Ondernemers

Wie is Kathy Colace? Haar Wiki: Echtgenoot John Laurinaitis, Nettowaarde, Leeftijd, Kanker, Kinderen, Nationaliteit

Wie is Kathy Colace?

Kathy Colace werd geboren op de 19eevan oktober 1964, in Los Angeles, Californië, VS, en ontleent haar bekendheid aan meerdere bronnen. Ten eerste is Kathy zelf een zakenvrouw in haar eigen recht, vooral bekend om het succes van haar JBN & Associates Company, en dus een inspirerend symbool van succes voor alle zakenvrouwen, terwijl haar dochters hun eigen supersterren zijn en haar man geen ook minder bekend.

Bekijk dit bericht op Instagram

Genieten van een lokaal biertje en oesters bij @felixsoysterbar in #nola #wrestlemania34

Een bericht gedeeld door Kathy (@kathylaurinaitis) op 5 april 2018 om 17:36 PDT

Het vroege leven en onderwijs

Kathy is een duidelijk bewijs dat de appel niet ver van de boom valt, want ze werd geboren in een gezin onder leiding van haar vader, zakenman, de oprichter van Colace Bros, een bloeiend AGF-bedrijf. Samen met vier broers en zussen volgde Kathy het succesvolle voorbeeld van haar vader om te worden wat ze nu is. Wat haar opleiding betreft, ging ze naar de Universiteit van San Diego en studeerde af in 1983.

Carrièrebegin

Colace was blijkbaar al op zeer jonge leeftijd een harde werker, sinds ze begon te werken voor het bedrijf van haar vader in Californië toen ze nog maar in de zevende klas zat, voornamelijk het sorteren van cantaloupes in een bedrijfsfaciliteit in El Centro, Californië. Naarmate Kathy's ervaring in de loop der jaren zich opstapelde, kwam ze uiteindelijk op het punt dat ze een solide achttien jaar aan werving van werknemers had vergaard, en rond juni 1999 besloot Colace dat ze haar ervaring zou verzilveren en haar eigen bedrijf begon, JBN & Associates, LLC. De belangrijkste missie van Kathy's bedrijf was om nieuwe bedrijven te versterken en te begeleiden, en zo de weg vrij te maken voor de onervaren eerstejaars in de zakenwereld. Kathy investeerde haar energie in het uitkiezen van teams die ijverig zouden rekruteren in het hele land, om wederzijdse welvaart te verzekeren. Ze ging nauwe samenwerkingen aan met verschillende CEO's en hielp hen te bepalen wat ze precies nodig hadden om hun bedrijf te laten bloeien.

Kathy Colace: ondernemersgeest


Het ondernemersvoorbeeld

Door haar succes als zakelijk leider en helper, wordt Kathy ook erkend als een zeer belangrijke figuur in het wereldwijde beeld van ondernemerschap, een reputatie die haar heeft geholpen de voorzittersstoel te claimen in een machtige businessgroep genaamd Entrepreneurs Organization, die, als de naam doet vermoeden, bestaat uit ondernemers die wederzijds van elkaar willen profiteren. Kathy heeft echter ook bestuurslidmaatschap van andere, meervoudige bedrijfsgerichte organisaties, waaronder Phoenix Suns Charities, Suns Nite Hoops en Sojourner Center Advisory Board.

pic.twitter.com/lbKqMohwVG

- Kathy Colace (@KathyColaceRP) 22 september 2014

Een tumultueus lot

Voordat haar achternaam zijn huidige hoogtepunt bereikte, was Kathy een veel minder bekende zakenvrouw en echtgenote van haar nu ex-man Jon Garcia, met wie ze twee keer bevallen was, van zoon JJ Garcia, bijgenaamd naar zijn vader, terwijl Brianna Bella en Nicole Bella - nu bekend als The Bella Twins - werden slechts zestien minuten na elkaar geboren. Toen ze al moeder was van drie kinderen, trouwde Kathy in 2016 met John Laurinaitis, die blijkbaar een grote rol speelde bij het opvoeden van haar kinderen.

Een bijna-worstelaar

Hoewel je zonder twijfel zou kunnen zeggen dat Kathy Colace een professionele worstelaar is in de ring van het leven, zou je haar ook een echte worstelaar kunnen noemen. Dit komt vooral door het feit dat haar man en kinderen vier supersterren van World Wrestling Entertainment (WWE) zijn, allemaal nauw verwant via hun belangrijkste connectie: Kathy Colace. Bijgenaamd Brie en Nikki Bella, zijn de dochters van Kathy algemeen bekend als The Bella Twins in de WWE, terwijl haar man, John Hodger Laurinaitis, een van de huidige producenten van WWE is en een voormalig professioneel worstelaar, bijgenaamd Johnny Ace.

Bekijk dit bericht op Instagram

Bijzondere avond. Verjaardagsdiner en mijn verloving. #peoplepower #BellaArmy

Een bericht gedeeld door Kathy (@kathylaurinaitis) op 2 september 2015 om 19:10 uur PDT

Zo moeder, zo een tweeling

De dochters van Kathy hadden in de voetsporen van hun moeder kunnen treden en hun eigen ondernemers kunnen worden, maar al in juni 2007 tekende de tweeling een contract met het WWE-bedrijf en sindsdien zijn ze sterk in de worstelwereld. Ook het vermelden waard is het feit dat Nikki Bella verwikkeld is in een romantisch verhaal met een van de legendes van WWE, John Cena.

Kathy Colace Netto waarde

Met betrekking tot de totale hoeveelheid geaccumuleerde rijkdom die Kathy Colace in de loop der jaren als een van de meest invloedrijke ondernemers van haar tijd heeft weten te vergaren, schatten gezaghebbende bronnen dat haar vermogen meer dan $ 1 miljoen is, maar schatten ook dat de huidige rijkdom van haar man voorbij is $ 2 miljoen. Ongetwijfeld vormen de bloeiende carrières van haar man en kinderen, samen met haar steeds groter wordende bedrijf, een uitstekend bedrag aan vermogen voor het hele gezin.

Lichaams metingen

Hoewel het grootste deel van Kathy's familie bezig is met professionele sporten, en dus hun fysieke kenmerken online in detail worden uitgelegd, zijn Kathy's eigen details tot nu toe niet bekendgemaakt. Desalniettemin is het in één oogopslag duidelijk dat Kathy in goede vorm verkeert en let op de kwaliteit van haar gewoonten.

Gepost door Kathy Colace Laurinaitis Aan Donderdag 8 februari 2018

Aanwezigheid op sociale media

Er is misschien niet genoeg tijd voor een onvermoeibare zakenvrouw om op internet te surfen, maar Kathy is wel aanwezig op meer dan een paar sociale netwerken. Het Facebook-profiel van Colace lijkt bijvoorbeeld regelmatig te worden bijgewerkt met foto's van haar en haar familie, terwijl haar Instagram-account meer dan 163.000 volgers heeft en haar Twitter-profiel 19.000 fans heeft.

Aanbevolen