Acteurs

Wie is Julie Gonzalo? Gezichtslitteken, echtgenoot, metingen, Wiki

Wie is Julie Gonzalo?

Julie Gonzalo is een Argentijnse actrice die beroemd werd als Pamela Rebecca Barnes in de romantische tv-serie Dallas (2012-2014), en als Becky Adams in de komische dramafilm Waffle Street (2015), naast andere rollen die ze zo ver in haar carrière.

Bekijk dit bericht op Instagram

@homeandfamilytv #flipthatromance

Een bericht gedeeld door Julie Gonzalo (@julie_gonzalo) op 15 maart 2019 om 11:59 uur PDT

Julie Gonzalo Wiki: Leeftijd, Jeugd, Onderwijs, Gezichtslitteken

Geboren als Julieta Susana Gonzalo op 9 september 1981 in Lanus, Buenos Aires, Argentinië, verhuisde ze kort na haar geboorte met haar familie naar Miami, Florida, VS, waar ze haar jeugd doorbracht. Helaas is er geen verdere informatie beschikbaar over haar jeugd, zoals de namen van haar ouders en hun beroepen, terwijl ze ook niets heeft gedeeld met betrekking tot haar educatieve achtergrond, behalve het feit dat ze acteerlessen heeft gevolgd. Als het gaat om het litteken boven haar neus, heeft Julie niet het volledige verhaal gedeeld, maar alleen verklaard dat het afkomstig is van een ongeluk dat in haar jeugd is gebeurd.

Carrièrebegin

Voordat ze haar acteerdebuut maakte, was Julie een printmodel, en naarmate haar modellencarrière vorderde, verhuisde ze naar Los Angeles omdat ze voelde dat ze meer kansen zou hebben om haar acteervaardigheden te laten zien. Daar begon Julie audities bij te wonen en kreeg ze een kleine rol in de romantische komische film I'm with Lucy (2002), met in de hoofdrollen Monica Potter, Craig Bierko en Linda Halaska.

Julie Gonzalo

Caroline's afwezigheid in Fuccillo Kia-reclames

Ze ging verder met kleine rollen in films als Dodgeball: A True Underdog Story, daarna Christmas with the Kranks in 2004 en Must Love Dogs in 2005, terwijl ze in 2006 werd geselecteerd voor haar eerste terugkerende rol, als Parker Lee in de tv-serie. serie Veronica Mars, en vervolgens te zien in 21 afleveringen van de bekroonde serie. In 2007 had ze een van haar eerste opvallende rollen, als Desiree Thomas in de thrillerfilm Cherry Crush, naast Nikki Reed en Jonathan Tucker.

Stijging naar bekendheid

Geleidelijk aan werd Julie populairder en werden haar nieuwe rollen aangeboden; in 2008 begon ze Maggie Dekker te spelen in de tv-serie Eli Stone (2008-2009), en in 2012 bereikte ze het sterrendom met de rol van Pamela Rebecca Barnes in de romantische tv-dramaserie Dallas, die in alle 40 afleveringen van de populaire tv-serie serie, die haar naar bekendheid lanceerde. Na het einde van de serie in 2014 zette Julie haar carrière redelijk succesvol voort, eerst met de hoofdrol in de film Waffle Street (2015), daarna in de televisiefilm Pumpkin Pie Wars (2016) en de romantische komedie Alex & The Lijst in 2017, met Jennifer Morrison en Karen Gillan in de hoofdrol.

Meest recent speelde Julie in de televisiefilm Falling for Vermont met Benjamin Ayres en Lauren McNamara, en had ze nog een hoofdrol in de televisiefilm Flip That Romance (2019), met in de hoofdrol naast Tyler Hynes en Cardi Wong.

Julie Gonzalo Netto waarde

$ 8 miljoen.

Julie Gonzalo Persoonlijk leven, huwelijk, kinderen

Kijk in mijn ogen…. #Mijn ventje pic.twitter.com/8CczHq8pwn

— Julie Gonzalo (@julie_gonzalo) 16 augustus 2019

Als je echter zo populair bent als zij, wordt het moeilijk om alle informatie voor jezelf te houden. Als gevolg hiervan hebben we enkele feiten ontdekt over deze succesvolle actrice. Nou, Julie heeft een romantische relatie, maar heeft niets gedeeld over haar liefdespartner of hun associatie. Hopelijk verandert ze van gedachten en begint ze meer informatie over haar persoonlijke leven te delen.

Want als je in Cuba bent... gedraag je je als een Cubaan

Gepost door Julie Gonzalo Aan woensdag 14 juni 2017

Lichaamsafmetingen en uiterlijk

Julie staat op 5ft 8in, wat gelijk is aan 1,73m, terwijl ze ongeveer 114lbs of 52kgs weegt, en haar vitale statistieken zijn 34-24-34inches. Julie heeft blond haar en blauwe ogen.

Aanbevolen