Journalisten

Wie is journalist Julie Durda? Haar Wiki: Leeftijd, Echtgenoot, Salaris, Bio, Baby, Opleiding, Kinderen

Wie is Julie Durda?

Julie Durda is een tv-persoonlijkheid, verslaggever en meteoroloog, die waarschijnlijk het best bekend is omdat ze momenteel dienst doet als weeranker van het WPLG Local 10 tv-kanaal in Miami, Florida, VS. Ze wordt ook algemeen erkend als de cheerleader van het San Francisco 49ers American Football-team.

Bekijk dit bericht op Instagram

Mijn vrienden wensen mijn meisje een dikke proficiat met haar nieuwe bundel van vreugde! We vierden @shyannmalone en haar prinses #reis, het was een prachtige babyshower en ik ben vereerd om haar door de jaren heen als vriend te hebben, zo opgewonden met veel zegeningen om haar mama te zien worden. ️❤️?

Een bericht gedeeld door Julie Durda (@juliedurda) op 10 december 2017 om 10:39 uur PST

Julie Durda's vroege leven, jeugd en opvoeding

Julie Ann Durda werd geboren op 29 junieJanuari 1980, in Sacramento, Californië, VS, maar er is niet veel relevante informatie over haar kindertijd of familieachtergrond, behalve dat ze de Amerikaanse nationaliteit en blanke etniciteit heeft, terwijl haar sterrenbeeld Waterman is. Nadat ze was afgestudeerd aan de Casa Roble Fundamental High School in Orangevale, Californië, vervolgde Julie haar opleiding aan het American River College in haar geboortestad. Daarna schreef ze zich in aan de Sacramento State University voordat ze overstapte naar de Mississippi State University, waar ze in 2009 afstudeerde met haar Bachelor of Applied Science, met als hoofdvak radiometeorologie.

De vroege carrière van Julie Durda

Julie begon haar professionele carrière terwijl ze nog een student was, toen ze begon te dienen als verkeersverslaggever voor het Sacramento KXTV-kanaal. Daarna stapte ze over naar San Francisco, waar ze, naast lid van de Gold Rush Cheerleading Squad van de San Francisco 49ers tussen 2002 en 2004, ook het hoofd van het Time-Saver Traffic Team was bij het KRON-TV-kanaal, waar ze voor de camera verscheen. elke dag tussen 4.30 en 7 uur, om vroege pendelaars te helpen bij het plannen van hun reisroutes naar het werk. Daarna verhuisde ze naar Phoenix, Arizona, waar ze verkeers- en weeranker was voor de aan CBS gelieerde tv-zender KPHO, voordat ze in 2006 stage liep bij de WSVN, het aan Fox gelieerde tv-station in Miami, Florida. Direct na haar afstuderen in 2009 werkte ze opnieuw samen met de WSVN, dit keer als weersvoorspeller van het station in de loop van de volgende jaren.

Weer Anker bij WPLG

In 2012 verliet Durda WSVN en trad toe tot de WPLG Local 10, het aan ABC gelieerde tv-station, ook gevestigd in Miami, waarvoor ze sindsdien het belangrijkste weeranker is. Daarnaast was ze ook te zien in verschillende andere ABC-programma's, waaronder World News en Good Morning America. Al deze opdrachten hebben Julie Durda geholpen om een ​​van de toonaangevende weersvoorspellers in het hele land te worden, en ook om een ​​enorme dosis populariteit te verwerven.

Sinds 2006 is Julie Durda lid van de National Weather Association (NWA), terwijl ze ook heeft een licentie voor televisieweer-casting, goedgekeurd door de American Meteorological Society (AMS).

