Beroemdheden

Wie is Justin Blake? Is hij homo? Wiki Biografie, leeftijd, vriendje, vermogen

Wie is Justin Blake?

Justin Blake werd geboren op 1 februari 2000 in Minnesota, VS, en is een internetpersoonlijkheid, vooral bekend van het verwerven van bekendheid op de sociale-mediaservice TikTok, waarin hij miljoenen volgers heeft aangetrokken via zijn lipsynchronisatievideo's. Hij heeft ook een sterke aanhang op zijn persoonlijke YouTube-kanaal.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een goede kwaliteitsfoto? Iets wat deze pagina al een tijdje niet heeft gezien ????

Een bericht gedeeld door Justin Blake (@justinblake) op 25 april 2019 om 9:55 uur PDT

De netto waarde van Justin Blake

Hoe rijk is Justin Blake? Vanaf medio 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 100.000, verdiend door succes in zijn verschillende inspanningen. Zijn online bekendheid heeft hem talloze kansen opgeleverd, waaronder samenwerkingen met andere online persoonlijkheden. Naarmate hij zijn carrière voortzet, wordt verwacht dat zijn vermogen ook zal blijven toenemen.

Vroege leven

Justin groeide op met een tweelingbroer en een oudere broer. Als tiener was het altijd moeilijk voor hem om erbij te horen, en zijn sociale leven bestond niet op school. Hij twijfelde op jonge leeftijd aan zijn genderoriëntatie en seksualiteit, voordat hij besloot dat hij homo was, samen met het feit dat hij transgender wilde zijn. Zijn leraren en zijn familie wisten dat hij de neiging had, en tijdens zijn eerste jaar op de middelbare school stelde hij zich voor het eerst open voor zijn broer.

Justin Blake

Het was gemakkelijk voor hem om tegenover zijn broer open te staan ​​over transgender zijn vanwege hun hechte relatie. Hij kwam toen naar zijn vrienden die hem snel accepteerden, en nadat hij zich openstelde voor zijn familie, drong zijn vader er bij hem op aan om dichter bij zijn schoolbegeleider te komen om te helpen met zijn overgang. De schoolleraren accepteerden zijn beslissing en zijn seksualiteit, maar het waren echter niet allemaal goede tijden, omdat veel mensen op school veroordelend werden en hem zelfs pestten.

Begin van sociale media

Blake was bang voor gymles en wilde niet eindigen met anderen in de kleedkamer met mensen die hem zouden kunnen beoordelen, dus wachtte hij het vaak af of vermeed hij de les helemaal. Hij kwam nooit volledig uit de kast voor zijn klas en zijn uitstapjes naar sociale media kweekten ook jaloezie. Omdat het op school moeilijk voor hem werd, stelde zijn raadslid voor dat hij online lessen zou gaan volgen voordat hij naar een andere school ging, terwijl hij zich ondertussen concentreerde op zijn online inspanningen.

Gepost door Justin Blake Aan maandag 28 november 2016

Een van de eerste sociale-mediadiensten die hij begon te gebruiken, was de app musical.ly, een sociale-mediadienst waarmee gebruikers korte video's konden maken en delen. Gebruikers kunnen muziekvideo's met lipsynchronisatie maken, variërend van 15 seconden tot een minuut, voordat ze vooraf ingestelde effecten en filters toevoegen. Ze konden ook video's bekijken van andere makers of musers van populaire liedjes en hashtags, en tijdens het hoogtepunt van zijn populariteit had het meer dan 200 miljoen gebruikers. In 2017 werd de app gekocht door Bytedance, die eigenaar was van TikTok , en hij besloot over te stappen naar TikTok met het samenvoegen van de twee apps. Sindsdien is hij beroemd geworden, nu met meer dan 2,7 miljoen volgers.

Andere sociale media-projecten

Afgezien van zijn aanwezigheid op TikTok, werd Justin een constante aanwezigheid in de livestreamingservice genaamd Jij nu waarop hij honderdduizenden volgers heeft gekregen. Met de service kunnen gebruikers communiceren via videostreams of hun eigen live-inhoud streamen. De meerderheid van de gebruikers van de dienst is jonger dan 24 jaar en voert muziek of dans uit. Anderen gebruiken het platform gewoon als communicatiemiddel. De website is een directe concurrent van Periscope en Meerkat en groeit vanaf ergens in 2015 in populariteit. De afgelopen jaren heeft de website echter wat aan populariteit ingeboet door concurrentie van Live.me en Twitch.tv.

Justin realiseerde zich dat TikTok en YouNow limieten bereikten en wilde zijn bereik nog verder uitbreiden en creëerde daarom zijn eigen Youtube kanaal waarop hij begon met het plaatsen van videoblogs (vlogs) waarin hij een beetje van zijn levensstijl liet zien. Hij voegde zich bij zijn broer Danny en goede vriend Damon bij het creëren van het kanaal genaamd Blake Boys, en heeft ook een apart persoonlijk kanaal, plus een ander kanaal met Damon genaamd Justin en Damon. Hij houdt vaak wedstrijden en weggeefacties om hem te helpen contact te maken met zijn volgers. Hij heeft merchandise te koop aangeboden, waaronder kleding zoals t-shirts, sweaters en hoodies.

Priveleven

Voor zijn persoonlijke leven is bekend dat Blake in 2016 een relatie had met Raegan Beast, die ongeveer een jaar duurde - hij is ook een transgender die beroemd werd via musical.ly en TikTok, vergelijkbaar met die van Blake, waardoor de twee om gemakkelijk aan te sluiten. Sinds 2017 heeft hij een relatie met een andere LGBTQ en online persoonlijkheid in Tyler Brown. Blake is dol op huisdieren en heeft er veel, die hij vaak in zijn video's laat zien. Hij geniet ook van het verven van zijn haar en houdt van zingen, waarbij countrymuziek zijn favoriete genre is.

Gefeliciteerd met je verjaardag en baby van 3 maanden? heb een snelle bewerking pic.twitter.com/hXa4EUYEiP

— papa (@JustinBlake) 3 februari 2018

Net als tal van online persoonlijkheden, is hij sterk aanwezig op verschillende grote sociale-mediawebsites zoals Instagram, Twitter en Facebook. Zijn online accounts staan ​​bekend om het documenteren van zijn overgang van vrouw naar man. Op Instagram plaatst hij veel persoonlijke foto's en video's, vaak met zichzelf samen met zijn vriendje. Hij is ook erg actief op Twitter, deelt vaak zijn dagelijkse gedachten en plaatst regelmatig berichten over zijn worsteling met zijn lichaam en zelfacceptatie. Hij heeft ook een Facebook-account dat vergelijkbaar is met dat van zijn Instagram-account en waarop hij veel persoonlijke foto's plaatst.

Aanbevolen