Acteurs

Wie is Katie Osborne? wiki bio, leeftijd, lengte, echtgenoot, vermogen

Wie is Katie Osborne?

Geboren in Indianapolis, Indiana , VS, op 30 juli 1982 onder het vuurteken van Leo , Katie Osborne is een 37-jarige sportverslaggever, presentatrice, verslaggever, actrice, voormalig wedstrijdzwemmer en journalist. Ze is vooral bekend als de drijvende kracht en presentator van Power Nation op Spike TV, een show gewijd aan autosporten. Zelfs als studente wist Katie dat ze sportverslaggever wilde worden, dus voltooide ze verschillende stages die haar zouden helpen waardevolle ervaring op te doen in de niche van sportcasting. Vóór haar huidige positie konden kijkers haar zien op FOX Sports, NBC Sports, CBS en zelfs ESPN. Osborne staat bekend als een van de meest veelzijdige verslaggevers van het land en is de afgelopen jaren een echte beroemdheid geworden.

Bekijk dit bericht op Instagram

Terug in actie.? Ik zou niet blijer kunnen zijn om samen te werken met het @PetersenMuseum om hun voertuigen tot leven te brengen. Dus. Veel. Wild. Verhalen. Ik kom hier zo snel op terug! Shoutout naar J.O. om een ​​verbinder te zijn. ?? #thevault #thepetersen #losangeles #carstories

Een bericht gedeeld door Katie Osborne (@ktmosborne) op 29 januari 2020 om 18:45 uur PST

Het vroege leven en onderwijs: opgroeien in Indiana

Katie groeide op in haar geboorteplaats door ouders met nog onbekende namen en beroepen. Ook al is ze een van de beroemdste verslaggevers van het land, ze is een zeer privépersoon en weigerde beleefd antwoord te geven op vragen die niets met haar professionele inspanningen te maken hadden. Wel weten we dat ze op jonge leeftijd een passie voor sport ontwikkelde; gezien het feit dat ze opgroeide in de staat Hoosier, is dit geen verrassing, aangezien de inwoners van Indiana bekend staan ​​als een van de meest enthousiaste sportfans ter wereld, wat zeker op Katie afsloeg - haar favorieten waren basketbal, voetbal en autoracen . In 2000 studeerde ze af aan een niet-gespecificeerde middelbare school in haar geboorteplaats en schreef ze zich vervolgens in aan de Iowa University, waar ze een bachelordiploma behaalde in twee gebieden: sport- en gezondheidsstudies en journalistiek.

Ze stapte echter al na twee semesters over naar de Universiteit van Indiana en studeerde in 2010 af met een graad in sportcommunicatie-uitzending. Tijdens haar studententijd was ze lid van de Kappa Alpha Theta (ΚΑΘ) vrouwenclub.

Zwemcarrière: Novaquatics Masters

Terwijl ze op de universiteit zat, was Katie een steunpilaar in de Novaquatics Masters, het hoogste niveau van collegiaal wedstrijdzwemmen, en nam ze deel aan verschillende nationale toernooien. Hoewel ze ook een geweldige student was, werd Osborne constant gerangschikt onder de 20 beste zwemmers van het land. Toen ze een baan had gevonden als student, besloot ze haar potentiële carrière in het wedstrijdzwemmen op te geven, omdat rapporteren haar ware roeping was.

Voel die rust in deze momentopname. Verdorie dankbaar voor die kleine reset buiten het seizoen, want ... in het seizoen staat op het punt wild te worden.?? volgende halte: Daytona? #peninsulapapagayo #costarica

Gepost door Katie Osborne Aan dinsdag 4 februari 2020

Inspanningen als student: Colts TV, Nike, Sports Revolution en meer

Terwijl ze haar diploma behaalde, weigerde Katie werkeloos toe te kijken en te wachten tot er iets zou gebeuren. In plaats daarvan zocht ze praktische ervaring in de sportwereld en werkte daarom bij Nike als stagiair en consultant, voordat ze ging samenwerken met Chick-fil-A, Sports Revolution en Colts TV. Omdat ze uit een staat kwam die gek was op sport, had ze geen gebrek aan mogelijkheden om connecties te maken. Ze ontmoette zelfs een paar spelers van de Indianapolis Colts van de National Football League (NFL), waardoor ze zich later in haar carrière meteen thuis voelde als het erop aankwam om met beroemdheden de schouders op te halen. Na haar afstuderen in 2010 was ze klaar om een ​​groot aantal journalisten te schande te maken met haar kennis en expertise.

