Acteurs

Wie is Julia Hsu? Wiki Biografie, leeftijd, lengte, echtgenoot, salaris

Wie is Julia Hsu?

Julia Hsu is een gepensioneerde actrice, die bekendheid verwierf met de rol van de Soo Young in de komische actie-misdaadfilm Rush Hour (1998), met in de hoofdrollen Jackie Chan en Chris Tucker. Hierna richtte Julia zich op andere interesses en stopte met acteren.

Dus, wil je meer te weten komen over Julia Hsu, van haar kindertijd tot de meest recente carrière-inspanningen, inclusief haar persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan bij ons voor de lengte van het artikel, terwijl we je voorstellen aan deze gepensioneerde actrice.

Bekijk dit bericht op Instagram

Laatste dag. ️?. . . . . . . #CHELLA2019 #fendi #californiadreaming #allthevibes

Een bericht gedeeld door Julia Goolia Xu Shiyun (@julia_hsu) op 14 april 2019 om 16:09 PDT

Julia Hsu Wiki: Leeftijd, Jeugd en Onderwijs

Julia Hsu werd geboren in 1986 in Los Angeles, Californië, VS - Julia is een nogal geheimzinnig persoon en heeft helaas niets gedeeld met betrekking tot haar kinderjaren, zoals de namen van haar ouders en hun beroepen, terwijl ze ook heeft' t onthuld of ze een alleenstaand kind is of broers en zussen heeft. Als het op haar opleiding aankomt, schreef Julia zich na het afronden van de middelbare school in aan de University of Southern California, waar ze een bachelordiploma in Business Cinema-Television behaalde. Hierna vervolgde ze haar opleiding door een Master of Business Administration te behalen aan de University of California, Los Angeles (UCLA).

Carrière en sterrendom

Julia is een eenmalige wonderactrice; ze maakte haar acteerdebuut in 1998 met de rol van het ontvoerde meisje Soo Yung in de zeer succesvolle actiekomedie-misdaadfilm Rush Hour, met Jackie Chan en Chris Tucker in de hoofdrol. Julia werd bijna onmiddellijk een ster na de release van de film, maar ze besloot haar carrière niet voort te zetten en verscheen nog maar één keer; ze speelde in de korte film Three Exits in 2001, een van de hoofdpersonages naast Cathleen Chin en Phil Hawn, terwijl dit korte project werd geregisseerd en geschreven door Selena Chang.

Julia Hsu

Sindsdien heeft Julia zich op andere interesses gericht en werkt ze nu als Senior Human Resource Business Partner bij het in Santa Monica gevestigde Snap Inc., waar ze de functie in november 2018 op zich nam. Voordat ze bij Snap Inc kwam, werkte ze voor verschillende andere bedrijven, waaronder Hulu, Signa en DirecTV, onder anderen.

Mix met Taiwanese Rapper

Na het einde van haar korte acteercarrière trok Julia zich terug in relatieve onbekendheid en tot voor kort wist niemand iets over haar. Een Taiwanese rapper met dezelfde naam verscheen op het toneel en veel mensen begonnen te denken dat het Julia van Rush Hour was.

Ze hadden het echter allemaal bij het verkeerde eind - behalve de naam hebben de twee niets gemeen. De Taiwanese rapper is vrij populair op sociale media, met meer dan 20.000 volgers op Instagram , en ongeveer 5.000 op Twitter .

Julia Hsu Netto waarde

Julia's carrière in de entertainmentindustrie was kort maar behoorlijk vruchtbaar; ze veroverde de harten van velen met haar onschuldige en parmantige vertolking van Soo Yung.

Bekijk dit bericht op Instagram

Electric Zoo 2019 ➡️ Dag EEN (Deel één) ??? @elektriciteit. . . . . . #electriczoo #ezoo2019 #ezoo #edm #edmfestival #edmbabe #shuffle #dance #newyorkcity #nyc #bijou #destructo #oliverheldens #kaskade

Een bericht gedeeld door Julia Goolia Xu Shiyun (@julia_hsu) op 13 september 2019 om 2:53 uur PDT

Haar populariteit verhoogde haar rijkdom met een grote marge, en toen ze haar carrière op de personeelsafdeling begon, droeg dat verder bij aan haar rijkdom. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Julia Hsu medio 2019 is? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Julia Hsu zo hoog is als $ 100.000, wat nogal behoorlijk is, vind je niet? Ongetwijfeld zal haar rijkdom de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat hij haar carrière met succes voortzet.

Julia Hsu Persoonlijk leven, daten, vriendje

Wat weet je over het persoonlijke leven van Nicole? Welnu, deze gepensioneerde actrice is niet erg open geweest als het gaat om het delen van dergelijke details, en als gevolg daarvan is er geen betrouwbare informatie over Julia in de media. Voorlopig kunnen we alleen maar zeggen dat Julia naar verluidt vrijgezel is, maar zodra ze andere informatie deelt, zullen we er zijn om je te informeren.

Om verder te praten over Julia's geheimzinnige karakter, ze heeft geen officiële pagina op een van de populaire sociale-mediawebsites. Hopelijk verandert ze van gedachten en begint ze meer informatie uit haar persoonlijke leven te delen, aangezien fans graag alles en meer willen weten over deze voormalige kindactrice.

Aanbevolen