Journalisten

Wie is journalist en Youtuber Dominique Sachse? Haar Wiki: Leeftijd, Salaris, Echtgenoot, Familie, Netto waarde, Bruiloft, Echtscheiding, Huis

Wie is Dominique Sachse?

Geboren onder het teken Tweelingen op de 11evan juni 1968, in Londen, Engeland, van Duitse en Oekraïense afkomst, maar nu met de Amerikaanse nationaliteit, Dominique Sachse is een 50-jarige blanke journalist en nieuwslezeres. Ze is misschien het best bekend bij de wereld vanwege haar significante aanwezigheid op het scherm als een van de meest alomtegenwoordige uitzendingsjournalisten van KPR TV CH2 en als de maker van de show getiteld ReSync Method, Samir Becic. Ze heeft een aantal andere functies gehad bij verschillende tv-zenders gedurende haar soms lucratieve journalistieke carrière sinds 1990.

Bekijk dit bericht op Instagram

Laat de zomervochtigheid je haar niet naar beneden halen! Ik heb zojuist een nieuwe video uitgebracht die je laat zien hoe je de meest gestroomlijnde, soepele uitbarsting krijgt. Klik op de link in mijn bio om te kijken en vergeet niet te abonneren. Wat zijn enkele van je favoriete haartrucs? #blowout #hair #sleekandsmooth #hairtutorial #antifrizz #beboldandbeblessed

Een bericht gedeeld door Dominique Sachse (@dominiquesachse) op 14 juni 2018 om 11:07 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs

Op een bepaald moment in de vroege jeugd van Dominique verhuisden haar ouders met onbekende identiteiten en beroepen naar de VS, waar Dominique opgroeide en naar school ging. Dominique heeft blijkbaar één broer of zus, maar ook de identiteit en leeftijd is onbekend. Het is onduidelijk wanneer ze geïnteresseerd was in wat ze vandaag doet, evenals in een van haar jeugdhobby's. Volgens haar opleiding ging ze in 1980 naar de Memorial High School in New Jersey en na haar toelatingsexamen schreef ze zich in aan de Universiteit van Houston, waar ze afstudeerde met een major in communicatie.

Carrière

Dominique kreeg haar eerste uitzendbaan in 1990, bij Metro Traffic Control, waar ze het verkeer voor meerdere radiostations rapporteerde, en werd ook aangenomen als disc jockey bij KHMX Mix 96.5 in januari 1991, waar ze de volgende twee jaar bleef. Uiteindelijk werd ze opgemerkt en ingehuurd door KPRC TV CH2, voornamelijk als ochtendverkeersreporter, en werd ze in 1994 gepromoveerd tot nieuwsanker. In deze functie kreeg ze meermaals erkenning voor haar inspanningen, en won ze zelfs twee keer de Emmy Award voor uitmuntendheid in rapportage. Later richtte ze het tijdschrift Health Fitness Revolution op en creëerde ook de ReSync-methode, Samir Becic-show. Ook lanceerde ze een inmiddels populair YouTube-kanaal waarop ze make-up- en kapseladvies geeft.

#Repost @kprc2frankbillingsley met @get_repost・・・Onze 2018 Hurricane Special om 19:00 vanavond op Channel 2!

Gepost door KPRC2 Dominique Sachse Aan woensdag 20 juni 2018

hou van het leven

Er is geen kennis over de romantische betrokkenheid van Dominique voorafgaand aan haar tweede huwelijk. Ze ontmoette haar tweede echtgenoot, Nick Florescu, op een aftrapfeest voor Houston Community College in januari 2012, en na ongeveer drie maanden verkering, trouwden ze op 22ndvan mei 2012, in het Memorial-huis van Becca Cason en John Thrash in Texas, het tweede huwelijk voor hen beiden. Wat betreft het eerste huwelijk van Dominique, de identiteit van haar ex-man is onbekend, terwijl ze een zoon hadden met een niet-gespecificeerde naam en leeftijd. Nick heeft vijf kinderen uit zijn eerste huwelijk - ze hebben zelf geen kinderen en hebben tot nu toe geen plannen uitgesproken om er een paar te krijgen.

Ook een YouTuber

Dominique begon ongeveer drie jaar geleden met het plaatsen van video's op YouTube om vrouwen over de hele wereld te helpen hun uiterlijk te verbeteren. Zoals ze zegt: 'Gedurende mijn 25 jaar in het tv-nieuws, en het verzorgen van mijn eigen haar, make-up en garderobe, heb ik niet alleen geleerd om klaar te zijn voor de camera, ik heb gaandeweg ook creatieve zelfexpressie ontwikkeld. Ik ben dit kanaal begonnen omdat ik geloof in de kracht van het delen en anderen in staat stellen om van hun beste zelf tot nu toe te genieten. Hier gaat het niet alleen om de juiste concealer en smokey eyes, hoewel ik van beide houd en graag de nieuwste make-upvideo's maak. Ik duik ook in vragen van kijkers over organisatie, vertrouwen, het creëren van een gelukkig en mooi huis en buiten de comfortzone komen, terwijl ik onderweg een beetje geloof en aanmoediging vermeng. Mijn bord is vol, net als dat van jou. Ik ben een vrouw, moeder van één, bonusmoeder van vijf, carrièregericht, liefdadigheidsgericht en wil een verschil maken. Ga je niet met me mee op deze reis?' Ze sloot zich aan bij YouTube op de 29evan april 2014 en haar kanaal heeft tot nu toe bijna 60 miljoen views verzameld.

Wat is het vermogen van Dominique Sachse?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Dominique Sachse medio 2018 is? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het huidige totaal van Dominique's opgebouwde rijkdom meer dan $ 5 miljoen is, voornamelijk verdiend door haar langdurige aanwezigheid op het scherm als nieuwsanker voor KPRC TV CH2. Naarmate haar carrière zich verder ontwikkelt, kan worden verwacht dat dit bedrag zal toenemen.

Het is 2018 en tijd voor goede voornemens voor het nieuwe jaar, plus een bonushaartrend! Het is een mooie kans om het nieuwe jaar goed te beginnen. Ik deel mijn persoonlijke reis. Wat zijn uw resoluties? https://t.co/U1R9Yb5EVc pic.twitter.com/2hHVtN9Ap6

- Dominique Sachse (@ KPRC2Dominique) 4 januari 2018

Lichaams metingen

Wat betreft de fysieke kenmerken van de ervaren journalist, zijn haar vitale statistieken op dit moment onbekend, terwijl haar lengte 1,80 m is en haar gewicht 62 kg. Haar lichaamsvorm wordt over het algemeen omschreven als fit, terwijl haar haarkleur lichtbruin is en haar ogen lichtgroen.

Aanwezigheid op sociale media


Door de grote invloed van sociale netwerken is het tegenwoordig een normale zaak voor actieve journalisten om een ​​hechte en actieve relatie met hun fans te onderhouden, om de populariteit van de tv-bedrijven waar ze werkzaam zijn, en daarmee hun eigen bedrijf, te vergroten. netto waarde. Dominique lijkt een vaste abonnee te zijn, zo niet het leidende voorbeeld van deze beroemdheidstrend, aangezien haar aanwezigheid alomtegenwoordig is op de meeste sociale netwerken. Haar Facebook-account heeft momenteel meer dan 150.000 volgers, haar Twitter-account heeft meer dan 50.000 en haar Instagram-account 100.000. Ten slotte heeft haar YouTube-kanaal meer dan 500.000 abonnees.

Aanbevolen