Carrièrebegin: Indycar, Indiana Pacers, Indiana University en meer

Na haar afstuderen werd Katie onmiddellijk ingehuurd door Indycar om een ​​baanverslaggever te zijn. Er was geen betere persoon voor de baan, want ze leefde en ademde Indiana-sporten. Rond dezelfde tijd werkte ze ook voor de Indiana Pacers van de National Basketball Association (NBA), als hun nevenactiviteitverslaggever. Deze professionele inspanningen hielpen haar waardevolle ervaring op te doen en opgemerkt te worden door kijkers in het hele land. Hoewel teams uit Indiana niet erg populair zijn, werden Osborne's charisma en toewijding tentoongesteld op het nationale podium; ze deed zelfs een aantal wedstrijden voor de basketbal- en voetbalteams voor heren van de Indiana University Hoosiers.

Katie Osborne

Haar volgende dienstverband zou in 2013 in handen komen van Van Wagner Big Screen Network Productions. Het grootste deel van het werk bestond uit haar live verslaglegging vanuit de pits en langs de baan, waardoor ze inzicht kreeg in statistieken, individuele coureurs en teams. Haar welsprekendheid en meer dan twee decennia kennis van autosport zorgden ervoor dat ze al snel een favoriet bij fans werd, en haar rapporten trokken regelmatig honderdduizenden views op sociale media.

Zichzelf vestigen: ESPN en FOX Sports (PadresPOV)

Meer exposure resulteerde in meer herkenning. Terwijl ze nog steeds met Van Wagner werkte, kreeg Katie in augustus 2013 een baan aangeboden door ESPN, waarbij ze vrijwel dezelfde taken deed als voorheen, maar met meer nadruk op interviews, discussies en talkshows na de race in het algemeen.

Vanwege haar vele verplichtingen naast ESPN, bekleedde ze de functie slechts tot december 2013, toen ze besefte dat de werkdruk overweldigend was. Een paar maanden later, in maart 2014, verhuisde ze naar San Diego, Californië, om zich bij FOX Sports en hun gerenommeerde team van sportverslaggevers aan te sluiten. Deze keer zou Katie, in plaats van te racen, de San Diego Padres van Major League Baseball (MLB) verslaan.

Hoewel ze nooit een nevenactiviteitverslaggever voor games was, vestigde Osborne zich vrij snel en greep deze nieuwe kans aan. Koel en kalm wanneer ze met de beste spelers ter wereld praatte, viel Katie meteen op en werd haar eerste show beloond. Van eind maart 2014 tot april 2015 was ze de gastheer en leidende creatieve kracht voor PadresPOV, een segment gewijd aan alles wat ook maar in de verste verte met de Padres te maken heeft.

A Superstar Reporter: PowerNation, Indycar (alweer), NBC, CBS en Mecum Auctions

Hoewel Katie's cv niets minder dan indrukwekkend is, is er één prestatie die opvalt - haar tijd als presentator van Power Nation, een show die wordt uitgezonden op CBS Sports, NBC Sports en Spike TV - ze staat sinds augustus aan het roer van dit project 2015 als de interviewer en producer, die gasten meeneemt voor elke aflevering.

Dit zijn meestal enkele van de meest bekende namen in de autowereld, maar fans houden ook van het feit dat ze klaar staat om hen een kijkje achter de schermen te geven in de sport.

Vaak beschikt PowerNation over ingenieurs, pitassistenten en monteurs die een meer wetenschappelijk perspectief kunnen geven op wat races zo'n aantrekkelijke sport maakt om naar te kijken.

Daarnaast werkte Katie als pitreporter tijdens verschillende evenementen van het Off-Road Championship. Eind 2016 werd ze ook de belangrijkste verslaggever voor Mecum Auctions, 's werelds toonaangevende veilinghuis dat zich specialiseert in zeldzame vintage voertuigen. We konden haar ook zien rapporteren over Snocross op CBS Sports en zelfs PowerNation on the Road ontwikkelen, een kleine variatie op de originele show. Fans beschouwen PowerNation als de nummer één informatieve show over auto's, en dat is allemaal te danken aan Katie.

