Journalisten

Wie is Kate Snow van NBC? Haar bio: salaris, nettowaarde, MSNBC, jonge carrière, kinderen

Wie is Kate Sneeuw?

Kate Snow werd geboren op 10 juni 1969 in Bangor, Maine, VS, en is een journalist, vooral bekend bij de wereld vanwege haar uitgebreide werk voor het NBC-netwerk, als nationale correspondent. Ze heeft een aantal shows op NBC verankerd, waaronder de zondagse versie van NBC Nightly News en Weekend Today, naast andere opdrachten.

Bekijk dit bericht op Instagram

Bandselfie met de fans vooraan! #CleverByAccident

Een bericht gedeeld door Kate Sneeuw (@tvkatesnow) op 26 juli 2018 om 17:49 uur PDT

Kate Snow Bio: het vroege leven, ouders en onderwijs

Kate, de dochter van de beroemde antropoloog en professor aan de Pennsylvania State University, Dean R. Snow, groeide op in New York en ging naar de Preston High School in New York. Na haar toelatingsexamen schreef Kate zich in aan de prestigieuze Cornell University, waar ze een graad in communicatie behaalde. Daarna volgde ze een masterdiploma en schreef ze zich in aan de Georgetown University, waar ze buitenlandse dienst/zaken studeerde.

Carrièrebegin

Nadat ze was afgestudeerd aan de Cornell University, ging Kate op zoek naar haar eerste baan in het grote bedrijfsleven. Ze werd aangenomen door de NPR als verslaggever en trad ook toe tot NBC Radio. Kate kreeg al snel het gevoel dat radio niet veel kon betekenen voor haar carrière en besloot haar geluk te beproeven op televisie. Ze kwam uiteindelijk bij KOAT-TV, gevestigd in Albuquerque, New Mexico, en bleef daar drie jaar werken als verslaggever, voordat haar harde werk werd opgemerkt door CNN en ze een aanbod kreeg om bij het station te komen werken. Zonder erbij na te denken werd Kate in 1998 onderdeel van CNN en bracht de volgende vijf jaar door met het aanscherpen van haar vaardigheden op een van de meest prestigieuze netwerken. Tijdens haar tijd bij CNN behandelde Kate belangrijk politiek nieuws, waaronder rapportage over gebeurtenissen in het Witte Huis en het Congres.

Gepost door Kate Sneeuw Aan Donderdag 21 februari 2013

Stijging naar bekendheid

Vooruit, Kate kwam in 2003 bij ABC en werd uitgeroepen tot Good Morning America's White House-reporter, en een jaar later had ze haar eerste gastankerplek op de nationale televisie, op Good Morning America Weekend. Ze bleef bij ABC tot 2010 - tijdens de presidentiële race van 2008 werd Kate benoemd tot ABC News' correspondent voor de Democraten, die verslag deed van de campagne van de toenmalige senator Hillary Clinton. Geleidelijk aan werd Kate populairder en als gevolg daarvan ontving ze een aanbod van NBC dat ze niet kon weigeren, dus sloot ze zich aan bij het netwerk en werd ze genoemd als de nieuwe Dateline NBC-correspondent , een functie die haar al snel een ster maakte, en ze werd populair in de VS.

Ik hou ervan! Mijn moeder kocht het van je in PA. Hier is een foto. pic.twitter.com/SBeNNHEgdk

— Kate Sneeuw (@tvkatesnow) 13 augustus 2018

Voortdurend succes

Kate bleef vooruitgang boeken op NBC en werkte als gast en co-anker voor verschillende shows; eerst werd ze genoemd als invul- en nieuwsanker voor Today, een functie die ze nog steeds bekleedt, daarna werd ze in 2013 gepromoveerd tot de nationale correspondent van NBC News, terwijl Kate tussen 2015 en 2017 twee jaar lang het MSNBC Live-anker was, maar verliet de post om meer op NBC te focussen . Kate is ook te zien in NBC Nightly News Sunday als presentatrice en sinds 2017 is ze correspondent voor Sunday Night met Megyn Kelly. Een van haar meest opvallende prestaties als onderdeel van de NBC was de interview met Andrea Constand , de basketbalster die Bill Cosby beschuldigde van misbruik.

Weet je hoe rijk Kate Snow is?

Kate begon haar carrière direct na haar studie en na een paar jaar op de radio stapte ze over naar televisie, wat een slimme zet bleek te zijn. Ze werkte voor een aantal grote televisiestations, waaronder CNN en ABC, voordat ze zich uiteindelijk bij NBC vestigde. Ze is een uiterst succesvolle verslaggever en presentatrice geworden met drie News & Documentary Emmy Awards voor haar werk en nog zes nominaties. Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Kate Snow is, vanaf medio 2018? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Snow zo hoog is als $ 3 miljoen. Best indrukwekkend vind je niet?

Gepost door Kate Sneeuw Aan donderdag 22 september 2016

Kent u Kate's persoonlijke leven, huwelijk, echtgenoot, kinderen?

Als het gaat om haar persoonlijke leven, is Kate niet erg open geweest over haar leven achter de camera, maar dankzij het harde werk van de media is er wat informatie beschikbaar gesteld met betrekking tot Kate's privéaangelegenheden. Ze is getrouwd met Chris Bro met wie ze twee kinderen heeft verwelkomd, een zoon Zack en een dochter Abigail Keller.

Afbeeldingsbron

Filantropische activiteiten

Kate heeft, naast haar prominente carrière en rijke persoonlijke leven, tijd gevonden voor liefdadigheidswerk; in 1996 trad ze toe tot de Central New Mexico-tak van Big Brothers Big Sisters of America, was ze 10 jaar lang lid van de nationale raad en ontving ze de Charles G. Berwind Lifetime Achievement Award in 2017. In datzelfde jaar werd ze onderdeel van de New York City's tak van de Big Brothers Big Sisters of America.

Internetpopulariteit

Kate is behoorlijk populair geworden op sociale-mediaplatforms, vooral Facebook en Twitter, maar ze is ook geen onbekende op Instagram. Haar officieel Twitter-account heeft meer dan 70.000 volgers, die hebben genoten van Kate's dagelijkse berichten met betrekking tot haar carrière, een van de meest populaire is haar interview met Andrea Constand , maar ze heeft ook details van haar gedeeld priveleven . Kate is ook te vinden op Facebook, waar ze een fanbase heeft van iets meer dan 18.000 volgers, met wie ze details uit haar carrière heeft gedeeld, maar ook uit haar persoonlijke leven, waaronder haar deelname aan de Hood to Coast-estafette in Oregon . Kate is ook actief op Instagram , hoewel ze nog geen volgers heeft op dit sociale medianetwerk, momenteel ongeveer 2500 volgers.

Bekijk dit bericht op Instagram

Vanavond #Dateline vertel ik het verhaal van DeOndra Dixon. Ze heeft #DownSyndrome & woont samen met grote broer Jamie Foxx

Een bericht gedeeld door Kate Sneeuw (@tvkatesnow) op 31 augustus 2018 om 18:27 PDT


Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente journalist, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar haar officiële pagina's.

Aanbevolen