Zakenmensen

Wie is de ex-man van Kat Von D, Oliver Peck? Zijn Wiki: tatoeages, leeftijd, hartaanval, netto waarde, vrouw, echtscheiding

Wie is de ex-man van Kat Von D, Oliver Peck?

Oliver Peck werd geboren op 29 juli 1971 in Dallas, Texas, VS, en is een tatoeëerder en zakenman, maar waarschijnlijk het best bekend als jurylid bij de reality-tv-wedstrijdshow Ink Master. Hij is de mede-eigenaar van de in Texas gevestigde tattooshop Elm Stree Tattoo, evenals de in Los Angeles gevestigde True Tattoo.

Bekijk dit bericht op Instagram

Hangend bij de Hard Rock … #GØØDTÏMĘŠ

Een bericht gedeeld door Oliver Pecker (@oliverpecker) op 16 april 2018 om 23:37 uur PDT

De rijkdom van Oliver Peck

Hoe rijk is Oliver Peck? Vanaf medio 2018 schatten bronnen een nettowaarde van $ 500.000, meestal verdiend door succes als tatoeëerder en in het bedrijfsleven. Hij was ook eerder getrouwd met tatoeëerder en model Kat Von D, die hielp zijn vermogen te verhogen tijdens hun tijd samen. Naarmate hij zijn carrière voortzet, wordt verwacht dat zijn vermogen ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Toen hij opgroeide, had Oliver een interesse in kunst ontwikkeld en hij verbeterde zijn tekenvaardigheden gestaag. Hij toonde ook een beetje talent voor skateboarden en verbeterde die vaardigheid ook tijdens het bijwonen van de South West High School in Dallas. Tijdens zijn tienerjaren werd hij echter gearresteerd voor het gebruik van drugs, maar terwijl hij in de gevangenis zat, realiseerde hij zich zijn fout en na het voltooien van zijn straf begon hij in een fabriek te werken.

Op 17-jarige leeftijd besloot hij terug te keren naar zijn liefde voor kunst door aan tatoeages te werken. Pas toen andere artiesten ook potentieel in zijn tatoeages zagen, kon hij het vak uitoefenen, en toen werd hij een onderdeel van de tattooshop genaamd Pair-O-Dice Tattoo. Met de begeleiding van een andere professional genaamd Stell, zou Oliver een van de beste tattoo-artiesten ter wereld worden. In 2008 haalde hij de krantenkoppen toen hij werd opgenomen in het Guinness Book of World Records, voor het maken van 415 tatoeages van het nummer 13 binnen een periode van 24 uur.

Verhuizen naar het bedrijfsleven

Dankzij zijn ervaring en populariteit kreeg Peck uitnodigingen naar verschillende locaties in Europa om zijn vaardigheden te tonen, zodat anderen door hem ontworpen tatoeages konden krijgen. Hij waagde zich al snel voor zichzelf met het geld dat hij verzamelde, en opende vervolgens twee tattooshops, de eerste was Elm Street Tattoo in Dallas en de andere True Tattoo in Hollywood. Zijn bekendheid bleef ook toenemen, toen hij werd uitgenodigd om als jurylid betrokken te raken bij de Spike TV-televisieshow getiteld Ink Master, samen met Dave Navarro en Chris Nunez.

Bekijk dit bericht op Instagram

Hangin met @sailorjerry in het @hdmuseum !!! @harleydavidson!!! #GØØDTÏMĘŠ #sailormeetsharley

Een bericht gedeeld door Oliver Pecker (@oliverpecker) op 28 maart 2018 om 10:20 uur PDT


De reality-competitieserie bevat verschillende opkomende tattoo-artiesten die strijden in verschillende uitdagingen, waarbij gerenommeerde tattoo-artiesten hun vaardigheden beoordelen. De show trok een beetje controverse toen een personeelslid Peck en Nunez ervan beschuldigde haar seksueel lastig te vallen en haar volgens haar woorden als een hoer te behandelen. Desalniettemin bleef de show draaien en zijn populariteit heeft ook geleid tot verschillende spin-offs. Na zijn run met de show, blijft Peck tatoeëren en beheert hij zijn winkels.

Bekijk dit bericht op Instagram

Prachtig weer hebben we hier in Tx!!! Superzachte tri-blend sweatshirts verkrijgbaar bij @anchorscreenprinting!!! @cheapthrillsgoodtimes #GØØDTÏMĘŠ

Een bericht gedeeld door Oliver Pecker (@oliverpecker) op 22 maart 2018 om 15:21 PDT

Relaties en huwelijk

Na een paar maanden daten, trouwde Oliver in 2003 met tatoeëerder en model Kat Von D - hun huwelijk zou vier jaar duren voordat ze in 2007 scheidden. Gedurende deze tijd leed Von D ook aan alcoholisme en ze besloot te stoppen met drinken nadat ze zich realiseerde dat het haar werk beïnvloedde. Na het einde van de relatie kreeg Oliver een relatie met Audra Cabral en de twee zijn samen te zien in verschillende posts op sociale media.

Zit Oliver Peck op sociale media?

Peck is actief op sociale media, met name op de websites Twitter en Instagram. Hij portretteert vaak enkele van de recente gebeurtenissen waarbij hij betrokken is geweest, en zijn recente werk via zijn Instagram-pagina, evenals het promoten van zijn tattoo-bedrijven. Afgezien hiervan is hij te zien op foto's met zijn personeel en heeft hij foto's van hem en zijn relatie met Audra geplaatst, die ook veel tatoeages heeft ontworpen door Oliver, en de twee zijn ook te zien op haar Instagram-account met verschillende foto's. Hij heeft ook een Twitter-pagina die zijn recente projecten meestal promoot, vergelijkbaar met zijn Instagram-account. Voordat de show Ink Master afrondde, promootte hij ook veel afleveringen van de show.

Bekijk dit bericht op Instagram

We zijn hier op @boogieeastchoppershow!!! #GOEDE TIJDEN

Een bericht gedeeld door Oliver Pecker (@oliverpecker) op 16 maart 2018 om 14:08 PDT


Zijn winkel Elm Street Tattoo heeft ook een eigen persoonlijke website, die samen met het grote personeel wordt getoond, en waarop verschillende evenementen, locaties en profielen van hun tattoo-artiesten te zien zijn. Ze plaatsen ook foto's van enkele van hun meest populaire werk, vaak bestaande uit tatoeages op de hele rug of benen, en enkele tatoeages op verschillende plaatsen in de armen. De website heeft ook een online winkel, die shirts voor de verkoop bedrukt, met hun winkelnaam.

Aanbevolen