Beroemdheden

Wie is de echtgenoot van Joy Behar, Steve Janowitz? Zijn Wiki: Nettowaarde, Leeftijd, Bio, Beroep, Bruiloft

Wie is Steve Janowitz?

Steve Janowitz werd geboren in de Verenigde Staten van Amerika en is een gepensioneerde onderwijzeres, maar beter bekend als de echtgenoot van comedienne en actrice Joy Behar, die vooral bekend staat om haar werk met de talkshow The View. Ze heeft gedurende haar hele carrière ook andere populaire televisieseries gehost.

Het vermogen van Steve Janowitz

Hoe rijk is Steve Janowitz? Vanaf medio 2018 schatten bronnen een nettowaarde van $ 800.000, voornamelijk verdiend door zijn vele jaren als leraar. Zijn vermogen is ook verhoogd door het succes van zijn vrouw, die een vermogen heeft dat gezaghebbend wordt geschat op meer dan $ 12 miljoen, met een jaarsalaris van $ 500.000, grotendeels van haar werk bij The View. Aangezien Steve officieel met pensioen is, is het de vraag of zijn bescheiden fortuin zal toenemen.

Vroege leven en carrière

Er zijn niet veel details bekend over het vroege leven van Steve Janowitz, inclusief zijn geboorteplaats, familie en zijn jeugd. Zelfs zijn leeftijd is officieel onbekend, maar degenen die het weten, suggereren dat hij even oud is als zijn vrouw - 75 vanaf medio 2018. Zijn hele leven is hij weggebleven uit de media-aandacht, en was niet iemand die de aandacht waard was totdat hij zijn toekomstige vrouw Joy Behar ontmoette. Uit wat uit verschillende bronnen bekend is, werkte hij het grootste deel van zijn leven als schoolleraar tot aan zijn pensionering.

Relatie met Joy Behar en huwelijk

Steve begon zijn relatie met Joy Behar in 1982, rond de tijd dat Joy net haar start in de showbusiness begon. De twee zouden bij elkaar blijven en hun relatie door de jaren heen ontwikkelen, waarbij hun beide carrières samen met hun relatie floreerden. Joy zou later een onderdeel worden van de talkshow The View. Daarvoor presenteerde ze shows zoals The Joy Behar Show en Joy Behar: Say Anything. Ze heeft ook een wekelijkse talkshow Late Night Joy.

Steve daarentegen ging door met zijn werk als onderwijzer tot aan zijn pensionering. Ze bleven 29 jaar in een relatie en bleven om verschillende redenen uit om te trouwen. Volgens rapporten wilde Joy wachten tot het homohuwelijk legaal was in New York, en totdat beide ouders waren overleden - blijkbaar hebben schoonouders een negatieve invloed op veel huwelijken! Ze werd ook vastbesloten om te trouwen nadat het vermoeiend werd om seniorenkortingen voor haar vriend te vragen en het was ook vermoeiend om te horen dat haar familieleden Steve die oude man noemden.

Andere huwelijksfeiten

Voorafgaand aan hun huwelijk in 2011 trouwden ze bijna twee jaar eerder nadat Joy op Sirius XM had gezegd dat ze serieus overwoog om te trouwen. Ze verloofden zich in 2009, maar stopten toen met praten over het huwelijk. Ze hield niet van alle aandacht die haar verloving bracht, en besloot in de toekomst dat ze gewoon zouden trouwen voordat ze het aan iedereen zouden vertellen, en dat deed ze ook tijdens een privéceremonie twee jaar later.

De twee besloten ook dat ze goed voor elkaar waren, want na bijna 30 jaar genoten ze nog steeds van elkaars gezelschap en hielpen ze elkaar gedurende de vele jaren dat ze samen waren. Dit is Joy's tweede huwelijk en ze heeft een dochter uit dat vorige. Tegen de tijd dat Steve en Joy in het huwelijksbootje stapten, was haar dochter natuurlijk zelf al moeder. Dus kochten de twee toen een appartement met drie slaapkamers in New York City, waar ze gasten kunnen ontvangen. Behar zei ook in een interview dat Steve het zat was om zijn buik in foto's vast te houden, en de twee wilden trouwen toen Behars kleindochter opgroeide.

Na het huwelijk

Het echtpaar woont in een appartement van 1.400 vierkante meter op de zesde verdieping van hun gebouw. Ze houden ervan om evenementen te doen en wilden een ruimte hebben die ze voor verschillende dingen konden gebruiken. De buurt was volgens het echtpaar ook een goede keuze, want er waren veel goede locaties in de buurt, zoals een nagelsalon en een Italiaans restaurant, wat betekent dat je ook bij slecht weer gemakkelijk te bereiken bent.

Zit Steve Janowitz op sociale media?

Een van de redenen waarom er zeer weinig media-aandacht is en informatie beschikbaar is over Janowitz is te wijten aan zijn gebrek aan online aanwezigheid op een van de grote sociale-mediawebsites. Deze omvatten Facebook, Twitter en Instagram. Er zijn andere profielen met de naam Steve Janowitz, maar ze hebben andere profielfoto's en plaatsen helemaal geen inhoud die verband houdt met Steve of Joy. Zijn vrouw is daarentegen erg actief op sociale media, zoals gebruikelijk is bij tal van entertainment- en televisiepersoonlijkheden. Ze heeft zowel Twitter- als Facebook-accounts.

Aanbevolen