Modellen

Wie is Kally Wayne? Wiki Bio, leeftijd, vriend, familie, vermogen

Wie is Kally Wayne?

Kally Wayne werd geboren in Maine, VS, op 22 augustus 1994, dus onder het sterrenbeeld Leeuw en met de Amerikaanse nationaliteit – ze is populair voor zowel haar Instagram-account als voor haar modellencarrière. Kally kreeg echter echt bekendheid nadat haar en haar ex-vriendjes naaktfoto's online waren gelekt.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Kally Wayne (@dedicatedredneck8) op 9 juni 2019 om 18:59 PDT

Het vroege leven en onderwijs

Kally heeft niet veel over haar vroege leven en tienerjaren met het publiek gedeeld, omdat ze haar persoonlijke zaken liever voor zichzelf houdt. Ze heeft ook niets over haar ouders genoemd en heeft het ook niet over broers en zussen, daarom wordt aangenomen dat ze enig kind is.

Nadat ze was afgestudeerd aan een plaatselijke middelbare school in Maine, besloot Kally geen hbo-opleiding te volgen en trad in 2013 op 19-jarige leeftijd toe tot het Korps Mariniers. vaak seksueel lastiggevallen tijdens haar tijd in het leger.

De lancering van haar modellencarrière

Kally's carrière begon in oktober 2014, toen ze haar eerste foto op haar Instagram-account uploadde, maar ze kreeg pas erkenning toen ze begon te praten over de seksuele intimidatie die ze had ondergaan bij het Korps Mariniers. Daarom werd ze uitgenodigd om te verschijnen op de ABC nieuws om het onderwerp te bespreken en werd geïnterviewd door People Magazine, en ook door Martha Raddatz voor de Good Morning America-show in 2017. Dankzij deze optredens werd Kally uitgenodigd voor een paar fotoshoots en werkt ze nu als model, nadat ze heeft geposeerd voor verschillende populaire merken, en getekend bij een aantal prestigieuze modellenbureaus in de VS.

Kelly runt ook haar eigen YouTube-kanaal, getiteld toegewijdrednek , die ze op 12 april 2011 lanceerde en tot nu toe meer dan 22.000 abonnees en meer dan een miljoen views van al haar video's heeft verzameld. Haar beschrijving luidt 'hier is een echt plattelandsmeisje, bekijk mijn video's' en upload meestal video's van haar dagelijks leven. Het blijkt echter dat Kally de afgelopen twee jaar niet actief is geweest op YouTube.

Kally Wayne

Houd van het leven en relaties

Kally is nogal een geheimzinnig persoon als het gaat om haar liefdesleven, maar vanwege de problemen die ze had met haar vriend tijdens haar tijd bij het Korps Mariniers, moest ze het publiek toespreken en uitleggen wat er aan de hand was.

Kally begon te daten met een andere marinier kort nadat ze bij het korps kwam, en terwijl ze samen expliciete foto's namen, waaronder naaktheid, en ze lieten zien tijdens seks - nadat de twee uit elkaar gingen, besloot Kally's ex-vriend deze foto's online te plaatsen. Hoewel Kally er eerst niet over wilde praten, besloot ze later dat het het beste was om haar kant van het verhaal met het publiek te delen - ze gaf een paar interviews en was al snel erg populair op internet. Omdat ze al een beetje bekend was online, lanceerde ze een YouTube-kanaal en begon ze er video's op te uploaden.

Behalve haar Marine-vriendje, heeft Kally op dit moment niet gesproken over haar vroegere affaires of over het daten van iemand. Ze lijkt momenteel single te zijn, is niet getrouwd en heeft geen kinderen.

Controverses over de gelekte foto's

Hoewel er wordt gezegd dat Kally's vriend de foto's van haar heeft gelekt, zeggen sommige bronnen dat de twee het samen deden om Kally populairder te maken. Dit is natuurlijk niet bevestigd door het populaire model en online beroemdheid, maar veel mensen geloven nog steeds dat het opzettelijk is gedaan.

Verandert Kally Wayne van geslacht?

Zoals de Instagram-ster heeft bevestigd, is Kally van plan haar geslacht te veranderen. Ze heeft tijdens een van haar recente interviews verklaard dat ze binnenkort aan haar proces van gendertransformatie zal beginnen en alles zal doen om een ​​man te worden - ze heeft al een nieuwe naam voor zichzelf gekozen - Wayne Kally.

Likes en andere interesses

Kally staat bekend als een dierenliefhebber en heeft een paar huisdieren. In het verleden was ze dol op het maken van video's en deze op haar YouTube-kanaal te plaatsen, maar het lijkt erop dat ze daar geen interesse meer in heeft. Kally is erg goed met wapens en mist eigenlijk de tijd die ze bij het Korps Mariniers doorbracht, behalve die keren dat ze seksueel werd lastiggevallen, en heeft een soort afkeer van mannen ontwikkeld vanwege alles wat haar is overkomen. Haar vrije tijd brengt ze graag buiten en in de natuur door.

ze spieren krijgen pic.twitter.com/HnFCg1fOgp

— Kally Kemmie Wayne (@usmcredneck_k) 25 november 2013

Uiterlijk en vermogen

Kally is momenteel 24 jaar oud. Ze heeft lang bruin haar en bruine ogen, maar haar lengte en gewicht zijn niet bekend. Ze is een grote fan van tatoeages en heeft er twee op haar buik, een boven haar borsten en een grote op haar linkerarm.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt haar huidige vermogen geschat op meer dan $ 300.000, en stijgt gestaag dankzij haar modellencarrière en het aantal volgers op haar Instagram-account.

Aanwezigheid op sociale media

Kally is behoorlijk actief op internet en wordt beschouwd als een persoonlijkheid op sociale media - er zijn een paar Twitter-accounts op internet en het is niet zeker welke van Kally is, want er zijn ook talloze door fans gemaakte accounts. Haar toegewijdredneck8 Instagram-account wordt momenteel gevolgd door bijna 60.000 mensen, terwijl ze er meer dan 1.300 foto's op heeft geüpload - haar beschrijving luidt: 'Verwar mijn vriendelijkheid niet met zwakte, ik zal je stikken met dezelfde hand waarmee ik je voedde. ALLEEN MC-veteraan-PROFIEL' - ze heeft ook een Facebook-profiel, maar lijkt dit alleen te gebruiken om contact te houden met haar vrienden en familie.

Aanbevolen