieuws uit te leggen en lezers te helpen actuele gebeurtenissen te begrijpen met informatie die normaal niet beschikbaar is via het traditionele nieuwsmedium. De website maakt gebruik van een contentmanagementsysteem waarmee journalisten eenvoudig artikelen met overgangen of visuele effecten kunnen maken. De website was ook gekoppeld aan een YouTube-kanaal met dezelfde naam, dat video's over nieuws of informatie bij het artikel op hun website plaatst. De website is zeer succesvol geweest en heeft sinds de release veel media-aandacht gekregen.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is er niet veel bekend over de romantische relaties van Fong. Er is nooit bevestigd dat ze romantisch bij iemand is, of ze geeft er de voorkeur aan om dat aspect van haar leven buiten de schijnwerpers te houden. Ze is meerdere keren gezien met foto's van haar met kinderen op haar sociale media-account, maar later bevestigde ze dat het de kinderen van haar zus waren.

Net als tal van journalisten is ze zeer actief online via accounts op sociale-mediawebsites zoals Instagram, Twitter en Facebook. Haar Instagram-account geeft inzicht in haar persoonlijke leven en toont haar interesses in kunst, reizen, eten, sport, fotografie en vele anderen. Ze heeft ook een Twitter-account dat veel van haar werk met Vox en Vox Media promoot, en ze deelt ook enkele van haar interesses en dagelijkse gedachten via het platform. Haar Facebook-account is het minst actief van de drie, de laatste berichten die ergens medio 2018 zijn geplaatst als promotie van haar werk met Vox. Afgezien van haar sociale media-accounts, verschijnt ze regelmatig in verschillende Vox-video's, als een van de makers van inhoud voor zowel de website als hun YouTube-kanaal.

Aanbevolen