Zakenmensen

Wie is Jwoww's echtgenoot Roger Mathews? Zijn Wiki: Leeftijd, Hoogte, Netto waarde, Ouders, Huwelijk, Kinderen, Affaire, Feiten, Familie

Wie is Roger Mathews?

Roger Mathews werd geboren op 1 juni 1976 in Cherryfield, Maine, VS, en is een Amerikaanse zakenman en reality-tv-persoonlijkheid, maar misschien beter bekend als de echtgenoot van Jersey Shore-ster Jenni JWOWW Farley. Het paar is samen verschenen in verschillende realityshows, waarvan de meest populaire hun optredens in Jersey Shore en Marriage Bootcamp zijn.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ze zeggen dat tegenpolen elkaar aantrekken. Dat schreven ze over ons. Gelukkige verjaardag mijn liefste @jwoww.

Een bericht gedeeld door Roger Mathews (@rogermathewsnj) op 27 februari 2018 om 7:17 uur PST

Ouders, familie, leven voor reality-tv

Roger bracht zijn jeugd door in Cherryfield, blijkbaar het enige kind dat bij zijn arbeidersouders woonde. Uiteindelijk verhuisde hij naar New Jersey voor een baan als vrachtwagenchauffeur voor Hazmat Tankers, wat hem hielp zich te vestigen als zakenman. Toen hij echter voor het eerst kennismaakte met de reality-tv-industrie, verliet Roger zijn functie en richtte hij zich volledig op zijn nieuwe carrière.

Reality TV-carrière en eerste ontmoeting met Jwoww

Roger kwam in 2009 voor het eerst bij Jersey Shore, wat zijn leven voorgoed veranderde. Hij en zeven andere deelnemers, waaronder zijn toekomstige vrouw Jwoww, werden gekozen om het huis in Seaside Heights, New Jersey binnen te gaan en daar een zomer door te brengen. De volgende seizoenen veranderde de locatie van de opnames en de deelnemers kwamen terecht in South Beach, Florida en zelfs Florence, Italië. Tijdens het eerste seizoen begonnen Roger en Jwoww hun relatie, maar pas in het derde seizoen maakten ze het officieel.

Populariteit door huwelijk

De relatie van het stel begon in 2010 en na twee jaar nam Roger de stap om Jenni ten huwelijk te vragen. Hij organiseerde een skydiving-trip voor hen twee, en Jenni had geen idee wat er zou gebeuren. Hij kocht een roze diamanten ring en wachtte tot ze landde, en toen ze uit haar parachute was, ging Roger op zijn knie zitten en stelde de vraag. Je kunt het hele ding hier zien. Roger's romantische methode maakte hem tot een ster, en terwijl Jersey Shore doorging, groeide Roger's populariteit aanzienlijk en zijn vermogen nam toe toen de producenten van de show hem een ​​nieuw contract aanboden. Hun huwelijksceremonie vond plaats op 18 november 2015 in New Jersey.

Roger Mathews netto waarde

Je vraagt ​​je waarschijnlijk af hoe rijk Roger Mathews is? Van een gewone vrachtwagenchauffeur tot een succesvolle zakenman en een realityster, Roger heeft een lange weg afgelegd. Zijn populariteit is niet gestopt met stijgen sinds hij voor het eerst op tv verscheen, dus volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Roger Mathews vanaf medio 2018 zo hoog is als $ 2 miljoen. Ongetwijfeld zal zijn vermogen toenemen in de komende jaren als hij zijn carrière voortzet.

Met mijn Chunk een ritje maken. #SneeuwscooterNH pic.twitter.com/rSKn2DR9yg

— Roger Mathews (@RogerMathewsNJ) 7 februari 2015

Problemen in het paradijs

Hoewel Roger en Jwoww op het scherm een ​​perfect stel lijken, is het niet allemaal melk en honing voor de twee. Ze hebben een aantal problemen gehad, die hen naar een ander reality-tv-programma Marriage Boot Camp brachten: Reality Stars. Enkele van de problemen zijn Jenni's succesvolle carrière, terwijl Roger ook dacht dat Jenni deed alsof voor de camera en niet zo verliefd op hem is. Het paar heeft echter hun problemen opgelost en de heiligheid van hun huwelijk behouden.

Gepost door Roger Mathews Aan zondag 9 december 2012

De kinderen van Roger en Jwoww

Het paar verwelkomde hun eerste kind voor de huwelijksceremonie, dochter Meliani geboren in 2014. Ze was als bloemenmeisje aanwezig op hun bruiloft toen ze slechts 15 maanden oud was. Tijdens de huwelijksceremonie maakten Roger en Jwoww bekend dat ze hun tweede kind verwachtten, en in 2016 werd zoon Greyson Valor geboren.

Roger Mathews-tatoeages

Roger werd verliefd op tatoeages toen hij 15 jaar oud was en kreeg zijn eerste tatoeage slechts twee jaar later. Sindsdien heeft hij zijn lichaam bedekt met tatoeages en heeft hij nu bijna 200 tatoeages.
Hij en zijn vrouw hebben bijpassende tatoeages ter ere van hun dochter Meilani.

Bekijk dit bericht op Instagram

We zijn officieel oubollige, schattige ouders lol?

Een bericht gedeeld door Jenni JWOWW (@jwoww) op 23 november 2014 om 16:36 PST

Roger Mathews Lichaamsafmetingen, lengte en gewicht

Roger probeert fit te blijven ondanks het ingaan van zijn vijfde decennium; hij staat op 6ft 4ins (1,95), en weegt 113kg of 250lb. Alle spieren en geen vet, Roger is een frequente bezoeker van de sportschool.

IN DE SPORTSCHOOL

Gepost door Roger Mathews Aan Zaterdag 16 juni 2012

Zit Roger Mathews op sociale media?

Als je Roger wilt vinden op sociale medianetwerken, dan kan dat gemakkelijk op Instagram, waarop hij al 1,4 miljoen volgers heeft, met wie hij details uit zijn persoonlijke leven heeft gedeeld, vooral de tijd die hij met zijn kinderen doorbrengt, hoewel je dat wel kunt vind ook enkele berichten van hem en zijn vrouw die samen tijd doorbrengen. Roger is ook actief op Twitter, waar hij een schare fans heeft van bijna 450.000 volgers, die zijn nieuwste carrière-inspanningen, persoonlijke meningen en ideeën deelt, die je allemaal kunt zien als je de link naar zijn officiële pagina volgt.

Laten we een paar details over zijn vrouw delen

Geboren als Jennifer Lynn Farley op 27 februari 1986, in Franklin Square, New York City, VS, is ze niet alleen een reality-tv-ster, maar ook een actrice, bekend van rollen als Vicky in de film The Mint, en als Nikki in de film The Mint. soap Een leven om te leven. Afgezien van Jersey Shore, was Jwoww te zien in een aantal variétéshows, zoals Steve Harvey (2015-2017), waarin ze een panellid was, en vervolgens een deelnemer was in de show Worst Cooks in America (2015-2016), en verschillende anderen. Ze is van Spaanse en Ierse afkomst en volgde haar middelbare schoolopleiding aan de Columbia High School in East Greenbush, New York. Na haar toelatingsexamen schreef ze zich in aan het New York Institute of Technology. Voordat ze een carrière in de entertainmentwereld koos, werkte Jenni als oppas voor kleine kinderen. Ze is ook een auteur en bracht in 2012 het boek uit De regels volgens JWOWW: Shore-Tested Secrets On Landing A Mint Guy, Staying Fresh To Death en Kicking the Competition to the Curb.

Aanbevolen