Bekijk dit bericht op Instagram

Geweldige Sunday Funday in een zee van zakken gevuld met de bevestigingen van een fantastische Thanksgiving-maaltijd voor 1300 gezinnen van de CDTC!! Ik heb de vogel helemaal klaar voor hen, bedankt aan honderden vrijwilligers die kwamen om het evenement tot zo'n succes te maken!! @wplglocal10

Een bericht gedeeld door Julie Durda (@juliedurda) op 19 november 2017 om 7:58 uur PST

Julie Durda's persoonlijke verschijning

De exacte lichaamsafmetingen van Julie Durda zijn niet bekendgemaakt, maar het is publiekelijk erkend dat ze een slank en strak lichaam heeft en vaak op camera's te zien is in strakke jurken die haar gewelfde figuur onthullen. Over haar lichaamsbouw gesproken, tijdens haar ambtstermijn bij de WPLG, werd Julie Durda geprezen als de # 1 ochtendmeteoroloog van Zuid-Florida. Ze werd gerangschikt als nr. 1 op de Amerika's 15 Hottest Weather Forecasters-lijst door de Business insider in 2012 en werd opgenomen in Miami's Ten Hottest Female tv-verslaggevers in 2013 ook door de Miami New Times. Met haar verleidelijke uiterlijk is het geen wonder dat deze 38-jarige, 5 ft 10 'lange Amerikaanse weerman erin is geslaagd een behoorlijk succesvolle carrière op de camera te maken.

Jouw @WPGLLocal10 Weather Authority doet geweldige dingen die je aan het einde van de maand in onze Hurricane Special zult zien !! @LukeDorris @thebettydavis DAAR GAAN WE!! pic.twitter.com/BYCcj6XlvD

- Julie Durda (@JulieDurda) 10 mei 2018

Julie Durda op sociale media

Julie Durda is ook actief op verschillende sociale medianetwerken, waaronder: Twitter , waarop ze regelmatig berichten plaatst over haar professionele carrière en meer dan 14.500 volgers heeft, evenals op haar officiële Instagram account dat rijk is aan foto's van haar dagelijkse routine en familieleden, regelmatig gevolgd door in totaal meer dan 6.300 fans.

Hallo allemaal, ik wil het goede nieuws met jullie delen. Dillon David Radliff is gisteravond om 21:05 geboren, weegt 6 pond 10…

Gepost door Julie Durda Aan Donderdag 9 juni 2016

Het netto vermogen van Julie Durda

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel rijkdom deze populaire meteoroloog tot nu toe heeft verzameld? Hoe rijk Julie Durda is? Volgens bronnen wordt geschat dat het totale vermogen van Julie Durda medio 2018 rond de som van $ 2 miljoen draait, en omvat activa zoals een herenhuis in Silver Shores, Miramar, Florida, met een waarde van $ 330.000, en allemaal verworven door haar professionele televisiecarrière van een verslaggever en een weeranker die sinds medio 2000 actief is.

Wat een traktatie!! Hartelijk dank aan onze Miami Heat voor het sturen van wat spullen voor Baby Durda!!! Dit is nog een reden om van onze Miami Heat te houden en deze te steunen!!! Ik kan niet wachten om de baby mee te nemen naar een wedstrijd!! #ga verwarmen

Gepost door Julie Durda Aan Donderdag 21 januari 2016

Is Julie Durda getrouwd? Meer over haar persoonlijke leven

Julie Durda is een getrouwde vrouw - sinds 2012 is ze getrouwd met David Radliff, een tv-reclamegoeroe en de verkoopdirecteur van de WPLG. Hun huwelijksceremonie vond plaats in de Albany Country Club in Voorheesville, New York. Daarvoor was Julie getrouwd met haar personal trainer Bryan Francis van wie ze in 2010 scheidde.

Bekijk dit bericht op Instagram

Werken met de beste crew @bainbro2 voor een aantal speciale segmenten voor jullie kijkers tijdens het orkaanseizoen! Maak je klaar, het is om de hoek ??watch @local10news

Een bericht gedeeld door Julie Durda (@juliedurda) op 24 mei 2017 om 4:51 uur PDT


Als fervent hardloper promoot Julie vaak hardloopevenementen om geld in te zamelen voor verschillende liefdadigheidsorganisaties en is ze ook actief betrokken bij The Breast Cancer Awareness Campaign, evenals bij Joe DiMaggio Children's Hospital en Boys & Girls Club of America.

Samen met haar man en hun Black Lab Stolie woont Julie in Miramar, Florida.

Aanbevolen