Radiopersoonlijkheden

Wie is Joy Taylor uit Fox Sports 1? Haar wiki: bruiloft, broer of zus Richard Giannotti, echtgenoot Jason Taylor, nettowaarde

Wie is Joy Taylor?

Joy Allison Taylor werd geboren op 17 junieJanuari 1987, in Pittsburg, Pennsylvania, VS, van Afrikaanse en Amerikaanse afkomst, en is een radio-persoonlijkheid en sportverslaggever, waarschijnlijk het best erkend als een on-air host voor Fox Sports 1 en Fox Sports Radio. Ze staat ook bekend als moderator van FS1's show Skip And Shannon: Undisputed.

Bekijk dit bericht op Instagram

???

Een bericht gedeeld door Joy Taylor (@joytaylortalks) op 2 maart 2018 om 10:09 uur PST

Het vroege leven en onderwijs

Joy Taylor bracht haar jeugd door in Pittsburgh, de jongste van drie kinderen opgevoed door haar vader, Anthony Taylor, en haar moeder, Georgia Taylor; haar broer is Jason Taylor, die bekend staat als een van de meest waardevolle verdedigende spelers van de National Football League gedurende 15 seizoenen.

Na haar toelatingsexamen raakte ze geïnteresseerd in journalistiek en sport, dus schreef ze zich in aan de Barry University in Miami Shores, Florida, waar ze in 2009 afstudeerde met een Bachelor of Arts-graad in uitzendcommunicatie.

Terwijl ze nog op de universiteit zat, raakte ze geïnteresseerd in radiohosting en probeerde ze een baan te krijgen bij een radiostation, want dat was op dat moment haar droom. Ze viel op vanwege haar geweldige vaardigheden als radiopresentator, dus werd ze de presentator van een radioshow met de titel The Noise. Terwijl ze daar werkte, trok ze de aandacht van relevante mensen op haar universiteit, die haar vroegen om manager te worden van het radiostation van de universiteit, WBRY 1640 AM.

Grote Baller-baby.

Gepost door Joy Taylor Aan Donderdag 11 januari 2018

Carrièrebegin

Dankzij haar ervaring tijdens haar studie en haar opvallende talent, kreeg Joy direct na haar afstuderen de kans om te werken voor het radiostation 790 AM The Ticket in Miami. Eerst werkte ze in de functie van uitvoerend producent, waarna ze co-host werd van de belangrijkste en meest populaire ochtendshow van de radio over sport, getiteld Zaslow And Joy Show, wat een aanzienlijk bedrag aan haar nettowaarde toevoegde.

Rise to Fame en Fox Sports

Na drie jaar voor hen te hebben gewerkt, kwam Joy's doorbraak toen ze een aanbod kreeg om twee shows te hosten op het radioportaal CBSSports.com - Fantasy Football Today en Thursday Night Live Today. Omdat ze een briljante gastheer was, werd ze opgemerkt door mensen die de leiding hebben over een van de meest populaire sportkanalen - FOX Sports .

Doe nu mee @ FS1 voor @De kudde ! pic.twitter.com/e7QOYtqI74

— Vreugde Taylor (@JoyTaylorTalks) 3 juli 2018


Dus voegde ze zich bij hen in maart 2016, meestal als vervanging voor hun verslaggevers en presentatoren die afwezig waren. Ze viel bijvoorbeeld in voor de beroemde sportverslaggever Kristine Leahy op The Herd With Colin Cowherd en voor populaire gastheren Jay Onrait, Dan O'Toole, Clay Travis en Nick Wright. Ze toonde veel talent en flexibiliteit, dus besloot Fox Sports haar in te schakelen als algemeen moderator van FS1's sportdebatshow Skip And Shannon: Undisputed, samen met commentatoren Shannon Sharpe en Skip Bayless.

Recente jaren

Hierna kreeg ze de kans om The Hang te hosten op Facebook Live. Daarnaast creëerde ze haar eigen podcast getiteld Misschien ben ik gek, die wordt uitgezonden op haar eigen blog JayTaylorTalks.com en steeds populairder wordt. In 2018 kondigde Fox Sports aan dat Taylor hun show The Herd With Colin Cowherd zal modereren, op zowel hun tv- als radiostation, ter vervanging van Undisputed.

Joy Taylor Nettowaarde

Haar carrière begon in 2009 en sindsdien is ze een actief lid van de sport- en entertainmentindustrie, vooral bekend als journalist, presentator en sportverslaggever. Dus, als je je ooit hebt afgevraagd hoe rijk Joy Taylor is, wordt geschat dat de totale omvang van haar vermogen meer dan $ 1 miljoen is, verzameld door haar succesvolle carrière. Het is bekend dat haar huidige salaris meer dan $ 300.000 per jaar is.

Bekijk dit bericht op Instagram

Grote competities. ️?

Een bericht gedeeld door Joy Taylor (@joytaylortalks) op 20 juni 2018 om 15:43 PDT

Priveleven

Als het gaat om haar persoonlijke leven, Joy Taylor is sinds februari 2016 getrouwd met Richard Giannotti - hij is zowel de president van Athlete Asset Management als de financieel adviseur voor het Global Wealth-management Sport en Entertainment. Ze ontmoetten elkaar op een conferentie en gingen een aantal jaren met elkaar uit tot ze in het huwelijksbootje stapten. Hun huidige verblijfplaats is in Los Angeles, Californië.

Hield van ons #mooi #bruidstaart door @anapazcakes met #bloemen van #zelfs na ! ️? @_giannotti @BiltmoreHotel pic.twitter.com/KkAHJV4VRB

— Vreugde Taylor (@JoyTaylorTalks) 20 februari 2016

Lichaams metingen

Over haar uiterlijk gesproken, Joy heeft lengte en een atletische lichaamsstructuur - ze is 5ft 6in (168 cm) lang en haar gewicht is naar verluidt rond de 130 lbs (59 kg), terwijl haar vitale statistieken 37-27-38 inches (37-27-38 inch) zijn ( 94-69-97cm). Ze heeft lang zwart haar en zwarte ogen.

Aanwezigheid op sociale media

Naast haar betrokkenheid, niet alleen in de sport, maar ook in de entertainmentindustrie, is Joy in haar vrije tijd zeer actief op veel van de meest populaire sociale-mediasites, waaronder haar officiële Instagram- en Twitter-accounts, waarop ze een enorme aantal volgers.

Aanbevolen