Journalisten

Wie is Kasie Hunt van MSNBC? Haar biografie: huwelijk, oogletsel, echtgenoot, nettowaarde, ouders, opleiding

Wie is Kasie Hunt?

Kasie Hunt is een Amerikaanse politieke correspondent, evenals een commentator en een tv-presentator, die waarschijnlijk het best bekend is voor het hosten van haar eigen politiek- en nieuwstelevisieprogramma genaamd DC-kassa , die elke zondagavond om 19.00 uur wordt uitgezonden. op de MSNBC. Daarnaast wordt ze ook algemeen erkend omdat ze regelmatig in het NBC News verschijnt als correspondent in Capitol Hill.

Bekijk dit bericht op Instagram

JA! We hebben een podcast! Blijf bij met @kasiedc - abonneer je op iTunes of waar je je podcasts ook vandaan haalt!

Een bericht gedeeld door Kasie Hunt (@kasie) op 21 september 2018 om 21:13 PDT

Het vroege leven, de familieachtergrond en het onderwijs van Kasie Hunt

Kasie S. Hunt werd geboren onder het sterrenbeeld Tweelingen, op de 24eMei 1985, in Wayne, Pennsylvania, VS, in de familie van een yogaleraar Krista en Bruce Hunt, die een vastgoedontwerp- en constructiemanager is. Kasie is van Amerikaanse nationaliteit en blanke etniciteit, en heeft een jongere zus genaamd Carly, geboren op de 11eejuli 1987, een voormalige golfspeler die bekend staat als lid van de atletiekteams Hoyas van de Georgetown University en de Terrapins-atletiekteams van de University of Maryland.

Na het voltooien van haar basisonderwijs schreef Kasie zich in aan de Conestoga High School in Tredyffrin Township, Pennsylvania, waar ze in 2003 afstudeerde. Daarna vervolgde ze haar opleiding aan de Elliott School of International Affairs van de George Washington University in Washington DC, waar ze magna afstudeerde. cum laude in 2006, het behalen van haar graad in internationale betrekkingen. Hunt ging later naar The Master, Fellows and Scholars of the College of St John the Evangelist aan de University of Cambridge in het VK, waar ze afstudeerde met haar master in sociologie.

Vanavond doorbrengen met de geweldige @AlexNBCNews - wordt volgend jaar een wilde rit die samen het Democratische Huis dekt pic.twitter.com/n4eHFx5cZg

- Kasie Hunt (@kasie) 7 november 2018

De carrière van Kasie Hunt

Kasie's carrière in de journalistiek begon toen ze nog studeerde, toen ze haar stage begon bij een van de politieke eenheden van NBC News. Later, in 2010 kreeg ze een baan bij het National Journal, waar ze verslaggever was van het gezondheidsbeleid voor de publicatie van het Congress Daily, gericht op de innerlijke werking van Capitol Hill, voornamelijk gericht op de Patient Protection and Affordable Care Act (in de volksmond Obamacare genoemd). Afgezien hiervan bracht Kasie Hunt in 2010 ook verslag uit over de tussentijdse verkiezingen als correspondent van de Politico.

afbeeldingsbron

In augustus 2011 trad Hunt toe tot de Associated Press, waar ze als nationaal politiek verslaggever de leiding had over de 2012 Mitt Romney-kandidatuur voor het presidentschap van de Verenigde Staten. In de loop van de volgende maanden verbeterde Kasie haar verslaggevingsvaardigheden en stapte in januari 2013 over naar NBC News, niet alleen als off-air verslaggever, maar ook als producer, over onderwerpen als politiek en het congres. In 2014 trad Hunt toe tot de MSNBC, waar ze regelmatig optrad als politiek verslaggever, terwijl ze in november van dat jaar werd genoemd als de politieke correspondent van de MSNBC. Kasie Hunt levert ook regelmatig bijdragen aan msnbc.com en verschijnt af en toe in talkshows zoals Hardball met Chris Matthews, Morning Joe van NBC News en in de uitzending van Bloomberg Television Met alle respect.

Sinds oktober 2017 verankert Kasie Hunt haar eigen nieuws- en politiektalkshow Kasie DC, die op zondagavond wordt uitgezonden op MSNBC.

afbeeldingsbron

Kristy Mcnichol echtgenoot

Is Kasie Hunt getrouwd? Meer over haar persoonlijke leven

Ja! Kasie Hunt is een getrouwde vrouw - sinds 2017 is ze getrouwd met een collega, de Senior Digital-producer van NBC News, Matthew Mario Rivera. Het paar ontmoette elkaar voor het eerst in 2012, en kort daarna begon hun relatie, verloofden ze zich in het Santa Lucia-gebergte in Californië, terwijl hun huwelijksceremonie plaatsvond in Shenandoah Woods in Stanley, Virginia, op de 6emei 2017 .

Oogletsel

De verslaggever van de MSNBC, Kasie Hunt, heeft geen geschiedenis van oogletsel. Het verhaal achter deze geruchten vindt zijn oorsprong toen de camera haar betrapte terwijl ze met haar ogen rolde en haar tong uitstak in afwachting van haar on-air segment om te beginnen.

afbeeldingsbron

Nettowaarde en salaris van Katie Hunt

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel rijkdom deze populaire tv-reporter en presentator tot nu toe heeft verzameld? Hoe rijk Kasie Hunt is? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het totale vermogen van Katie Hunt in november 2018 meer dan $ 3 miljoen bedraagt, terwijl haar jaarsalaris naar verluidt rond de $ 250.000 ligt, allemaal verworven door haar professionele cameracarrière die heeft actief sinds 2007.

Kasie Hunt's persoonlijke uiterlijk en sociale medianetwerken

Deze 33-jarige Amerikaanse journalist heeft een slank en gespierd figuur, is 1,70 m lang en weegt ongeveer 61 kg. Kasie heeft ook hazelnootkleurige ogen en donkerbruin haar, wat naast haar zandlopersilhouet met vitale statistieken van 36-25-36 haar uiterlijk behoorlijk aantrekkelijk maakt. Het lijkt er ook op dat Hunt's kledingmaat 8 (VS) is, terwijl haar schoenmaat 7,5 (VS) is.

Ondanks dat ze bijna dagelijks op camera's verschijnt, is Kasie ook behoorlijk actief op verschillende sociale-medianetwerken, waaronder Twitter, waar haar officiële profiel heeft momenteel meer dan 370.000 volgers, en Instagram waar haar profiel – @kasie heeft tot nu toe meer dan 60.000 fans verzameld.

Aanbevolen