Journalisten

Wie is journalist Sandra Smith van Fox News? Haar biografie: opleiding, nettowaarde, getrouwd, salaris, gezin

Wie is Sandra Smit?

Sandra Kaye Smith is geboren op 22ndSeptember 1980, in Chicago, Illinois, VS, en is een journalist en televisiepersoonlijkheid, die waarschijnlijk het best wordt erkend voor zijn werk als co-host van het Fox News Channel's (FNC) -programma Outnumbered, evenals America's Newsroom. Ze werd ook bekend door het modereren van een presidentieel debat in 2016, samen met Trish Regan.

Bekijk dit bericht op Instagram

Hallo, Instagram! #eerste post

Een bericht gedeeld door Sandra Smith (@sandrasmithfox) op 25 mei 2018 om 3:32 uur PDT

Het vroege leven, onderwijs, atletiek en veld

Als het gaat om haar vroege leven, bracht Sandra Smith haar jeugd door in de buitenwijk Wheaton van Chicago, waar ze opgroeide de jongste van zes kinderen door haar vader, die vloerhandelaar was bij Chicago's Mercantile Exchange, en haar moeder. De namen van haar ouders zijn niet bekendgemaakt aan de media. Wat haar opleiding betreft, ging ze naar de Wheaton Warrenville South High School, waar ze ook atletiek leidde en lid was van het crosscountry-team - de kapitein in haar laatste jaar. Dankzij haar prestaties won ze de All-DuPage Valley Conference-onderscheidingen en werd ze een staatskwalificatie van de Illinois High School Association. Ze was ook lid van een Academic All-Conference selectie. Na haar toelatingsexamen in 1998 schreef ze zich in aan de Illinois State University, maar stapte later over naar de Louisiana State University en studeerde bedrijfskunde met een minor in spraak. Daar bleef ze atletiek runnen en 'speelde' Divisie I universiteitssporten in een NCAA nationaal kampioenschapsteam in 2003.

Deze is voor @dagenmcdowell ! #LSU #trackandfield #Steeplechase pic.twitter.com/nbyXNJ1NE3

— Sandra Smith (@SandraSmithFox) 16 augustus 2016

Carrière voor roem

Voordat Sandra Smith een bekend journalist en televisiepersoonlijkheid werd, heeft ze enige tijd een carrière in het bedrijfsleven nagestreefd als onderzoeksmedewerker voor Aegis Capital Group. Tijdens haar verblijf daar was ze betrokken bij verschillende analyses van winkelvoorraden en bij het opstellen van wekelijkse voorraadnieuwsbrieven voor haar klanten, en was dus ook in de positie om investeringsmogelijkheden te identificeren. Daarna werd ze ingehuurd als handelaar door Hermitage Capital Corporation, gevestigd in New York City, en dankzij haar harde werk kreeg ze de functie van directeur van institutionele verkoop en handel aangeboden door Terra Nova Institutional in Chicago, die ze zeker accepteerde , waardoor haar vermogen met een grote marge toeneemt.

Achter de schermen met Joe Theismann!! Hij is onze #OneLuckyGuy die om 12 uur ET op 'Outnumbered' verschijnt! ???

Gepost door Sandra Smith Aan dinsdag 3 januari 2017

Bloomberg televisie en pers

Nadat ze voldoende kennis en ervaring had opgedaan op het gebied van het bedrijfsleven, veranderde Sandra haar beroep in de journalistiek en werd ze onderdeel van Bloomberg Television, waar ze aan de slag ging als een on-air verslaggever , waaronder ook het werken als verslaggever voor Bloomberg Press, die een aantal belangrijke nieuwsitems, met name in het bedrijfsleven, behandelde, wat een aanzienlijk bedrag aan haar vermogen toevoegde.

Bedankt voor het kijken naar #TheStory vanavond!

Gepost door Sandra Smith Aan vrijdag 1 september 2017

Fox Business Network

Afbeeldingsbron

In oktober 2007 besloot Sandra Bloomberg Television te verlaten om haar carrière als verslaggever bij Fox Business Network voort te zetten. Ze begon al snel te verschijnen in verschillende shows van FBN, waaronder Imus In The Morning gemaakt door Don Imus, Fox Business Happy Hour en het nachtprogramma Red Eye w/ Greg Gutfeld. Verder verscheen ze elke woensdag in Hannity en werkte ze als gastanker van The Story With Martha MacCallum.

Recente jaren

Dankzij haar ervaring en haar opvallende talent kreeg Sandra in april 2014 de kans om samen met Megan McCain en Harris Faulkner te werken als co-host van het Fox News Channel (FNC)-programma Outnumbered. In juni 2018 verliet Sandra de show om deel te nemen aan een ander programma met de titel America's Newsroom, dat ze samen met Bill Hemmer co-host. Onlangs deed ze verslag van de koninklijke huwelijksceremonie van prins Harry en Meghan Markle.

Wachten op mijn co-host! @AmericaNewsroom begint over 10 minuten! Ga met ons mee voor een gloednieuwe week... pic.twitter.com/guClRX7UV8

— Sandra Smith (@SandraSmithFox) 8 januari 2018

presidentieel debat

Om verder te praten over haar carrière als journalist, modereerde Sandra het inaugurele Republikeinse presidentiële primaire debat samen met haar collega Trish Regan in 2016, toen ze het eerste volledig vrouwelijke duo in de geschiedenis van de VS om een ​​dergelijke functie uit te voeren. Het evenement trok meer dan 4,7 miljoen kijkers en werd een van de best beoordeelde programma's van Fox Business Network.

Sandra Smith Nettowaarde

Haar carrière is al meer dan tien jaar actief en ze was een actief lid van de zakelijke sector en de entertainmentindustrie, nu vooral bekend als journalist en televisiepersoonlijkheid. Dus als je je ooit hebt afgevraagd hoe rijk Sandra Smith is, wordt door gezaghebbende bronnen geschat dat haar salaris per jaar meer dan $ 300.000 is, terwijl de totale omvang van haar vermogen meer dan $ 2 miljoen is.

Gepost door Sandra Smith Aan dinsdag 8 december 2015

Priveleven

Om over haar persoonlijke leven te praten, Sandra Smith is sinds mei 2010 getrouwd met bedrijfscommentator John Connelly, toen het paar in het huwelijksbootje stapte na een tijdje daten. Ze beviel in 2013 van hun eerste kind, een dochter genaamd Cora Bella Connelly, en ze verwelkomden hun tweede kind, een zoon genaamd John Connelly, Jr., in 2015. Sandra is dol op honden en ze heeft een Duitse Kortharige Pointer. hond, genaamd Whiskey. In haar vrije tijd speelt ze graag golf.

#TrotsAmerikaans #Herdenkingsdag pic.twitter.com/3C3saqCF4c

— Sandra Smith (@SandraSmithFox) 28 mei 2017

Uiterlijk en vitale statistieken

Over haar uiterlijk gesproken, Sandra is blijkbaar een mooie vrouw met blond haar en blauw gekleurde ogen. Hoewel ze achter in de dertig is, ziet ze er nog steeds erg jeugdig uit met een atletisch lichaam, aangezien ze 1,73 m lang is en naar verluidt rond de 60 kg weegt. Haar vitale statistieken zijn 35-24-36.

Aanwezigheid op sociale media

Naast haar betrokkenheid bij de entertainmentindustrie, is Sandra een actief lid van verschillende van de meest populaire sociale-mediasites, waarop ze haar huidige projecten promoot op haar officiële Instagram en Twitter rekeningen. Bovendien heeft ze ook haar eigen Facebook pagina .

Aanbevolen