Katie Osborne

Acteercarrière

Buiten het medeweten van de meesten, is ze ook een actrice . In 2011 maakte ze haar debuut als Nina in Single, een komedie over een groep studenten die worstelt om een ​​vrouwelijk gezelschap te vinden voor hun jaarlijkse kampeertrip. Ze verscheen ook in The Fiancé, een korte romantische film. Er is ook bevestigd dat Katie ook te zien zal zijn in Young Again, een sportfilm die momenteel in postproductie is en medio 2020 wordt uitgebracht. Het is onduidelijk of Osborne fulltime wil acteren, omdat het slechts een bijzaak is.

Persoonlijk leven: is Katie Osborne getrouwd? Heeft ze kinderen?

Zoals opgemerkt, is Katie een zeer privépersoon, en alle informatie over haar persoonlijke leven is moeilijk te vinden, en haar liefdesleven geen uitzondering. We weten echter wel dat ze is geweest in een relatie met Tanner Foust al een aantal jaren.

Wie zei dat het niet om de reis gaat, heeft nooit geprobeerd een foto te maken in een hangmat. Boem. Nayara Springs repping R50. #Costa Rica https://t.co/9p8eaci0EL pic.twitter.com/AvkyEP9Tkw

— Katie Osborne (@ktmosborne) 17 januari 2020

Hij is een voormalig autocoureur, met uitzonderlijke prestaties in verschillende categorieën, zoals tijdaanval, rallycross (een soort race op onverharde wegen in plaats van asfalt), drift en zelfs ijsracen.

De laatste jaren is hij populairder omdat hij de co-host van de Amerikaanse versie van Top Gear, een hoofdbestanddeel van Brits auto-entertainment. Wat betreft het binden van de knoop, er is geen woord over of Katie en Tanner willen trouwen. Gezien het feit dat ze allebei een hekel hebben aan aandacht, is het goed mogelijk dat ze al een gelofte hebben uitgewisseld. Katie houdt meer van twee dingen dan van iets anders: puppy's en oldtimers. Haar sociale media-accounts staan ​​vol met foto's van schattige honden en oude attracties, waarvan sommige zelfs voor zichzelf heeft gekocht.

Liefdadigheidswerk

Osborne is zeer toegewijd aan verschillende goede doelen. Zij is de oprichter van het FindJoy-project , een onderneming die een virtueel platform wil creëren waar bedrijven, beroemdheden en zelfs gewone mensen inspirerende verhalen kunnen delen die anderen de motivatie kunnen geven die ze nodig hebben. Ze werkte verschillende keren samen met de Make-A-Wish Foundation en bracht tijd door met kinderen en jongeren met ernstige ziekten.

Lichaamsafmetingen: hoe lang is Katie Osborne?

Katie Osborne is 5ft 9in (175cm) lang en weegt ongeveer 54 kg. Haar vitale statistieken en andere metingen zijn momenteel niet bekend.

Bekijk dit bericht op Instagram

Voor sommigen komt het misschien als een verrassing, maar ik heb andere kleren dan zwarte broeken en overhemden met kraag. LBD FTW.?Bedankt Mags voor de willekeurige momentopname aan de straatkant.

Een bericht gedeeld door Katie Osborne (@ktmosborne) op 22 november 2019 om 7:42 uur PST

Nettowaarde: hoe rijk is Katie Osborne?

Heb je je ooit afgevraagd hoe welvarend deze populaire verslaggever werkelijk is? Volgens verschillende geloofwaardige bronnen heeft Katie Osborne een vermogen van ongeveer $ 1 miljoen , vanaf eind 2019, opgebouwd door op jonge leeftijd haar carrière te starten en alle nodige connecties in de auto-industrie te leggen. Met haar eigen show, meerdere ondernemingen en projecten is het geen verrassing dat ze een van de meer welvarende mensen in haar niche is, dus haar vermogen zal zeker toenemen.

Aanwezigheid op sociale media

Katie is geen onbekende in de populaire trends op sociale media, aangezien haar toewijding om updates op haar openbare profielen te plaatsen en met haar fans om te gaan op een historisch hoogtepunt is. Ze is populair op Twitter en Instagram , met respectievelijk 12.000 en 30.000 volgers, en haar officiële Facebook-pagina heeft 13.000 ‘likes’.

Aanbevolen