Ankers

Wie is Kacey Montoya? Is ze getrouwd? Wiki Biografie, Leeftijd

Wie is Kacey Montoya?

Kacey Montoya is een Amerikaanse nieuwsverslaggever en meteoroloog, die beroemd is geworden door te werken voor KTLA, een aan CW gelieerd tv-station met het hoofdkantoor in Los Angeles, Californië, dat zich in 2013 bij het station heeft aangesloten.

Kacey Montoya Wiki: Leeftijd, Jeugd en Onderwijs

Kacey Montoya werd geboren op 21 juni 1981 in Orange County, Californië, VS, maar groeide op in Dallas, Texas, waar ze naar de middelbare school ging. Ze heeft de namen van haar ouders niet bekendgemaakt, maar heeft verklaard dat ze is opgegroeid in een gezin van zeven broers en zussen, met drie zussen en drie broers.

Bekijk dit bericht op Instagram

Lenteachtig weer betekent dat ik eindelijk mijn nieuwe @kobihalperin-jurk mag dragen?!!! (?: @giuseppe_manginelli ) #ktla #werkwerkwerk #itsalmostfriday #whatsnottolike #kobihalperin

Een bericht gedeeld door K A C E Y M O N T O Y A (@kaceymontoya) op 23 januari 2020 om 19:30 uur PST

Ze keerde terug naar Californië voor haar studie, toen ze zich inschreef aan de California State University, Northridge, (CSUN), waar ze haar bachelordiploma in omroepjournalistiek behaalde. Tijdens haar tijd bij (CSUN) was Kacey lid van het universiteitsstation, waarmee ze verschillende prijzen won.

Carrièrebegin

Na haar afstuderen kreeg Kacey een baan bij KOIN-TV in Portland, Oregon, een CBS-filiaalstation, en bleef daar vijf jaar, voordat ze naar een ander CBS-filiaal verhuisde, dit keer in Palm Springs, Californië.

Haar verblijf daar duurde echter maar een jaar en ze ging toen werken voor WOAY-TV in Oak Hill, West Virginia, wat in grote mate bijdroeg aan haar rijkdom. Geleidelijk aan werd Kacey populairder, en in 2013 werd haar harde werk beloond, toen ze een aanbod kreeg om zich aan te sluiten bij kanaal KTLA in Los Angeles.

Stijging naar bekendheid

Ze werd algemeen verslaggever voor KTLA toen ze bij het station kwam, maar is sindsdien ook meteoroloog geworden, wat haar populariteit en rijkdom verder heeft vergroot.

Naast haar werk voor het tv-station, heeft Kacey een acteercarrière gelanceerd en verscheen ze in verschillende tv-series en films als verslaggever. Ze maakte haar debuut in 2015 in de tv-serie Agent's of S.H.I.E.L.D en het jaar daarop te zien in de tv-serie Murder in the First. In 2017 behaalde ze de rol van Sandy Gagic, een verslaggever, in de tv-misdaaddramaserie Ray Donovan, met in de hoofdrol Live Schreiber, en meest recentelijk was ze een nieuwsverslaggever in de tv-serie Too Old to Die Young (2019), die ook bijgedragen aan haar rijkdom en populariteit, waardoor ze een nationale ster werd.

Kacey Montoya Netto waarde

Kacey Montoya is een redelijk succesvolle tv-journalist geworden, waardoor haar rijkdom in grote mate is toegenomen. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Kacey Montoya is, vanaf begin 2020? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat de rijkdom van Montoya zo hoog is als $ 600.000, wat behoorlijk behoorlijk is, vind je niet? Ongetwijfeld zal haar vermogen de komende jaren verder toenemen, ervan uitgaande dat ze haar carrière met succes voortzet.

Kacey Montoya

Kacey Montoya Persoonlijk leven, huwelijk, echtgenoot, kinderen

Als het op haar persoonlijke leven aankomt, deelt Kacey er niet graag details over, maar sommige feiten zijn ter beschikking gesteld van de media. Nou, Kacey is sinds 2012 getrouwd met Matt Brode; Matt is een tv-nieuwsverslaggever en hoofdmeteoroloog, die momenteel voor KVOA-TV werkt. De twee hebben geen kinderen, maar dat betekent niet dat dit in de toekomst niet zal veranderen.

Kacey Montoya Internet Fame

Sinds ze haar carrière begon, heeft Kacey een behoorlijke fanbase opgebouwd op sociale-mediaplatforms en heeft ze haar populariteit gebruikt om haar carrière te promoten.

Haar officiële Facebook-pagina heeft haar meest recente carrière-inspanningen gedeeld. Kacey is ook behoorlijk populair geworden op Instagram en naast berichten over haar carrière heeft Kacey ook details uit haar persoonlijke leven gedeeld, zoals haar liefde voor honden. Je kunt Kacey vinden op Twitter ook, en heeft ook haar fanbase gebruikt om haar recente prestaties, zowel persoonlijk als professioneel, zoals haar Wiggle Waggle Walk-fondsenwervingscampagne, naast andere berichten te delen.

Vrolijk kerstfeest! - - Ik hoop dat je op de kerstman was ?? leuke lijst! En vergeet niet ... je kunt me nog steeds een kerst geven ...

Gepost door Kacey Montoya Aan woensdag 25 december 2019

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente nieuwsverslaggever en weeranker, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar haar officiële pagina's en kijk wat ze van plan is, zowel persoonlijk als professioneel.

Filantropisch werk

Kacey staat ook bekend om haar filantropische activiteiten; ze is lid van het bestuur van Oregon Friends of Shelter Animals, als adviserend lid, terwijl ze ook fungeert als voorzitter van de National Media Ambassador Council voor de National Women's Coalition Against Violence & Exploitation of Women (NWCAVE), en heeft talloze fondsenwervingscampagnes georganiseerd voor verschillende goede doelen.

Kacey Montoya Lengte, gewicht, lichaamsafmetingen en uiterlijk

Weet je hoe lang Kacey Montoya is, wat haar lichaamsafmetingen zijn en welke kleur haar ogen hebben? Welnu, Kacey staat op 5ft 5ins, wat gelijk is aan 1,65m, weegt ongeveer 126lbs of 57kgs, en haar vitale statistieken zijn 32-23-34; haar bh-maat is 32B. Ze heeft blond haar en blauwe ogen.

Aanbevolen