Acteurs

Wie is Kali Hawk van Couples Retreat? Haar Wiki: Nettowaarde, Vriendje, Affair, Ouders, Feiten

Wie is Kali Havik?

Kali Hawk werd geboren op 4 oktober 1986 in The Bronx, New York City, VS, en is ook actrice, komiek en model, waarschijnlijk het best bekend bij de wereld als Hannah Steale in de film Fifty Shades of Black (2016) , en ook als Kahlua in de voor een Academy Award genomineerde komediefilm Bridesmaids in 2011, naast vele andere verschillende rollen die ze tot nu toe in haar carrière heeft weten te bemachtigen.

Bekijk dit bericht op Instagram

? @Scosha Vibes... ???????

Een bericht gedeeld door Times Hawk (@kalihawk) op 7 juni 2017 om 19:33 uur PDT

Kali Hawk Wiki: het vroege leven, ouders en opvoeding

Kali, van Indiaanse, Afro-Amerikaanse en Duits-Joodse afkomst, is de dochter van een moeder die een koper was voor Bloomingdale's, en een vader die in de merchandising zat. Kali toonde al op jonge leeftijd een hoog IQ, waardoor ze naar de middelbare school ging toen ze nog maar 12 jaar oud was, en naar de universiteit zelfs voordat ze 16 jaar oud werd, terwijl ze studeerde aan de State University van New York in Purchase.

https://twitter.com/KaliHawk/status/606520826708508672

Carrièrebegin

Voordat ze een prominente actrice werd, was Kali een model; ze begon met een paar commercials voor merken als KFC, Clorox 2 en MTV Europe, terwijl ze ook begon te verschijnen in muziekvideo's voor bands als KoRn en Rob Zombie en muzikanten als Norah Jones en Usher. Ze maakte haar acteerdebuut in de korte documentaire Mighty Times: The Children's March in 2004, terwijl ze twee jaar later in verschillende films verscheen, waaronder het drama I Can See Duidelijk Now met in de hoofdrol Scott Brandon en Chris Leone, en de horrorfilm Holla, met Shelli Boone, Young Sir en Charles Porter als de sterren.

Afbeeldingsbron

Stijging naar bekendheid

Ze voelde de eerste stralen van succes in 2009 toen ze werd gekozen voor de rol van Trudy in de romantische komediefilm Couples Retreat, met in de hoofdrollen Vince Vaughn Malin Akerman en Jon Favreau. Met de rol van Trudy begon Kali's bekendheid; daarna verscheen ze in de komische film Get Him to the Greek in 2010, en in 2011 speelde ze mee in een andere komedie - Bridesmaids - met Kristen Wiig, Maya Rudolph en Rose Byrne. Het jaar daarop ging ze behoorlijk succesvol door door Shelby te spelen in de tv-serie New Girl, en vervolgens met de rol van Gloria Peeples in de film Peeples in 2013.

Hoewel een prominente hoofdrol Kali nog een paar jaar ontweek, gaf ze nooit de zoektocht op naar die ene rol die haar een ster zou maken, maar voordat dat gebeurde, was ze Maggie in de tv-serie Black Jesus van 2014 tot 2015, en toen in 2016 werd ze gekozen voor de rol van Hannah Steele in de komische film Fifty Shades of Black, een parodie op het veelgeprezen Fifty Shades of Grey uit 2015. De film werd een grote kantoorhit, met een brutowinst van meer dan $ 20 miljoen van slechts een budget van $ 5 miljoen, en Kali was officieel een ster actrice . Sindsdien is ze doorgegaan met filmrollen en verscheen ze in projecten als de romantische komedie The Perfect Match, ook in 2016, en White Chocolate in 2018. Ze heeft zichzelf ook uitgeprobeerd als stemactrice en leende haar stem aan verschillende personages uit de animatiefilm. serie OK KO! Laten we helden zijn (2017-2018).

Kali Hawk netto waarde

Sinds de lancering van haar carrière is Kali verschenen in meer dan 45 film- en tv-titels, die haar rijkdom en populariteit hebben vergroot, dus heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Kali Hawk eind 2018 is? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Hawk maar liefst $ 4 miljoen is, wat behoorlijk indrukwekkend is, vind je niet?

Goede tijd, goed doel, goede jurk!

Gepost door Times Hawk Aan maandag 27 februari 2012

Kent u Kali Hawk's persoonlijke leven, dating, vriend, huwelijk, kinderen?

Als het gaat om haar persoonlijke leven, is Kali nogal stil geweest over haar inspanningen en heeft ze alle belangrijke details verborgen gehouden voor het publiek, hoewel er in de loop der jaren wat informatie naar boven is gekomen. Kali is nog steeds vrijgezel, blijkbaar alleen gericht op haar carrière.

Bekijk dit bericht op Instagram

?Een #tbt uit 2016 om te vergelijken met mijn vorige post uit 2009. ??7 jaar later en ik #hou nog steeds van een #rode jurk, ?heb nog steeds dat ene verdwaalde #haar dat op mijn borsten wil liggen... ??Ik heb nog steeds hou van het uiterlijk van een goede #bruintint, maar waar mijn kleurtje in de vorige post #natuurlijk is?deze foto is allemaal 'Tan in a Can' #lol Eigenlijk is #make-up het grootste verschil tussen deze post en de laatste, want in deze pic Ik heb make-up van top tot teen ??Ik #glimlach ook niet zo vaak voor #redcarpet-foto's omdat de #flitslampen zo fel zijn ?en de camera's zijn zo #hiDef dat je uiteindelijk helemaal terugziet naar waar je kaken scharnieren samen ?en het is gewoon te veel lol Sommige mensen hebben echt de #kunst van de rode loper-glimlach onder de knie. ?Al mijn echte #life-glimlachen zijn tenminste goed lol ??Shout out naar @MarlonWayans wiens nieuwe #film deze week in première gaat op een festival ?✨Ik krijg zoveel berichten van mensen die van onze #FiftyShades-parodie hielden, ik weet dat mensen dat zullen #geniet nog meer van zijn nieuwe #komedie! ?

Een bericht gedeeld door Times Hawk (@kalihawk) op 29 juni 2017 om 20:38 uur PDT

Internetpopulariteit

Kali is behoorlijk populair geworden op sociale mediaplatforms, vooral Instagram en Twitter. Haar officiële Instagram-pagina heeft meer dan 720.000 volgers en die heeft ze gebruikt om haar ideeën en meningen te uiten, maar ook om details uit haar carrière te delen. Onlangs kondigde ze de nieuwe film aan waarin ze zal verschijnen, De waarheid over Kerstmis , naast vele andere berichten. Op Twitter heeft ze meer dan 455.000 volgers, met wie ze haar eigen mening over maatschappelijke vraagstukken deelt, en ook details uit haar carrière. Meest recentelijk uitte ze haar bezorgdheid over migrantenkinderen die ontbreken, naast vele andere tweets. Kali is niet actief op Facebook.

Dus, als je nog geen fan bent van deze steractrice en model, dan is dit een perfecte kans voor jou, ga gewoon naar haar officiële pagina's.

Aanbevolen