Journalisten

Wie is journaliste Rebecca Berg van CNN? Haar Wiki: vroege leven, opleiding, carrière, liefdesleven, nettowaarde, metingen

Wie is Rebecca Berg?

Geboren op 17evan januari 1990, in San Diego, Californië, VS, Rebecca Berg is een 28-jarige blanke journalist en actrice van gedeeltelijk joodse afkomst, waarschijnlijk het best bekend om haar nationale invloed als politiek journalist en analist, en heeft verslag gedaan van enkele van de meest belangrijke politieke gebeurtenissen van de afgelopen jaren. Ze heeft tot nu toe functies gehad bij verschillende mediabedrijven en is sinds 2012 actief in de soms lucratieve journalistiek.

Bekijk dit bericht op Instagram

David en ik hangen nu ongeveer een jaar samen op de Sit Room-set! Dus natuurlijk namen we een CNNiversary selfie ?? (Hij heeft echter geen Instagram. Daar gaan we aan werken)

Een bericht gedeeld door Rebecca Buck (@rebeccabuck) op 29 december 2016 om 18:54 uur PST

Het vroege leven en onderwijs

Geboren uit de joodse vader Steven Ira Berg en moeder Kris Berg, Rebecca is het kind van een rijke familie, aangezien haar vader stadsplanner was en later een makelaar in onroerend goed nadat zijn vrouw het bedrijf daadwerkelijk had opgericht. Wat betreft haar broers en zussen, ze heeft een zus genaamd Emily. Wat betreft haar vroege jeugd en opleiding, tot op heden geen informatie, maar het is algemeen bekend dat Rebecca de Universiteit van Missouri in Columbia heeft bezocht, waar ze in 2011 afstudeerde met een Bachelor of Arts-graad in politieke wetenschappen. Hoewel het niet bekend is waarom ze zich voor politiek interesseerde, zei de journaliste wel dat haar twee grootste inspiratiebronnen om te worden wat ze nu is, de terroristische aanslag van 9/11 waren, toen ze 11 jaar oud was, en de 2008 presidentsverkiezingen, toen ze 18 was.

Carrière

Na haar afstuderen kreeg Rebecca in juni 2012 haar eerste journalistieke baan als politiek journalist voor The New York Times. In september van datzelfde jaar trad ze ook in dienst bij de online mediagigant BuzzFeed en bij de Washington Examiner. in de functie van respectievelijk Capitol Hill-reporter en politiek correspondent, waar ze 3 jaar als werknemer werkte, tot juli 2015. In april van dat jaar trad ze toe tot Real Clear Politics, waar ze nog steeds werkt als nationaal politiek verslaggever, en als dergelijke bedekte de presidentiële campagne van 2016. Daarnaast heeft ze bijgedragen aan Fox News, Fox Business, MSNBC, CBS en C-SPAN kanalen, waardoor haar aanwezigheid in de media enigszins alomtegenwoordig is. Haar optredens op deze kanalen zijn waarschijnlijk te wijten aan het feit dat haar de rol van politiek analist is toegewezen door de CNN-mediagigant zelf. Alsof dat nog niet genoeg was, had ze ook schermtijd in tv-shows zoals Hannity in 2015, Fox and Friends in 2014 en 2015 en Cashin 'in 2016, waardoor ze zowel een actrice als een journalist was.

Binnenkort op @CNNSitRoom – sportief mijn DAWGS rood ??? pic.twitter.com/TeMHIOWh2y

— Rebecca Buck (@RebeccaBuck) 8 januari 2018

hou van het leven

Wat betreft de relatiestatus van de populaire journalist, ze heeft niets openbaar gemaakt, maar fans hebben toch een paar dingen ontdekt, aangezien haar Instagram-feed laat zien dat ze sinds 2013 foto's plaatst met dezelfde man, eigenlijk Brendan Buck, de hoofdcommunicatieadviseur voor het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden. Omdat Rebecca een politiek analist is, wordt het duidelijk hoe de twee kunnen profiteren van elkaars beroepen, maar niets anders is echt duidelijk, aangezien de twee tot nu toe alleen foto's van elkaar hebben gepost, dus het kunnen gewoon goede vrienden zijn.

Bekijk dit bericht op Instagram

Opwarmen voor een viering van onze onafhankelijkheid

Een bericht gedeeld door Brendan Buck (@brendanbuckdc) op 3 juli 2013 om 13:51 PDT

Wat is het vermogen van Rebecca Berg?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Rebecca Berg is, vanaf begin 2018? Volgens verschillende betrouwbare bronnen wordt geschat dat het huidige totaal van Rebecca's opgebouwde rijkdom meer dan $ 700.000 bedraagt, terwijl haar jaarsalaris blijkbaar gemiddeld $ 200.000 bedraagt, ongetwijfeld geholpen door haar talrijke successen in zowel journalistiek als acteren, waarbij de grootste bijdrage waarschijnlijk zal komen van haar samenwerking met CNN. Aangezien haar carrière nog steeds aan de gang is, lijkt haar vermogen zeer waarschijnlijk te stijgen.

Het was zo'n voorrecht om deel uit te maken van de verkiezingsverslaggeving van CNN. Nog een dag, mensen!

Gepost door Rebecca Berg Aan maandag 7 november 2016

Lichaams metingen

Wat betreft de fysieke specificaties van de jonge actrice en journaliste, is er momenteel geen informatie over haar vitale statistieken, terwijl bepaalde bronnen beweren dat haar lengte 1,70 m is, terwijl haar gewicht momenteel wordt geschat op 132 pond (60 kg). Bovendien is haar haar lichtbruin en haar ogen helderblauw, terwijl haar voet- en bh-maten tot op heden onbekend zijn.

Bekijk dit bericht op Instagram

De Bergen ?????

Een bericht gedeeld door Rebecca Buck (@rebeccabuck) op 28 mei 2018 om 9:52 uur PDT

Aanwezigheid op sociale media


Door de grote invloed van sociale netwerken is het tegenwoordig een normale zaak voor actieve acteurs en journalisten om een ​​hechte en actieve relatie met hun fans te koesteren, om de populariteit van de titels waaraan ze werken te vergroten, en daarmee hun netto waarde. Dit lijkt ook het geval te zijn met Rebecca, aangezien haar actieve Facebook-profiel bijna 7.000 volgers heeft, haar Twitter-account een veel hogere 61.000 volgers heeft, en last but not least, haar Instagram-account heeft bijna 10.000 aanhangers.

Aanbevolen