Regisseurs

Wie is de ex-man van Julia Roberts, Daniel Moder? Zijn biografie: nettowaarde, lengte, huwelijk, echtscheiding, getrouwd, gezin, vrijgezel, feiten

Wie is de ex-man van Julia Roberts, Daniel Moder?

Daniel Richard Moder werd geboren op 31 januari 1969 in Los Angeles, Californië, VS, en is een cameraman, vooral bekend van zijn werk in films als Fireflies in the Garden, The Mexican en Secret in Their Eyes.

Bekijk dit bericht op Instagram

#JuliaRoberts en #DannyModer maakten bijna een einde aan hun huwelijk na de dood van haar moeder. Link in bio voor het verhaal. (?: Getty-afbeeldingen)

Een bericht gedeeld door Wekelijks dichterbij (@closerweekly) op 11 juli 2017 om 10:35 uur PDT

De rijkdom van Daniel Moder

Hoe rijk is Daniel Moder? Vanaf medio 2018 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 3 miljoen, voornamelijk verdiend door een succesvolle carrière in de filmindustrie, waaronder het ontvangen van een Primetime Emmy Award-nominatie voor zijn werk aan de film The Normal Heart. Naarmate hij zijn carrière voortzet, wordt verwacht dat zijn vermogen ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Daniel groeide op in een gezin met vier broers en zussen dat goed bekend was met de filmindustrie, aangezien zijn vader als producer werkte. Hij volgde een opleiding aan de Saint Monica High School en nadat hij in 1987 was afgestudeerd, zou hij naar de Universiteit van Colorado - Boulder gaan, waar hij in 1992 een graad in psychologie behaalde. Na zijn studie volgde hij een filmcarrière vergelijkbaar met die van zijn vader.

Carrièrebegin

In 1995 begon Moder zijn werk als productieassistent voor Crimson Tide, een onderzeeërfilm geproduceerd door Jerry Bruckheimer en met in de hoofdrol Denzel Washington. Het jaar daarop begon hij te werken op de afdeling Camera en Elektriciteit aan films en werd hij cameralader voor The Fan, een thriller met in de hoofdrollen Wesley Snipes en Robert De Niro. Hij werkte voornamelijk aan de camera of als assistent-camera voor tal van films gedurende de late jaren negentig, waaronder The Big Tease en Tuesdays with Morrie, een bewerking van het gelijknamige boek van Mitch Albom.

In 2000 maakte hij zijn debuut in de cinematografie in de korte film Kid Quick. Terwijl hij bleef werken als cameraploeg voor zijn volgende films, kreeg hij al snel meer cinematografisch werk in films zoals Grand Champion, het verhaal van een jonge jongen die Grand Champion wil worden. Hij deed ook de cinematografie voor de documentaire Border, die gaat over de grens tussen de Verenigde Staten en Mexico en de bijbehorende problemen, over illegale immigratie, burgerlijke onrust en drugshandel, en hij werkt ondertussen nog steeds als onderdeel van de camera-afdeling voor tal van films.

Later werk

Enkele van de projecten waaraan Daniel in de jaren 2000 als cameraman heeft gewerkt, zijn onder meer Mona Lisa Smile, Mr. & Mrs. Smith, The Forgotten en Spider-Man 3. Fireflies in the Garden, een dramafilm met Willem Dafoe en Ryan Reynolds. Hij werkte ook aan Jesus Henry Christ uit 2011, een komische film gebaseerd op de korte studentenfilm met dezelfde naam. Hij deed in deze periode ook enkele onafhankelijke filmprojecten.

Bekijk dit bericht op Instagram

Julia en haar familie?‍?‍?‍?? #juliaroberts #dannymoder #phinnaeusmoder #hazelmoder #henrymoder #familyfirst? #liefde #schoonheden? #tbt

Een bericht gedeeld door Julia Roberts Fanaccount?? (@juliarobertsdailyx) op 12 januari 2018 om 5:39 uur PST

In 2013 werkte hij aan Plush, een erotische thrillerfilm, keerde daarna terug als cameraploeg in Point Break en vervolgens als cameraman van Secret in Their Eyes, een remake van de gelijknamige Argentijnse psychologische thrillerfilm uit 2009. Enkele van zijn nieuwste projecten zijn Heaven's Floor als onderdeel van het fotografieteam, en als cameraman voor Ibiza die werd uitgebracht op Netflix, en met sterren als Gillian Jacobs, Vanessa Bayer en Phoebe Robinson.

Persoonlijk leven en relaties

Het is bekend dat Moder in 1997 met Vera Steimberg trouwde, maar hun huwelijk eindigde in hun scheiding in 2002. Zijn tweede vrouw is actrice Julia Roberts, die algemeen bekend staat om haar bekroonde carrière, waaronder een Academy Award voor beste actrice voor haar prestaties in Erin Brokovitsj. Ze maakte tijdens haar carrière deel uit van tal van spraakmakende films, waaronder Ocean's Twelve, Runaway Bride, Notting Hill, Wonder en Eat Pray Love. Ze stond in de jaren negentig bekend als de best betaalde actrice ter wereld.

Volgens rapporten ontmoette het paar elkaar op de set van een film The Mexican in 2000, en de twee trouwden in 2002 nadat de scheiding van Moder en Steimberg was afgerond, tijdens een ceremonie op de Roberts ranch in Taos, New Mexico. Het echtpaar zou samen drie kinderen krijgen, van wie twee een tweeling zijn. De problemen met hun relatie begonnen toen Roberts begon te werken aan een film Homecoming en lobbyde om mede-ster Dermot Mulroney als haar vriend op het scherm te hebben. Haar beslissing maakte Moder woedend, maar het was slechts een van de vele problemen die het paar de afgelopen jaren heeft gehad. Rapporten uit verschillende bronnen zeggen dat het paar vaak ruzie heeft en dat ze uit elkaar begonnen te drijven vanwege hun carrières, evenals de jaloezie van Moder als het om andere mannen gaat.

Aanbevolen